- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
Neray teşekkürler içimi bayağı rahatlatiin, bakalim zehra hmm uygun olduğunda arayacak, daha ayrıntılı konuşabileceğim.. Ben ist. Da yaşıyorum, hazırlık asamasinda doktor tavsiyesinde bulundularmi, aslinda öncesinde rahimle ilgili ciddi muayene olmak ıstiyorum, daha ince rahmimde iltihap çıkmıştı ve 2 ay antibouotik kullanmistim...Adetlerim normal miktarda ama tekrar konrol olmak ıstiyorum..Bence hiç endişe etmeyin yeni merkezin eskisinden çok daha donanımlı olduğunu baba bizzat prof.
Dr. mustafa bahçeci söyledi ben onun hadtasiyım hatta beni bi kaç ay bekletti yeni merkeze taşının ca oraya gidin daha iyi dedi biz bi kaç ay taşınmasını bekledik ama orda prosedürler çok uzun sürüyormuş taşınma olayı çok uzayınca bizde daha fazla beklemek zaman kaybetmek istemedik tekrar eski merkezde tedaviye karar verdik tedaviye tam başladık bize yeni merkeze gideceğimizi o hafta taşınacaklarını söylediler bizde iyi isabet oldu dedik sevindik ama son anda bize eski merkeze gitmemizi söylediler bizde tamam olsun dedik ama önemli olan sonuç çalışan ekip aynı
Birde sen bugün 2. Testisini yapacaktın dimi insallah değerin guzelce artmıştır ....