Yola çıkmışsın,yolun açık olsun,güzel haberlerle dön güzel arkadaşım:) çok pozitif görünüyorsun inşallah pozitif haberlerini alacağız:)
breezecim çok sağolasın canım İnşallah pozitif

AMİİİİN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yola çıkmışsın,yolun açık olsun,güzel haberlerle dön güzel arkadaşım:) çok pozitif görünüyorsun inşallah pozitif haberlerini alacağız:)
karanfil1 kullanıcısından alıntı
Selam arkadaslar!!!
Gecen hafta lucrin i yaptirmistim ve eger ignenin bir yan etkisi olmazsa yarin adet olmam gerekiyor. Irem hanim adetin ilk gunu bana habet ver demisti, ilaclarin kullanim bilgisini gondericek.
Bu arada Irem hanimla dun gorustum. Onar villlage de kalaniniz oldu mu?
Bizim icin ordan rezervasyon yaptirmis.
Haftasonu Turkiye ye gidicegiz. Ama ilk bir hafta koyde olucagiz. Buyuk ihtimalle internet baglantim olmayacak. Sonra Kibris a yolculuk.
Gelismeleri ordan yazacagim
Transferi olan ve olacak olan tum arkadaslar hepinize simdiiden bol sans...
Gorusmek uzere
Kendinize iyi bakin.....
Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin
arkadaşlar ikinci test sonucum cmt 1388 çıktı,ilki 629 idi,tabii bende heyecan hemen dr dan randevu aldım ve pzt tek kesemizi gördük:) henüz bebek belli belirsizdi,ben tabii o heyecan tam gaz bütün gün çalışyım,akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ve eve döndüğümde gene kanamam olduönce kahverengi idi sonra birkaç damla kırmızı geldi,hemen proluton depot ve crinone jel yaptık sabaha kadar ağlamakdan öldüm bittim
sağolsun bilginisacım telefonla epey rahatlattı ama sabah dr da tekrar keseyi görünce o zaman tam bir rahatladım,bir gün önceye göre bebişim daha görünür olmuş:) dr dinlenmemi söyledi,dün bütün gün yattım bugün de sadece 3 hasta bakıp yatmaya gideceğim,rosadalinin,treess in ve hepimizin dediği gibi çocuklar doğana kadar biz hop oturup hop kalkacağız ölüp ölüp dirileceğiz harhalde,allahım hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın sağsalim hamilelik geçirmemizi nasip etsin...
merhaba tekrardan,
İçimden geçen Allahım bize yardımcı olsun, ve tam 9 ay boyunca taşıma gücü versin bizlere,
sağlıklı sıhatti bebek-bebeklerimizle hamilelik sürecini tamamlarız,
kızlar doktordan geldim, keşke gitmeseydim dedirten bir doktordu,
iki kesemiz var, şuan kalp atışlarını duyamıyoruz haftaya tekrardan gel dedi,
ikisi devam etmeye bilir miş, kendisi açısından tek olursa daha iyi olurmuş,
kilom var inkar etmiyorum, git yürü, rejim yapalım ama kilo vermeyelim sadece tek gebelik olursa, 10 kilo alalım dedi.
pilav,makarna,börek,ekmek,kızartma yasak,
sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin,salatalık
ara da 1 bardak süt, ayran
öğle yemeği bol salata 3-4 köfte(ızgara ya da haşlama) veya dengi et ya da sebze yemeği,
arada mevya ama tatlı meyva olmayacak 2-3 tane değil bir tane sadece,
akşam yemeği öğlen yemeği gibi olacak,
kızlar bütün tahlillerimi tekrardan istedi ne bilim, hiv rubella gibi morelim çok bozuldu bu tahliller bana zaten 1 sene içerisinde 2 kere yapıldı ve sonucum tertemiz çıktı,
yanlız ben donasyonu bilsin istedim belki o yüzden bu kadar üstüme geldi,
kafam karmakarışık,sevinemiyorum kızlar,
Çok geçmiş olsun arkadaşım.hepiniz evlatlarınızı sağlıkla elinize alırsınız İnşallahmrb cnm benim iyi olmana sevindim kızın mı olcak süper rabbim tamamını erdirsin şekere dikkat et cnm hayırlısı ile bunuda atlatıcaksın..
doktor bişi demedi cnm şuna dikkat etde demedi sadece tansiyonunu ölç dedi bukadar....onun dışında şükür iyiyiz cnm bi sıkıntım yok büyüoz öleamin cnm herkese inşallah
45 YAŞ VE ÜSTÜ ;
ANNELERİMİZ;
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
SHANTİ (47) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ
HAMİLELERİMİZ;
BREEZE (46) BRK (-)
...................FRDV ...HAMİLE
HELUN (46 ) FRDV (-)
...............H.İ.T…HAMİLE
UUMUDUM (45)2.DENEME
.....................BATM ....HAMİLE
YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR;
ATESSN (45) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)
VELED (46) H.İ.T yolculuk başladı
40-44 YAŞ ARASI;
ANNELERİMİZ;
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ
HAMİLELERİMİZ;
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(ekim gibi)
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusu
35-39 YAŞ ARASI;
ANNELERİMİZ;
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ
HAMİLELERİMİZ;
BİLGİNİSA (35) VRD (-)
.......................VRD...HAMİLE
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZ
POTAKAL (37) ŞVK….HAMİLE
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.........................FRDV yolculuk başladı
30-34 YAŞ ARASI;
ANNELERİMİZ;
ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T ...OĞLAN
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
HAMİLELERİMİZ;
ROSADALİ (32 ) FRDVS...HAMİLE
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ (üçüz idi)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE
ANSU (31) FRDV yolculuk basladı
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
KARANFİL1 (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladı
25 VE 29 YAŞ ARASI;
ANNELERİMİZ;
HAMİLELERİMİZ;
AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
MORMENEKŞE (27)..Ekim gibi başlıyor
YAŞLARINI BİLEMEDİĞİMİZ;
ANNELERİMİZ;
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN
HAMİLELERİMİZ
BAHARIM1980 ( ).......HAMİLE(İKİZ)
BİZİMKULUP ( )....KIZ
NAZLIM78.....HAMİLE
YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR
ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
MELİSSA78 ( ) ....(-)
UMUDUN SESİ( )
BİLGİLERİ EKSİK YADA YANLIŞ OLANLAR DÜZELTİRSE DAHA GÜZEL BİR TABLOMUZ OLUR:)
Karanficim tedavin hayırlı olsun canım aynı zamanlarda başlıyoruz.İnşallah hepimizin yüzü güler...bebeklerimizle sağlıkla döneriz...
Ben 40 yasindayim. halen düzenli adet görüyorum. AMH 0.2 ve FSH 5'in biraz üzerinde. 3 tüp bebek denemesi. 3 basarisizlik. kendi yumilerimden umudu kestim. cek cumhuriyetinde deneyecegim. kisa bir özet geceyim dedim.
Larax cim mesaj kutun doluymus mesaj gonderemiyorum.
QUOTE=Larax;31698510]
Aramiza hosgeldin ,yolun acik olsun.
Allahim emekelrimizi bosa cikarmasin insallah.
görüsmek üzere her sey gönlünce olsun
sevgiler
Amin canim cümlemize. senin sonucuna cok üzüldüm ama taktir Allahin. Yüce Rabbim kizina uzun ömürler ihsan eylesin insallah. bir sonraki denemende ikinci bebegini kucagina almani dilerim. uzun ve zorlu süreclerden geciyoruz hepimize güc kuvvet diliyorum.
6 yıldır şu anı beklemişim.Yok paraydı yok işlerin yoğunluğuydu yok eşimi ikna etmekti derken geldik şu ana.
Sabah hepiniz ile paylaşacaktım arkadaşımızın üzüntülü haberi hevesimi kırdı.Ona ve tüm üzüntülü haber alanlara geçmiş olsun.
Ama yok dedim yola devam etmeliyiz.
Dikenli yollar sadece bizim kuruntularımız.Yok E2 düzeyime taktım yok Tsh düzeyime eee dedim kardeşim araştır et ne gerekiyor ise yap
için rahat git.Araştırdım druma sordum.Şimdi hiç bir şeye takmadan İnşallah gidiyorum.Bugün irtibata geçtim.
Adetimin 3.günü ilaçlara başlanacak.Elevite başladım zaten.Diğer bütün detayları hepiniz ile paylaşacağım.Ne öğreniyorsam aynen buraya
yazacağım.
Bu arada helun ve efsune ile de dertleştim.İkisi de harika insanlar sağolsunlar bana sizler gibi tam destek oldular.
İnşallah hepinizden dualarınızı bekliyorum.Çünki çoook ihtiyacım olacak hepiniz gibi.
Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin