Her daim aklimda ve dualarimdasin canim Allah emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda versinCanım umutum adeti bekliyorum
Duana muhtacım canım
Seni seviyorum kader arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her daim aklimda ve dualarimdasin canim Allah emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda versinCanım umutum adeti bekliyorum
Duana muhtacım canım
Seni seviyorum kader arkadaşım
Takip eden dr un reçetesini kullandım kıbrıstaki dr yazmadı reçete bana zaten dr lar daha önceden konuşmuş ilaçları sanırımKızlar sizi takip eden doktorun reçetesini mi kıbrısdaki doktorunuzun reçetesini kullandınız
Sende kanda pıhtılaşma sorunu yok değil mi? Clexanı tedbir amaçlı kullandırdı sanırım dr. Benim kafam çok karısık bu konuda da . Bazı dr doğuma kadar kullandırıyor bazısı 16. Haftada bıraktırıyorhayirli olsun arkadasim estrofeme ben 13 haftalik olana kadar devam ettim clexan igneyede 16 ci haftaya kadar vurdum onun icin doktorun ne diyosa yap
evet pihtilasmam yok galiba kardesimde var bebisini kaybetti onun yuzunden ama herkisi ayni degildir kardesten kardese bile fark oluyor onun icin doktorunun dediginden cikma optumSende kanda pıhtılaşma sorunu yok değil mi? Clexanı tedbir amaçlı kullandırdı sanırım dr. Benim kafam çok karısık bu konuda da . Bazı dr doğuma kadar kullandırıyor bazısı 16. Haftada bıraktırıyor
Sende kanda pıhtılaşma sorunu yok değil mi? Clexanı tedbir amaçlı kullandırdı sanırım dr. Benim kafam çok karısık bu konuda da . Bazı dr doğuma kadar kullandırıyor bazısı 16. Haftada bıraktırıyor
mavisu işini garantiye al canım eğer beyenmedi rahim kalitesini 3 çizgi oluşmadıysa nedeninin peşini burakmaBende haberler kötü arkadaşlar...Bu gün adetimin 14. günüydü, rahim duvarı için kontrole gittim..Duvar kalınlığı iyi 9.5..ama rahim 3 cizgisi maalesef istediği gibi oluşmuyormuş.... Doktorum kalınlaşması çok iyi bir şey ama 3 çizgi oluşmaması şansını düşürecek dedi..Normalde sağlıklı rahim ve sağlıklı embriyo ile % 75 şans verirken ben bu durumda sana %55 şans verebileceğim dedi.....Bayağı canım sıkıldı...Ama aynı zamanda donasyonda çok sağlıklı rahimlerde bile gebelik olmazken çok sağlıksız ve ince rahimlerde bile gebelik gördük denemeye değer dedi...(((
Bakalım, kısmet artık...
Daha önce geçirilmiş operasyonlara (bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum) bağladı zaza...Ne yapmamız gerek hocam, düzeltilebiliyor mu diye sordum, yapacak bir şey yok dedi..Kalınlığa güvendiğini söyledi...Peki ne yapacağım ki şimdi...mavisu işini garantiye al canım eğer beyenmedi rahim kalitesini 3 çizgi oluşmadıysa nedeninin peşini burakma
eğer denemeler bedava olsaydı derdim git dene
bir sürü masraf bence işini garantiye al
ikinci donasyonumda rahim kalınlığım 10 mm ve üç çizgi oluşmadı ve sonuç hüsran
peki doktorun neden 3 çizgi oluşmadığını söyledimi
2. donasyonunda rahim kalınlığın bayağı iyi miş canım...Seninde olmamasını 3 çizgiyemi bağladılar...mavisu işini garantiye al canım eğer beyenmedi rahim kalitesini 3 çizgi oluşmadıysa nedeninin peşini burakma
eğer denemeler bedava olsaydı derdim git dene
bir sürü masraf bence işini garantiye al
ikinci donasyonumda rahim kalınlığım 10 mm ve üç çizgi oluşmadı ve sonuç hüsran
peki doktorun neden 3 çizgi oluşmadığını söyledimi
İkinci donasyonda ve üçte beni hazırlayan doktor dedi artık üç çizgin olmaz sende ve tabiiki negativler oldu2. donasyonunda rahim kalınlığın bayağı iyi miş canım...Seninde olmamasını 3 çizgiyemi bağladılar...
İkinci donasyonda ve üçte beni hazırlayan doktor dedi artık üç çizgin olmaz sende ve tabiiki negativler oldu
sonra şimdiki doktorumu buldum 5 histeroskopiyle baya zor bir yapışıklıklardan kurtulduk
ama geçen ay ultrasonda rahim kalınlığına baktık güzel üçlü çizgiyide gördük
Buket negatifleri neye bağladılar senin..Ya da rahimle ilgili sorunun var mıydı daha önce...Arkadaslar ben hep rahim kalınligini olctururken bana hic 3 cizgiden bahsetmediler ultrasyon ciktisini elime verip kac mm oldugunu soylediler bende dr ma gonderdim iyi dediler ama iki negatif sonuc aldim simdi 3 cizgi kafama takildi bu 3 cizgi onemlimi acaba bana kimse bahsetmedi her olcumde gözüküyormu dediginiz 3 cizgi
Nar suyu içmeye başlaBende haberler kötü arkadaşlar...Bu gün adetimin 14. günüydü, rahim duvarı için kontrole gittim..Duvar kalınlığı iyi 9.5..ama rahim 3 cizgisi maalesef istediği gibi oluşmuyormuş.... Doktorum kalınlaşması çok iyi bir şey ama 3 çizgi oluşmaması şansını düşürecek dedi..Normalde sağlıklı rahim ve sağlıklı embriyo ile % 75 şans verirken ben bu durumda sana %55 şans verebileceğim dedi.....Bayağı canım sıkıldı...Ama aynı zamanda donasyonda çok sağlıklı rahimlerde bile gebelik olmazken çok sağlıksız ve ince rahimlerde bile gebelik gördük denemeye değer dedi...(((
Bakalım, kısmet artık...
Bende pıhtılaşma sorunu çıkmıstı ama dr um gerek yok bir ay sonra clexanı bırakacaz dedi bende iyi dedim ne diyim ama benle aynı olan bir arkadaşa dr u doğuma kadar kullandırmıstıSelam canım, clexane konusunda benim de kafam çok karışıktı her gittiğimde doktoruma soruyordum ama 12. haftanın sonunda bırakmamı corasprine zaten devam ettiğim için sıkıntı olmayacağını söyledi. Coraspirini 30. hafta gidi bırakıp tekrar clexane'a geçeriz dedi.. Benim de artık içim rahat. Buradaki doktorun ne derse onu yap...
Benim transferden önce Ultroson görüntüm bu görüntü görünmesi gerekiyormuşArkadaslar ben hep rahim kalınligini olctururken bana hic 3 cizgiden bahsetmediler ultrasyon ciktisini elime verip kac mm oldugunu soylediler bende dr ma gonderdim iyi dediler ama iki negatif sonuc aldim simdi 3 cizgi kafama takildi bu 3 cizgi onemlimi acaba bana kimse bahsetmedi her olcumde gözüküyormu dediginiz 3 cizgi
Canim 3 cizgi dedikler mi sanada yada fotografta varmi onla ilgili bir seylerBenim transferden önce Ultroson görüntüm bu görüntü görünmesi gerekiyormuş
Bir sorun yok canım sadece şansızlıkmis açıklama buBuket negatifleri neye bağladılar senin..Ya da rahimle ilgili sorunun var mıydı daha önce...
Ultroson görüntümü paylaştım 3 çizgi dedikleri görüntü orda var (Endometriumun aynı dönemde üçlü çizgi (triple-line) denilen görünümünü taşıması kalınlıktan daha önemli bir bulgu olarak uzmanların karşısına çıkmaktadır. Ultrasonda üç katmanlı veya üçlü çizgi deseni, tüp bebek tedavisi süresince rahim içi zarının artan östrojen düzeyine uygun şekilde geliştiğini göstermektedir.)C
Canim 3 cizgi dedikler mi sanada yada fotografta varmi onla ilgili bir seyler