Merhabalar. ..ben de 24 ocakta maalesef ikinci negafimi aldım..Magusa tıp merkezi serap Uluçay doktorum. ..sperm donasyonu yapıldı ..donòr seçimi bizde de size uygun birini seçeceğiz diyerek geçiştiridi..6 embriyo oluştu...5.gün orta kalite...hepsi dondurulmuş. ..ağustosta üçünü transfer ettiler...negatif...12 ocakta da diğer üçünü transfer ettiler yine negatif....İkinci transferi yaptığı esnada serap hanım dedi ki bunlar çok iyi değil yine tutmazsa embriyo transfer yap....Çünkü yaşın 43...daha önce herşey çok iyi diyorlardı. ...şunu demek isterim ki bir daha aynı merkezi tercih etmem..
Keşke emb lara genetik test yaptırsaydınız. 43 yaşında daha doğrusu 40 yaşından sonra 10 embr yada 2 adet sağlıklı emb. gelme olasılığı var..35 yaş altında bu sayı 5-6 ya çıkıyor...Malesef bazen hiç sağlıklı emb. da bulunabiliyor...Bunu transferden önce bence mutlaka söylemeliydiler, transferden sonra değil..Çok üzüldüm..İnşallah kolaylıkla atlatabilirsiniz...

Kızlar çok şükür ben de doğum yaptım.çarşamba günü çok sağlıklı ve çok güzel bir kızım oldu. Bu duygu bambaşkamış. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmasın. Benim kızım o ben karnımda tasıdım ve ben besliyorum..o kadar güzel bi duygu ki...anlatamam
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yumurta donasyonumuydu sizinki

Tşkrler zaza Dr bni pek dinlemiyor söylüceni söyledi gitti bide çok yoğun Dr Bülent hoca birçok soru sorcaktım aklıma hiçbiri gelmedi filme baktı okadar hemen çıkıyor odadan
bülent traşı iyi biliyorum kendisi ankaradan giti istambula
hakan yaralıyla bir ara başı derde girmişti ankarada

Kızlar birşey soracağım. 1 hafta öncesine kadar Bristhisin sitesinde brithis tüp bebek yazıyordu, ben bahçeciye sormuştum kıbrısta yerimiz yok demişti.

Şimdi sitelerine bakıyorum Bristhisin sitesinde bahçeci yazıyor.. Acaba duyurmaları yasakdı da şimdi mi serpest oldu.
bir ara iyi düşmüştüler bunun üstüne gazetede makale bile çıktı KIPRISA donasyona gidenlerle ilgili onunçin benim doktorum cem beye bile donasyona hazırlanmaya burdan bir arkadaşımızı gönderdim almadı ohaldan dolayı

Kızlar çok şükür ben de doğum yaptım.çarşamba günü çok sağlıklı ve çok güzel bir kızım oldu. Bu duygu bambaşkamış. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmasın. Benim kızım o ben karnımda tasıdım ve ben besliyorum..o kadar güzel bi duygu ki...anlatamam
canım allah kızını en hayırlı evlatlardan etsin
faydasını göresin arkadaşım
anne anne olasın inşallah

Canım bni Dr gönderdi ist,Şişli,Mecidiyeköy fulyada, tel arıyorsun servisleri var mecidiyeköyden seni alıp kliniğe götürüyorlar fulya açık emar bana hastanede 550 tl dediler sağolsun Dr yüzde 30 indirim istedi 385 tl yaptırmıştım geçen hafta çarşamba gibi gitmiştim sonuç hemen veriyolar
teşekkürler arkadaşım.

Merhabalar. ..ben de 24 ocakta maalesef ikinci negafimi aldım..Magusa tıp merkezi serap Uluçay doktorum. ..sperm donasyonu yapıldı ..donòr seçimi bizde de size uygun birini seçeceğiz diyerek geçiştiridi..6 embriyo oluştu...5.gün orta kalite...hepsi dondurulmuş. ..ağustosta üçünü transfer ettiler...negatif...12 ocakta da diğer üçünü transfer ettiler yine negatif....İkinci transferi yaptığı esnada serap hanım dedi ki bunlar çok iyi değil yine tutmazsa embriyo transfer yap....Çünkü yaşın 43...daha önce herşey çok iyi diyorlardı. ...şunu demek isterim ki bir daha aynı merkezi tercih etmem..
43 yaşında kendi yumurtanızımı denediniz?

Rabbim güzel bir ömür nasip etsin kuzuna arkadaşîm.

43 yaşında kendi yumurtanızımı denediniz?
Evet canım. ..burdaki doktorum yumurtanız var dedi....biz de bu konuda yeterince bilgi sahibi değildik...polikistik over olduğum için bolca da yumurta oldu...hatta ikincisi denemeden önce embriyo donasyonu yapmak daha mı iyi olur dedik...doktor gerek yok...bunları deneyin sonra dedi....tabi her negatif büyük bir travma....maddi manevi....bakalım artk bndan sonrası ne yapacağız. ..

Keşke emb lara genetik test yaptırsaydınız. 43 yaşında daha doğrusu 40 yaşından sonra 10 embr yada 2 adet sağlıklı emb. gelme olasılığı var..35 yaş altında bu sayı 5-6 ya çıkıyor...Malesef bazen hiç sağlıklı emb. da bulunabiliyor...Bunu transferden önce bence mutlaka söylemeliydiler, transferden sonra değil..Çok üzüldüm..İnşallah kolaylıkla atlatabilirsiniz...

Buradaki doktorum da kıbrisdaki doktorum da bu konuda bizi uyarmadılar...yoksa bu kadar emek....para ...direkt embriyo transferi yapardık...zaten parayi alınca kadar çok iyiler....transferde sonra sonucu bile merak etmiyorlar...

Evet canım. ..burdaki doktorum yumurtanız var dedi....biz de bu konuda yeterince bilgi sahibi değildik...polikistik over olduğum için bolca da yumurta oldu...hatta ikincisi denemeden önce embriyo donasyonu yapmak daha mı iyi olur dedik...doktor gerek yok...bunları deneyin sonra dedi....tabi her negatif büyük bir travma....maddi manevi....bakalım artk bndan sonrası ne yapacağız. ..
doktorun bunları deneyim sonraya gıcık oldum ozaman ücretsiz denesin
zaten 35 yaş sonrası bol yumurtan olsa ne olucak çoğusu anaploidi
inşallah bu yutuğunuz ilaçlardan daha iyi kendi başınıza ovulasyon geçirirsiniz ve sağlıklı bebişinize kavuşursunuz

Buradaki doktorum da kıbrisdaki doktorum da bu konuda bizi uyarmadılar...yoksa bu kadar emek....para ...direkt embriyo transferi yapardık...zaten parayi alınca kadar çok iyiler....transferde sonra sonucu bile merak etmiyorlar...
canım arkadaşım aynı şeyleri halilde yaşadım
her şey ilk iyi parayı verinceye kadar

Tşkrler zaza Dr bni pek dinlemiyor söylüceni söyledi gitti bide çok yoğun Dr Bülent hoca birçok soru sorcaktım aklıma hiçbiri gelmedi filme baktı okadar hemen çıkıyor odadan
Belli ki cok yogun bir dr malum cok populer. Sana daha fazla vakit ayiracak bir dr a yonelsen daha iyi hazirlanirsin bence

Gozunaydin saglikla buyut ne guzel bi haber

tam bu sayfaların başından okudum 48 yaşında anne olanlarda var 50 yaşındada
doktorun bunları deneyim sonraya gıcık oldum ozaman ücretsiz denesin
zaten 35 yaş sonrası bol yumurtan olsa ne olucak çoğusu anaploidi
inşallah bu yutuğunuz ilaçlardan daha iyi kendi başınıza ovulasyon geçirirsiniz ve sağlıklı bebişinize kavuşursunuz
Kendiliğinden gebe kalma şansım yok maalesef...eşime Sperm yok...bir de radyoterap almıştı daha önce den....Bundan sonra tek şansımız embriyo transferi gibi görünüyor...o da ancak bir süre sonra olabilir....donasyon ücreti...iki kez histeroskopi ücreti...ilaçlar. ..gidis_geliş masraflar...bir süre durmasını zorunlu kılıyor... ben de burada okuduklarımdan british ve gynolifeda yoğuaßiyorum gibi...Bu merkezlerde yaptıranlar arasında izmirde yaşayan varsa...izmirdeki doktorunuz kimdi acaba...Çünkü bence bizi burada
hazırlayan doktor çok onemli...

Back
X