- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
BahceciNeresi o merkez cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BahceciNeresi o merkez cnm
Reklam bazında olmasin ama gerçekten çok iyi bir ekip.Ben onlara ne kadar şüpheci ve ne kadar güvensiz bakdiysam onlar asla tavırlarını değiştirmedi ve nezaketlerinden hiç v azgecmediler.ekip 10 numara olacak inan dualarimdasin
Bana 5 embriyo var ama 3 ü sağlıklı ve üçünü de koymak istiyoruz dediler. Donmuşunuz da yok dediler. Dünya tüp bebek merkezi. Şu anda istesem de bişey yapamıycam çünkü maddi olarak çok sıkıştık. İlkinde kredi çekince. Ben hergün arayıp sorsunlar demiyorum tabii ki ama bu derece ilgisizlik de gerçekten insanı üzüyor.
Şu an öleler bende tedirginim yalan değil ama içime su serptin valla
Çok nazik ve ilgililer doktor bile öle msj atıyorum hemen dönüyor
Stresten hastalanamadım düşün:)
Yarın randevum var inş bugün hastalanırım
Canim senin dr kimdi?
Ben de ilaclara baslicam ama hastalanamadigim icin bekliyoruz![]()
Benim Zehra hanim. Sperm donasyonu olacak. Bugun 4. gunum olacakti bende de tik yok ve hep gununde gelirdi. Sanirim cok kastik stres yaptikbahçeciden hasan bankeroğlu
yarın muayene randevum var hastalanmam lazım tarlusal kullandım birde hiç geciktirmezdi henüz tık yok
genede gidip bir muayene olurum en kötü napiyim:)
senin doktorun kim?
yum-sperm ne donasyonu olucak?
Benim Zehra hanim. Sperm donasyonu olacak. Bugun 4. gunum olacakti bende de tik yok ve hep gununde gelirdi. Sanirim cok kastik stres yaptik
Ilk denemem benim suan sadece vitamin kullaniyorum. Adet doneminde de igne verecek.Yumurta toplanacak. Bir sonraki adetimde ameliyat olucam polip cikti bende. Bir sonrakinde de transfer olacak insallah. Tabi adet olabilirsembenimde sperm donasyonu olucak..
hadi hayırlısı ile..
valla aynen bendede stres oldum sanırım:)
sana ne ilacı verdi takibini kim yapıcak
nerde oturuyorsun?
birde senin kaçıncı denemen?
Ilk denemem benim suan sadece vitamin kullaniyorum. Adet doneminde de igne verecek.Yumurta toplanacak. Bir sonraki adetimde ameliyat olucam polip cikti bende. Bir sonrakinde de transfer olacak insallah. Tabi adet olabilirsem
Sen hepimize bolbol dua etBende ilgisizlik yüzünden başka bir merkezdeudim meşhur bir hemşire var internette n..n adlı o kadar iilgisiz o kadar asabiydiki vazgeçtim merkezden.bahceci yi ilk düşünüyordum gene onda karar verdim.Bugun gene olsa ki Allah nasip ederse 2 .bebegime oraya gidicem.elbette hepsinin ticari boyutu var ama işini yap aldigin para helal olsun.
Herkese göre farklı demekki bencede çok ilgisizler özellikle kıbrıs tarafı ve kliniğin iyi oldugunu düşünmüyorum ama bana kötü gelen başkasına iyi gelebilirBahceci
@xfilo merhabaBana 5 embriyo var ama 3 ü sağlıklı ve üçünü de koymak istiyoruz dediler. Donmuşunuz da yok dediler. Dünya tüp bebek merkezi. Şu anda istesem de bişey yapamıycam çünkü maddi olarak çok sıkıştık. İlkinde kredi çekince. Ben hergün arayıp sorsunlar demiyorum tabii ki ama bu derece ilgisizlik de gerçekten insanı üzüyor.
X xfilo merhaba
senin yaşadıklarının aynını yaşadım canım Dünya Tüp bebekte geriye dönük okursan bana da aynı şeylerin söylendiğini göreceksin. Sperm donasyonu benimki de 5 embriyo var 3ü iyi onları transfer edelim diğerleri iyi değil denildi ama hiç inandırıcı gelmedi eşime ve bana. Bizi bulunduğumuz ildeki doktorumuz yönlendirdi çok iyiler diye. Bana da extra hiç bir iğne ilaç verilmedi. hamile kaldım ama hemen düşük yaptım. BHCG 12.gün 97,30-14.gün 155-16.gün 220-18.gün 189 Crinon jel kullandım sadece. ilk tecrübemiz maalesef 20.000 tl çöp ve yıkılan hayaller,umutlar oldu. Ben Halil İbrahim bey ve Zehra hanım arasında kaldım seçim yapıp tekrar deneyeceğiz.
Sen donasyon yolu ile mi transfer yaptırdın?Bugün de reglim başladı ciddi ağrılı şekilde..![]()
Bana bu şekilde söylendi sadece 3 sağlıklı embriyoyu transfer edicez dondurulmuşunuz yok dedilerBak merkezler 10 embriyo adedi veriyor sende nie dondurulmuş yok..
Yumurta donasyonlarında 10 embriyo garantisi veriyorlar senin nasıl oldu?
2 transfer başkada yokmuydu?
Çok teşekkür ederim canım ne güzel bir düşünce bu keşke olabilse..Inan imkanim olsa herkesi sirtlanir götürürüm.ne yapmayi düşünüyorsun?
Bana da aynı şekilde 5 embriyodan 3 sağlıklı var deyip transfer yaptılar.. Benim değerlerim bu kadar yüksek değildi ama hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ne yazık ki.. Ne diyeyim ki bu saatten sonra.. Şu anda tekrar başlayamıycam maddi ve manevi olarak.X xfilo merhaba
senin yaşadıklarının aynını yaşadım canım Dünya Tüp bebekte geriye dönük okursan bana da aynı şeylerin söylendiğini göreceksin. Sperm donasyonu benimki de 5 embriyo var 3ü iyi onları transfer edelim diğerleri iyi değil denildi ama hiç inandırıcı gelmedi eşime ve bana. Bizi bulunduğumuz ildeki doktorumuz yönlendirdi çok iyiler diye. Bana da extra hiç bir iğne ilaç verilmedi. hamile kaldım ama hemen düşük yaptım. BHCG 12.gün 97,30-14.gün 155-16.gün 220-18.gün 189 Crinon jel kullandım sadece. ilk tecrübemiz maalesef 20.000 tl çöp ve yıkılan hayaller,umutlar oldu. Ben Halil İbrahim bey ve Zehra hanım arasında kaldım seçim yapıp tekrar deneyeceğiz.
En kötüsü de 11.gün beta hcg 14 çıkıp hamile olduğunu öğrenip mutluluktan eşinle ağlayıp 2 gün sonra da mutsuzluktan ağlamak.. Gerçekten yıkılıyorsun..ben şu yaklaşımı anlayamıyorum 3ü çok iyi diğerleri çöp
bunların olmaması için oraya gidiyoruz ekstra 2 kat para ödüyoruz
kötü tecrübe olmuş arkadaşlar hep duygularımızla oynuyorlar..
inanın çok üzüldüm bizimde başımıza gelebilirdi
bilgilendirme için tşk