- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
insallaah pek umudum yok amaTabi sınır 7 mm ve üzeri uygun..daha düşük olanlar da da tuttuğu olmuş..içini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallaah pek umudum yok amaTabi sınır 7 mm ve üzeri uygun..daha düşük olanlar da da tuttuğu olmuş..içini ferah tut
Cnm adetin 2. Günü iğnelere başlıyorsun
Yumurtalar 17mm ile 20mm ulaştığında oda ortalaama 14 gün içerisinde oluyor 14. Gün yumurta toplaman oluyor..
Kısa ve kolay bir işlem
İlk denemen mi? Okadar çok arka arkaya yazmışsın ki
Evet canım ilk denemem ıkı yıllık evliyim haşimato hastasıyım troıt ilacı kullanıyorum ama daha hiç gebe kalamadım geçen ay yumurta takıbı yaptırdım ilaçsız sağda ıkı solda ıkı yumurta var dedi doktor çatlamada oldu vaktinde tabı bu sayı azmış direk tüp bebek dedi doktor temmuz ayında yaptırmak istiyorum birde çalışıyorum her gün mümkün değil gidemem çünkü iş yerimin bu durumdan haberi yok haftasonu tatilim cumartesi pazar bu şekilde bakalım yapmaya çalışıcam
Cnm bende troid hastasıyım
4 yum varsa eşimde sağlıklıysa tüpe ne gerek var
Troidi olup kendiliğinden hamile kalan çok kadın var
Ayrıca sen donasyon forumundasın senle tamamen alakasız cnm..
Neden hemen doktor yönlendirmiş
Başka bir yere daha görün bence
Hafta içine de denk gelir illaki 2-3 gün gidiyorsun yum takibi için
Bende 2.gunu basladim,korkma rahat olben adetin2 ci gunu basladim ama normalde 3 cu gunu
Ben dondurulmuşlarim için HIT 'e birsey ödemedim 5 tane donduruldu ...
Bana da 500 euro dendi cok fazla. Zaten ayni embriyoyu transfer ederken yine ucret aliyorlar 500euro neyin nesiValla iyimiş
İstanbulda her merkez alıyor zaten
Ama 500 eur dediler banada inanılmaz fazla geldi
Bana da 500 euro dendi cok fazla. Zaten ayni embriyoyu transfer ederken yine ucret aliyorlar 500euro neyin nesi![]()
ÖNEMLİ OLAN KALINLIK DEĞİL KALİTEDİR YANİ ENDOMETRİUMUN ORANTILI OLMASI VE 3 ÇİZGİLİ OLMASIkizlar ne olursunuz cevap verin endometre 7mm ile hamile kalinirmi ?
HALİL BEY DONMUŞLARA PARA ALMIYORne kadar süre içerisinde yaptıracağın belli değil ondan alıyorlar..
istanbul bahçecide 1400tl dondurma ücreti ondan banada çok fazla geldi..
sömürmeninde böylesi olmaz..
HALİL BEY DONMUŞLARA PARA ALMIYOR
sagol arkadasim cok umitsizim umitverdinÖNEMLİ OLAN KALINLIK DEĞİL KALİTEDİR YANİ ENDOMETRİUMUN ORANTILI OLMASI VE 3 ÇİZGİLİ OLMASI
6 MM HAMİLE KALAN GÖRDÜM 12 MM KALMAYANDA GÖRDÜM İÇİN RAHAT OLSUN
Kizlarrrr 11 yumurtamdan 10u olgun cikmis 7si embriyo olusturmus. Allah im insallah 3. Gune kadar kalirlar.
Evet sperm donasyonu olacak. Ama 3. Gun embriyosu olarak donduracaklar. Benim de kafam karisti ama Zehra hanim 3. Uygundur dedicnm donasyon değil mi?
5.güne gitmesi en iyisi
olumlu düşün
MAGUSA TIPTA HALİL İBRAHİM TEKİNhalil bey derken? hangi klinikte? kıbrısda mı?
kıbrıs tüp bebek merkezinde 500eur
istanbul bahçeci fulyada 1400tl
Evet sperm donasyonu olacak. Ama 3. Gun embriyosu olarak donduracaklar. Benim de kafam karisti ama Zehra hanim 3. Uygundur dedi