mucize ekip firdevs uğuz a gidicemHangi Merkez acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mucize ekip firdevs uğuz a gidicemHangi Merkez acaba?
Allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla büyüsün doğsunlar, her şey iyi olacak insallah...Günaydın herkese. Minnaklarımızın kalp atışlarını duyduk bırkac gün geriden geliyorlar ama dr önemli değil dedi. Rahimde ufak bir kanama alanı olduğu için yatmaya ve iğneye devam ama inşallah bunları da atlatacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun Arkadaşlarım. Bizim için de dualarınızı esirgemeyin....
Hayirli olsunSelam arkadaşlar, kıbrıstayım, canımbenim78 ile karşılaştık aynı gün yani bugün transferimiz olucak tanıştık kanki olduk inşallah hayırlı haberleri sizinle paylaşacağız.
masallah, Allah tamamina erdirsin...cook sevindim...darisi bizlere tum isteyenlere insallahGünaydın herkese. Minnaklarımızın kalp atışlarını duyduk bırkac gün geriden geliyorlar ama dr önemli değil dedi. Rahimde ufak bir kanama alanı olduğu için yatmaya ve iğneye devam ama inşallah bunları da atlatacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun Arkadaşlarım. Bizim için de dualarınızı esirgemeyin....
Amin hepimiz için, Evet canım gündüzleri sıcak ama geceleri serin oluyorHayirli olsunsicakmi oralar,cok sicakti ben ordayken
![]()
Evet canım beraberdik hatta aynı oda istedik birbirimizi motive etmek için bunuda atlattık çok şükür herkes için hayırlısı olur inşallahAy kızlar seviyorum sizin canim Benim78 Ben uğur melegm arkadasim onlaysaniz alın meleklerinizi gelin.dualarim sizinle
Evet canım beraberdik hatta aynı oda istedik birbirimizi motive etmek için bunuda atlattık çok şükür herkes için hayırlısı olur inşallah[/QUOd
Duaların sizlerle kizlar
Allah tamamına erdirsin. Hayırlı olsun. Değerin gayet iyi 7.gune göre belki de ikizdir.. .7 gunum bugun.gebelik icin hastaneye gittik,kan verdik.veeeeeee 65 cikti
Cok ama cik mutluyum kizlar.bagira bagira agladim,avazim ciktigi kadar bagirdim.hala şoktayim.dr umu aradim.degerler cok guzel erken oldugu halde dedi,2 gun 1 kan ver tekrar dedi...inanmiyorum hala inanmiyorum ben allahim izin verirse anne olacagim
İns ya,rabbim cani gonulden isteyen herkese tattirsin,hala inanamiyorum,esim şokta zaten bi yanlislikmi var diye defalarca sormus hastanedeki herkeseAllah tamamına erdirsin. Hayırlı olsun. Değerin gayet iyi 7.gune göre belki de ikizdir.. .
Hayli olsun arkadaşım, çok güzel haber, allah tamamına erdirsin7 gunum bugun.gebelik icin hastaneye gittik,kan verdik.veeeeeee 65 cikti
Cok ama cik mutluyum kizlar.bagira bagira agladim,avazim ciktigi kadar bagirdim.hala şoktayim.dr umu aradim.degerler cok guzel erken oldugu halde dedi,2 gun 1 kan ver tekrar dedi...inanmiyorum hala inanmiyorum ben allahim izin verirse anne olacagim
Amin ins,okadar mutluyunki sabaha kadar uyumadim hic,rabbim herkese Nasip etsinHayli olsun arkadaşım, çok güzel haber, allah tamamına erdirsin![]()
Amin amin amin ,ben ilkez yasiyorum bu hissi cok tuhaf hala inanamiyorum ruyadayim sankiCanim hayirli olsun cokk sevindimm cokk
Canim hayırlı olsun rabbim sonunu getirsin sağlıkla ilerlesin ınsallah okurken tuylerim ürperdi allahım herkeze versin inşallah7 gunum bugun.gebelik icin hastaneye gittik,kan verdik.veeeeeee 65 cikti