E Eko78 benimde öyle olmuştu feci kötūydū sonunda dayanamayip dr Asistanina fotoğrafini cekip yolladim o ana kadar normal diyordu fotosunu görūnce keselim hemen jelle devam edelim dedi 2 ay sūrdū kalcalarimin gecmesi ...

İki tane besinci gün embriyosu transfer edildi.İnsallah bebislerin seninledir.Rahat ol ve su an hamile oldugu dusun ve sakin belirti arayip kendini strese koyma.Ben hic ama hic belirti yasamadim.Hamileligim ilerledikce mide bulantilarim basladi hamileligin surece hic belirti yasayamiyabirsin de.Guzel heberini aliriz insallah.
İnşalşah canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Benimde perşembe 8. Günüm idrar yapsam mı o gün diyordum en azından kan testine biraz hazırlıklı giderim var yok belli olur öu ki idrarda

E Eko78 benimde öyle olmuştu feci kötūydū sonunda dayanamayip dr Asistanina fotoğrafini cekip yolladim o ana kadar normal diyordu fotosunu görūnce keselim hemen jelle devam edelim dedi 2 ay sūrdū kalcalarimin gecmesi ...
Hadi ya test gününe kadar dayanayım da inş poz olursa belki jele geçer benim dr da :(

İki tane besinci gün embriyosu transfer edildi.İnsallah bebislerin seninledir.Rahat ol ve su an hamile oldugu dusun ve sakin belirti arayip kendini strese koyma.Ben hic ama hic belirti yasamadim.Hamileligim ilerledikce mide bulantilarim basladi hamileligin surece hic belirti yasayamiyabirsin de.Guzel heberini aliriz insallah.
Nerde oldu tedavin dr un kimdi canım

Transferden sonra 5. Gün dr unuz progesteron testi istedimi sizlerden

İnşalşah canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Benimde perşembe 8. Günüm idrar yapsam mı o gün diyordum en azından kan testine biraz hazırlıklı giderim var yok belli olur öu ki idrarda
Ben Prag da yaptirdim fakat Kıbrıs deneyiminde sayisini unuttugum kadar fazla.Transfer sonrasi p4 ve e 2 ye sadece Hit yaptiriyor inan onun hicbir etkisi yok olsa diger merkezlerde yaptirirdi.Bebegin seninle beraberse ki insallah oyledir 6 gun itibariyle dusuk degerdede olsa kanda kesin cikiyor.B-hcg once kanda sonra idrarda kendine gosterir.Dolayisiyla idrar yaniltici olabilir fakat kanda net bilgi olur.İdrar testini once yatirip ikinci cizgiyi goremezsen morelin bozulabilir.

Ben Prag da yaptirdim fakat Kıbrıs deneyiminde sayisini unuttugum kadar fazla.Transfer sonrasi p4 ve e 2 ye sadece Hit yaptiriyor inan onun hicbir etkisi yok olsa diger merkezlerde yaptirirdi.Bebegin seninle beraberse ki insallah oyledir 6 gun itibariyle dusuk degerdede olsa kanda kesin cikiyor.B-hcg once kanda sonra idrarda kendine gosterir.Dolayisiyla idrar yaniltici olabilir fakat kanda net bilgi olur.İdrar testini once yatirip ikinci cizgiyi goremezsen morelin bozulabilir.
Kıbrısta neden çok olumsuz sonuc oldu yumurta donasyonumıydu senin acana hit de yaptırdın sanırım

Kizlar ikiz gebelik olanlar estrofem ve progestrani kacinci haftada biraktiniz ? Azaltarak mi biraktiniz ? Birakinca bi sorun oldu mu kanama gibi ?ben 12. Haftadayim 2 estrofem 3x200 progestran aliyorum. Birakinca bi sorun olursa diye korkum var

KıZlar estrofemi 5 haftasında bebek kesesini görüp kesti doktorum. Bant yeterli olur dedi sizce normal kıbrısı ve burda ki dr tekrar sordum olabilir normal dediler ama bu durumu yaşayan var mı. Benim rahimim küçük ilaçla büyütüldü yumurtalıklarımda lise cagında alındı buarada
her halde gençsin korkma bant yeter dedilerse demek yeterli
zaten gebelikte östrojen bünye üretiyor hipofiz bezinden yumurtalık olmasa bile

Cnm estroform ve progestani azaltarak birakicaksin banada dr oyle dedi cunki birden birakinca riskli oluyomus istersen sen dr yaz bence hic riske atma

Kizlar ikiz gebelik olanlar estrofem ve progestrani kacinci haftada biraktiniz ? Azaltarak mi biraktiniz ? Birakinca bi sorun oldu mu kanama gibi ?ben 12. Haftadayim 2 estrofem 3x200 progestran aliyorum. Birakinca bi sorun olursa diye korkum var
tanıdığım bir arkadaşım estrofemi 5 tableten içiyordu ikizlere gebeydi doktoru buraktırdı lap diye kanaması oldu ama çok şükür her şey yolunda gitti ve doğurdu darısı başına
ama progesteronu dozunu azaltsalar doğurana kadar azda olsa kullandı

Bende 12 haftaya kadar kullanilacak sonra azaltilarak birakilacak diye biliyorum zazacigim demekki her dr farklitedaviuyguluyo

Progestan iğne kalçamı mahvetti kızlar oturamıyorum bile artık nasıl geçer bu morluklar ve öbek öbek oldu artık deri altı

Cnm bende kullandım 8. Haftaya kadar
Seni çok iyi anlıyorum:(
Sonrasında jele geçtik dayanamayınca
Doktorunla konuşursun kalp atışı sonrası değiştiriyorlar çoğunlukla

Cnm bnm ikiz ben estrofemi kalp atışından 1 hafta sonra bir anda bıraktım..
Progrsteron için ise iğneden yeni jele geçtim 12. Haftaya kadar kullanıcam..
Allaha şükür hiç bir şeyim yok cnm
Doktoruna sor en doğru bilgiyi o vericektir

Progestan iğne kalçamı mahvetti kızlar oturamıyorum bile artık nasıl geçer bu morluklar ve öbek öbek oldu artık deri altı
Bende transferden önce başladım. Hiç jel ve ilaç kullanmadım hergün 2 ampül tek seferde iğne kullandım 11 haftamdayım hala kullanıyorum. İnternette araştırdım buldum düzenli uygularsan çok iyi geliyor tavsiye ederim.
Eau de goulard ; sulantılı allerjik deri hastalıklarında,ciltte özellikle enjeksiyonlar sonrası çevre dokuya ilaç sızması sonucu görülen morarma, şişlik, ağrı olduğu durumlarda, yumuşak doku enfeksiyonlarında günde 3-4 kez 20 dakika kadar kompres şeklinde cilde uygulanarak rahatlatan sıvı.

Back
X