Evet yumurta donasyonu idi..Sen donasyon yolu ile mi transfer yaptırdın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yumurta donasyonu idi..Sen donasyon yolu ile mi transfer yaptırdın?
Sen hepimize bolbol dua etakideciknane
Merhabalar Oncelikle tebrik ediyorum seni akideciknane allah saglikla kucagina almayi nasip etindarisi da bizlerin basina olsuninsallah... bende araniza yeni katildim , yurtdisinda yasiyorum uzun yillar cocuk hasreti yasiyorum, yumurta transferi yaptirmayi dusunuyorum sizlerintecrubeleri karar vermem icin buyuk etken olacak yazilanlardan anladigim Dr.Halil Ibrahim Tekin, Firdevs Uguz a gidipbu yolla basarili olup bebeklerini kucaklarina alan ardaslarlar var sanirim Dr.Murude Cakartas isminide ilk burada okumustum cok kararsizim oraya gidip yuzyuze gorusme sansimda yok benimle dusunce. gorus ve tecrubeleriniz,olumu olumsuz heryonuyle paylasabilirmisiniz lutfen? Simdiden cok tesekkur ederim
Olmaması için seneb beydi hangi merkezde yaptırdınız donısyını eşinizde sorunmu var tutmaması için açıklana nee yaptılar bende yaptırcam çok korkuyorum kayseri acıbademde tedavim beni gynı life diye merkezi yönlendirdi 6 bin euro uçak ve kon aklama için çok pahalıMerhaba,
Bende aynı durumdayım yas 42 2 kez donasyon denedik olmadı... 45 yas donasyon için sorun değil fakat öncesinde mutlaka HSG VE HİSTEROSKOPİ yaptır benim sonuçlar negatif olunca bunları istediler yaptırdım hiç bi sorun yok Kimseye donasyon diye söylemedik tüp bebek dedik ...
45 yaşında tüp bebek yapan çok var olmuyor diye bişey Yok
Çok tşk ederim hangi öerkezde yaptırdımız ilk denemede pozitif oldumu transferden sonra dönüş sakıncalımı tutunmada çok tediirginim çok endişelerim var zaten aile hiç kimse bilmicek çok zor bi kararİyi akşamlar kızlar @sffusun hiç merak etme anne çocuk arasında inanılmaz bir bağ oluyor. Hayatımda hissettiğim tüm sevgilerin ötesinde. Onun bir gülümsemesi bile dünyadaki bütün sıkıntıları unutmam için yeterli. Aynı şekilde oğlum da bana çok düşkün babasından kıskanıyor. Erkek çocuk anneye düşkün olur derler ya doğruymuş. Dokuz ay boyunca karnında taşıyıp kanınla sevginle büyütüyosun doğar doğmaz kokundan tanıyo ilk seni görüyo inan ne şekilde dünyaya geldiğinin hiç bir önemi yok. Emzirme de aynı şekilde ek gıdaya geçene kadar anne sütünden başka bir şey vermedim ben. Kabullenmek kolay olamayabiliyo bazen ama umutsuz olmayın. İnşallah her şey gönlünüzce olur.
Bebîşnizi allah sşzd bağışlasın çok zor bir karar gece uykularım kaçıyor bide bunun haram olduğu söyjeniypr ailem çok karşı ama anne olmak iatiyorum eşimde sorun yok benim yüzümdrn baba olamıyor bebek kime benziyo anlaşılır diyede endşeliyim benim gözler renkli donerü nasıl seçiliyo görüyomuyuz sonradan sorun olurmuİyi akşamlar kızlar @sffusun hiç merak etme anne çocuk arasında inanılmaz bir bağ oluyor. Hayatımda hissettiğim tüm sevgilerin ötesinde. Onun bir gülümsemesi bile dünyadaki bütün sıkıntıları unutmam için yeterli. Aynı şekilde oğlum da bana çok düşkün babasından kıskanıyor. Erkek çocuk anneye düşkün olur derler ya doğruymuş. Dokuz ay boyunca karnında taşıyıp kanınla sevginle büyütüyosun doğar doğmaz kokundan tanıyo ilk seni görüyo inan ne şekilde dünyaya geldiğinin hiç bir önemi yok. Emzirme de aynı şekilde ek gıdaya geçene kadar anne sütünden başka bir şey vermedim ben. Kabullenmek kolay olamayabiliyo bazen ama umutsuz olmayın. İnşallah her şey gönlünüzce olur.
Eğer izniniz olursa sizinle telefonda görüşmek isterim nımaramı özelden yazıcam msj yada watsaptan yazarsanız çok memnun olurumSizin fotoğrafınızı istiyo merkezler ve boyunuz vs genel özellikler doğrultusunda en uygun donör seçiliyo ama kesinlikle size göstermiyorlar. Dini boyutu beni düşündüren tek konuydu ama anne olma isteği daha ağır geldi. Siz söylemezseniz anlaşılmaz merak etmeyin. Oğlumun elleri ve çenesi bana çok benziyo ve onun haricinde bütün huylarını benden almış etrafımdakiler bana senin münyatürün diyo. Yüz hatları çene dışında babasına daha çok benziyo ve ikimizin çocuğu olduğu o kadar bariz ki etrafımızdan bir kişinin bile şüphelenmediğinden eminim. Ben bile nasıl dünyaya geldiğini unutup kendi ailemdekilere çektiğini düşünebiliyorum bazen.
iOlmaması için seneb beydi hangi merkezde yaptırdınız donısyını eşinizde sorunmu var tutmaması için açıklana nee yaptılar bende yaptırcam çok korkuyorum kayseri acıbademde tedavim beni gynı life diye merkezi yönlendirdi 6 bin euro uçak ve kon aklama için çok pahalı
Canim elbette kafanda cok soru işareti olacak ama unutmaki senin rahmin kanin olmasa o bir canlı olamayacak.merkeze gelince benim ilk tercihimdi orası ancak ilgisizlik umursamazlık ustelik ilacs başlamışken beni başka merkeze yonlendirdi.o merkezde ilgili hemşire o kadar soguk davrandı ki direk sildim.fiyatlar asagi yukari aynı ancak biz uçak ve konaklamayi kendimiz hallettik üstelik araba kiraladık gezdik.Çok tşk ederim hangi öerkezde yaptırdımız ilk denemede pozitif oldumu transferden sonra dönüş sakıncalımı tutunmada çok tediirginim çok endişelerim var zaten aile hiç kimse bilmicek çok zor bi karar
Ben 40 yaşındayım canımNe kadar üzücü bir durum .bunların bir psikoloğu olmalı yada teselli edecek bir elemanları.üzülme bende hiç doğru biryer gibi değil.Kac yumurta oldu ?kac embriyo ?belki ben koydurmucam 2 istiyorum.bir is muamma.?kac yadindasin sen csnim?