geçmiş olsun canım senin rahim endometriozisi adenomioz yani
burda bir arkadaşımızın öyle bir durumu vardı 2 defa donasyonu negativ oldu sonra lukrinle 4-5 ay suni menopoza soktular ardından tedavi oldu ve gebe kaldı ama malesef kalbi durdu bu artık başka durum
Biraz kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor, bunu kendi kendime düşündüm. O arkadaşımız da bu başlıkta mıydı acaba keşke görse yazışmaları

seni iyi bilen seninde güvendiyin doktora git canım
donasyon yapan doktorun işi transfere kadar
Yok donasyon yapan dr zaten kıbrısta kaldı canım. Benim kendi tüp bebek dr um. O hazırladı beni ist da kubrısa gönderdi. Şimdi keseyi dün gördük beraber de ama süreçte yine ona mı gitsem onu bilemedim canım zazam

Biraz kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor, bunu kendi kendime düşündüm. O arkadaşımız da bu başlıkta mıydı acaba keşke görse yazışmaları
malesef öyle oldu artık kendimiz araştırıyoruz problemlerimizi
masum80 isimli arkadaşımız adenomiyozu olan
donasyon yapan doktoru adenomiyozu umursamadı ama o istanbulda bir doktora görsendi ve adenomiyozda suni menopozla rahimi dinlendirip sonra başlatı
bence öyle yaptır sende tabii adet oluyorsan
3 ay kendi hormonlarını bloke et sonra başla tedaviye

Yok donasyon yapan dr zaten kıbrısta kaldı canım. Benim kendi tüp bebek dr um. O hazırladı beni ist da kubrısa gönderdi. Şimdi keseyi dün gördük beraber de ama süreçte yine ona mı gitsem onu bilemedim canım zazam
eğer tüp bebek doktorun seni takibe ala bilecek zamanı varsa onunla devam et

kime gidiyosun istanbulda tüp bebek doktoru olarak ?

Buraya yazamama durumunu anlıyorum işte buna " toplum baskısı " deniyo. Bir sürü ihtamlarla uğraşabiliyo insan.Haklısın. Sevinirim canım mesajla söyliyebilirsen.
Özel mesaj atamıyorum sana sen bana bir mesaj atsana onu cevaplayım. Kıbrıs a hasta hazırlamak yasak ya onlarda bu işi yaptıklarının duyulmasını istemiyor olabilirler canım o sebeple yazmadım burdan

Özel mesaj atamıyorum sana sen bana bir mesaj atsana onu cevaplayım. Kıbrıs a hasta hazırlamak yasak ya onlarda bu işi yaptıklarının duyulmasını istemiyor olabilirler canım o sebeple yazmadım burdan
Hıı ince düşüncelisin ne güzel.anladım.sana özel mesaj yazamıyorum öyle bi bölüm yok. Bi admin lere sor bunu istersen.senin profilde niye yok.

Hıı ince düşüncelisin ne güzel.anladım.sana özel mesaj yazamıyorum öyle bi bölüm yok. Bi admin lere sor bunu istersen.senin profilde niye yok.
Sana özl mesaj gönderemiyormusum bak uyarıya

Eklentiler

• 9EE72300-5CBC-4B62-B5B9-1AE86DF4B48C.webp
    9EE72300-5CBC-4B62-B5B9-1AE86DF4B48C.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 62
Gozunaydin Aksu,saglikli uzun omurlu olsun bebegin.Bebegin neden erken dogdu?Bebeginnaşagidami duruyorduvarmiydi bir nedeni?Kac kilo dogdu ve dogumun normalmi oldu?Benim komsumda 35 haftada bebek hamileligi boyunca asagida oldugu icin erken dogdu ama bebegi kuveze almadilar.Hamilelik ilerledikce dogum korkusu basliyor.
Bende tansiyon sikintisi vardi hastene de yatiyordum gece ateslendim ve amaliyata alindim 2700 kg dogdu bir hafta kuvezde kaldi suan evimizdeyiz cok sukur

Ben tepkiden ötürü değil canım dr un bilmesini istemeyeceğini düşündüğümden yazmadım. Kıbrısta gittiğim dr u yazıyorum zaten türkiye de ki dr umu yazmak istemedim :)
İyi yapıyorsun arkadaşım dr mahremiyetini koruyorsun
beni şuan tedavi eden doktorda son zaman cidi bir şekilde kontrol var onunçin kimse bilmesin dedi

İyi yapıyorsun arkadaşım dr mahremiyetini koruyorsun
beni şuan tedavi eden doktorda son zaman cidi bir şekilde kontrol var onunçin kimse bilmesin dedi
Aynen canım benim dr umda öyle dedi. Zaten ohal kapsamında bu işide ciddi ciddi araştırma boyutuna gireceklermiş o sebeple gizlilik iyidir zazamEn Büyük KK

Bende tansiyon sikintisi vardi hastene de yatiyordum gece ateslendim ve amaliyata alindim 2700 kg dogdu bir hafta kuvezde kaldi suan evimizdeyiz cok sukur
Zor gunu atlatmissiniz Allah bebegine saglikli uzun omur versin anali babali buyusun.Son zamanlarda etrafta hep erken dogum haberleri aliyorum bu da ister istemez etkiliyor insani.İnsallah bizlerde saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.Mis kokulu bebegini opuyorum

Back
X