Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer den beş gğn önce başladım canım test gününe kadar kullanacağım. İğnesini verdi dr um çok fena ama canım çok acıyor artıkCanim transferden beri progestan ignemi vuruluyorsun fitil yada jel kullanmiyormusun
İnşalşah canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Benimde perşembe 8. Günüm idrar yapsam mı o gün diyordum en azından kan testine biraz hazırlıklı giderim var yok belli olur öu ki idrardaİki tane besinci gün embriyosu transfer edildi.İnsallah bebislerin seninledir.Rahat ol ve su an hamile oldugu dusun ve sakin belirti arayip kendini strese koyma.Ben hic ama hic belirti yasamadim.Hamileligim ilerledikce mide bulantilarim basladi hamileligin surece hic belirti yasayamiyabirsin de.Guzel heberini aliriz insallah.
Hadi ya test gününe kadar dayanayım da inş poz olursa belki jele geçer benim dr da
Nerde oldu tedavin dr un kimdi canımİki tane besinci gün embriyosu transfer edildi.İnsallah bebislerin seninledir.Rahat ol ve su an hamile oldugu dusun ve sakin belirti arayip kendini strese koyma.Ben hic ama hic belirti yasamadim.Hamileligim ilerledikce mide bulantilarim basladi hamileligin surece hic belirti yasayamiyabirsin de.Guzel heberini aliriz insallah.
Benden istenmedi canım firdevs hanım doktorumTransferden sonra 5. Gün dr unuz progesteron testi istedimi sizlerden
Transferi yapan dr değil de benim ist daki kendi dr um istedi benden. Acaba neyi gösteriyor merak ettimBenden istenmedi canım firdevs hanım doktorum
Ben Prag da yaptirdim fakat Kıbrıs deneyiminde sayisini unuttugum kadar fazla.Transfer sonrasi p4 ve e 2 ye sadece Hit yaptiriyor inan onun hicbir etkisi yok olsa diger merkezlerde yaptirirdi.Bebegin seninle beraberse ki insallah oyledir 6 gun itibariyle dusuk degerdede olsa kanda kesin cikiyor.B-hcg once kanda sonra idrarda kendine gosterir.Dolayisiyla idrar yaniltici olabilir fakat kanda net bilgi olur.İdrar testini once yatirip ikinci cizgiyi goremezsen morelin bozulabilir.İnşalşah canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Benimde perşembe 8. Günüm idrar yapsam mı o gün diyordum en azından kan testine biraz hazırlıklı giderim var yok belli olur öu ki idrarda
Kıbrısta neden çok olumsuz sonuc oldu yumurta donasyonumıydu senin acana hit de yaptırdın sanırımBen Prag da yaptirdim fakat Kıbrıs deneyiminde sayisini unuttugum kadar fazla.Transfer sonrasi p4 ve e 2 ye sadece Hit yaptiriyor inan onun hicbir etkisi yok olsa diger merkezlerde yaptirirdi.Bebegin seninle beraberse ki insallah oyledir 6 gun itibariyle dusuk degerdede olsa kanda kesin cikiyor.B-hcg once kanda sonra idrarda kendine gosterir.Dolayisiyla idrar yaniltici olabilir fakat kanda net bilgi olur.İdrar testini once yatirip ikinci cizgiyi goremezsen morelin bozulabilir.
her halde gençsin korkma bant yeter dedilerse demek yeterliKıZlar estrofemi 5 haftasında bebek kesesini görüp kesti doktorum. Bant yeterli olur dedi sizce normal kıbrısı ve burda ki dr tekrar sordum olabilir normal dediler ama bu durumu yaşayan var mı. Benim rahimim küçük ilaçla büyütüldü yumurtalıklarımda lise cagında alındı buarada
tanıdığım bir arkadaşım estrofemi 5 tableten içiyordu ikizlere gebeydi doktoru buraktırdı lap diye kanaması oldu ama çok şükür her şey yolunda gitti ve doğurdu darısı başınaKizlar ikiz gebelik olanlar estrofem ve progestrani kacinci haftada biraktiniz ? Azaltarak mi biraktiniz ? Birakinca bi sorun oldu mu kanama gibi ?ben 12. Haftadayim 2 estrofem 3x200 progestran aliyorum. Birakinca bi sorun olursa diye korkum var
Progestan iğne kalçamı mahvetti kızlar oturamıyorum bile artık nasıl geçer bu morluklar ve öbek öbek oldu artık deri altı
Kizlar ikiz gebelik olanlar estrofem ve progestrani kacinci haftada biraktiniz ? Azaltarak mi biraktiniz ? Birakinca bi sorun oldu mu kanama gibi ?ben 12. Haftadayim 2 estrofem 3x200 progestran aliyorum. Birakinca bi sorun olursa diye korkum var
Canım benim şimdiden hayırlı olsun tedavin bi güzel haber de senden alalım inşallahYarin transfer gunum dua edin arkadaslar Allah hepimizin yolunu acik etsin
Bende transferden önce başladım. Hiç jel ve ilaç kullanmadım hergün 2 ampül tek seferde iğne kullandım 11 haftamdayım hala kullanıyorum. İnternette araştırdım buldum düzenli uygularsan çok iyi geliyor tavsiye ederim.Progestan iğne kalçamı mahvetti kızlar oturamıyorum bile artık nasıl geçer bu morluklar ve öbek öbek oldu artık deri altı