Kızlar canımbenimden haber yok
İnşallah kızlarını doğurmuş ve mutluluktan bizi unutmuş
Tuanacı Materegen gel Bilar Medical internete telefonları var onlardan al
Daha ucuza alırsın
Birde o geldense baloncuk daha iyi oluyor amelyat sonrası
Keşke ankarada olsan seni cem akarsuya götürsem bu işin ustası
Birde bülent urmanda histeroskopinin ustası ama pahalıya yapıyor
O istambulda
Tşkrler zaza Dr bni pek dinlemiyor söylüceni söyledi gitti bide çok yoğun Dr Bülent hoca birçok soru sorcaktım aklıma hiçbiri gelmedi filme baktı okadar hemen çıkıyor odadan

ben yaşadıklarımı anlatayım. donör şeçiminde bize seçenek sunmadılar. Özelliklerini sorduğumda sizin özelliklerinizde diyip geçiştirdiler. Eşimden sperm alacakları gün bizden parayı aldıktan sonra donörün yumurtasının kalitesiz olduğunu; ama 3 gün sonra yumurtası toplanacak başka bir donörün olduğunu söylediler. Onu bizim için kullandılar. Ondan da sadece 3 embriyo kaldı. Üçünü de transfer ettiler ve 3. gün embriyosuydu. Üçü de tutmadı. Sperm donasyonu nasıl oluyo bilmiyorum. Karar vermende yardımcı olur diye aradım. Herşey gönlünce olur inşallah

Aslında şunu da paylaşsak yararlı olabilir. Kimler hangi hastanelerden olumsuz aldı. Buna gör hastanelerin başarısı da çıkabilir.

Şimdi ben brithiste yaptıracağım, olumlu veya olumsuz olursa size yazarım başarı ve başarısızlık oranları da çıkar.

ben yaşadıklarımı anlatayım. donör şeçiminde bize seçenek sunmadılar. Özelliklerini sorduğumda sizin özelliklerinizde diyip geçiştirdiler. Eşimden sperm alacakları gün bizden parayı aldıktan sonra donörün yumurtasının kalitesiz olduğunu; ama 3 gün sonra yumurtası toplanacak başka bir donörün olduğunu söylediler. Onu bizim için kullandılar. Ondan da sadece 3 embriyo kaldı. Üçünü de transfer ettiler ve 3. gün embriyosuydu. Üçü de tutmadı. Sperm donasyonu nasıl oluyo bilmiyorum. Karar vermende yardımcı olur diye aradım. Herşey gönlünce olur inşallah

Hangi hastane ?

Kızlar birşey soracağım. 1 hafta öncesine kadar Bristhisin sitesinde brithis tüp bebek yazıyordu, ben bahçeciye sormuştum kıbrısta yerimiz yok demişti.

Şimdi sitelerine bakıyorum Bristhisin sitesinde bahçeci yazıyor.. Acaba duyurmaları yasakdı da şimdi mi serpest oldu.

Bebek_im tebrikler, kuzunu allah sana bağışlasın ....Uzun sağlık bir ömrü olsun, allah sana ve eşine de uzun ömür versin ki yavrunla bol bol harika zamanlar geçirin..

Kızlar birşey soracağım. 1 hafta öncesine kadar Bristhisin sitesinde brithis tüp bebek yazıyordu, ben bahçeciye sormuştum kıbrısta yerimiz yok demişti.

Şimdi sitelerine bakıyorum Bristhisin sitesinde bahçeci yazıyor.. Acaba duyurmaları yasakdı da şimdi mi serpest oldu.
Evet Bende baktım Bahçeci yazıyor..Karışıklık mı oldu acaba...Yada yasal bazı düzenlemeleri mi aştılar acaba ilginç..Bahçeci ismi bayağı güven verici oluyor...

Aynen bende şaşırdım, çünkü bahçeciye sorduğum da kıbrıs ile bağlantımız yok demişti, ama şimdi web sayfaları instagram sayfaları hem bahçeci olarak güncellenmiş.

Sanırım dediğiniz gibi yasal süreçleri değişti.

Aynen bende şaşırdım, çünkü bahçeciye sorduğum da kıbrıs ile bağlantımız yok demişti, ama şimdi web sayfaları instagram sayfaları hem bahçeci olarak güncellenmiş.

Sanırım dediğiniz gibi yasal süreçleri değişti.
Ben ilk araştırmaya başladığımda Bahçeçi İstanbul şubesini telefonla aradım durumu anlattım Kıbrısa gitmek istiyorum diye British in numarasını vermişti bana ilk o zaman görüştüm sibel hanımla

Dünya Tüp Bebek Merkezi. Ancak tüm merkezlerde insanlar kötü deneyimler yaşayabiliyo. amacım burayı kötülemek değil. bu merkezle ilgili fikir almak isteyenler için sadece ben deneyimimi yazdım.

Tabi canım iyi yaptın, herkes iyi kötü herşeyi yazarsa hepimizin bir fikri olur.

Merhabalar. ..ben de 24 ocakta maalesef ikinci negafimi aldım..Magusa tıp merkezi serap Uluçay doktorum. ..sperm donasyonu yapıldı ..donòr seçimi bizde de size uygun birini seçeceğiz diyerek geçiştiridi..6 embriyo oluştu...5.gün orta kalite...hepsi dondurulmuş. ..ağustosta üçünü transfer ettiler...negatif...12 ocakta da diğer üçünü transfer ettiler yine negatif....İkinci transferi yaptığı esnada serap hanım dedi ki bunlar çok iyi değil yine tutmazsa embriyo transfer yap....Çünkü yaşın 43...daha önce herşey çok iyi diyorlardı. ...şunu demek isterim ki bir daha aynı merkezi tercih etmem..

bende araştırıyorum da nerede çektirdin , kaça maloldu ?
Canım bni Dr gönderdi ist,Şişli,Mecidiyeköy fulyada, tel arıyorsun servisleri var mecidiyeköyden seni alıp kliniğe götürüyorlar fulya açık emar bana hastanede 550 tl dediler sağolsun Dr yüzde 30 indirim istedi 385 tl yaptırmıştım geçen hafta çarşamba gibi gitmiştim sonuç hemen veriyolar

Back
X