Cnm adetin 2. Günü iğnelere başlıyorsun
Yumurtalar 17mm ile 20mm ulaştığında oda ortalaama 14 gün içerisinde oluyor 14. Gün yumurta toplaman oluyor..
Kısa ve kolay bir işlem
İlk denemen mi? Okadar çok arka arkaya yazmışsın ki

Evet canım ilk denemem ıkı yıllık evliyim haşimato hastasıyım troıt ilacı kullanıyorum ama daha hiç gebe kalamadım geçen ay yumurta takıbı yaptırdım ilaçsız sağda ıkı solda ıkı yumurta var dedi doktor çatlamada oldu vaktinde tabı bu sayı azmış direk tüp bebek dedi doktor temmuz ayında yaptırmak istiyorum birde çalışıyorum her gün mümkün değil gidemem çünkü iş yerimin bu durumdan haberi yok haftasonu tatilim cumartesi pazar bu şekilde bakalım yapmaya çalışıcam

Evet canım ilk denemem ıkı yıllık evliyim haşimato hastasıyım troıt ilacı kullanıyorum ama daha hiç gebe kalamadım geçen ay yumurta takıbı yaptırdım ilaçsız sağda ıkı solda ıkı yumurta var dedi doktor çatlamada oldu vaktinde tabı bu sayı azmış direk tüp bebek dedi doktor temmuz ayında yaptırmak istiyorum birde çalışıyorum her gün mümkün değil gidemem çünkü iş yerimin bu durumdan haberi yok haftasonu tatilim cumartesi pazar bu şekilde bakalım yapmaya çalışıcam

Cnm bende troid hastasıyım
4 yum varsa eşimde sağlıklıysa tüpe ne gerek var
Troidi olup kendiliğinden hamile kalan çok kadın var
Ayrıca sen donasyon forumundasın senle tamamen alakasız cnm..
Neden hemen doktor yönlendirmiş
Başka bir yere daha görün bence
Hafta içine de denk gelir illaki 2-3 gün gidiyorsun yum takibi için

Cnm bende troid hastasıyım
4 yum varsa eşimde sağlıklıysa tüpe ne gerek var
Troidi olup kendiliğinden hamile kalan çok kadın var
Ayrıca sen donasyon forumundasın senle tamamen alakasız cnm..
Neden hemen doktor yönlendirmiş
Başka bir yere daha görün bence
Hafta içine de denk gelir illaki 2-3 gün gidiyorsun yum takibi için

Çok sağol canım inşallah olur

Valla iyimiş
İstanbulda her merkez alıyor zaten
Ama 500 eur dediler banada inanılmaz fazla geldi
Bana da 500 euro dendi cok fazla. Zaten ayni embriyoyu transfer ederken yine ucret aliyorlar 500euro neyin nesi :(

Bana da 500 euro dendi cok fazla. Zaten ayni embriyoyu transfer ederken yine ucret aliyorlar 500euro neyin nesi :KK43:

ne kadar süre içerisinde yaptıracağın belli değil ondan alıyorlar..
istanbul bahçecide 1400tl dondurma ücreti ondan banada çok fazla geldi..
sömürmeninde böylesi olmaz..

Evet sperm donasyonu olacak. Ama 3. Gun embriyosu olarak donduracaklar. Benim de kafam karisti ama Zehra hanim 3. Uygundur dedi

şaşırdım yalan yok
bende özellikle sordum 5. güne olucak değil mi diye..
neden dersen burda bir arkadaşda daha okudum dünya tüp bebek de berk argunda öle yapıyormuş
bende özellikle sordum her embriyonun 5. güne gitmesi istenir blast olsun daha iyi tutunma şansı var diye..
bilgin olsun bir sor istersen neden uygunmuş?

Back
X