Blue lal hayirli olsun tercihin. Guzel sonuc olur inşallah. Ben de murat beyle konustum bugun. Dondurulmus yumurta ile taze arasinda hic fark yok dedi. Zaman sıkısmasi yasamaniza gerek yok dedi. Sanirim yeni teknolojilerle aradaki fark gitti. Yine de gönlüm tazeden yana

Kendiliğinden gebe kalma şansım yok maalesef...eşime Sperm yok...bir de radyoterap almıştı daha önce den....Bundan sonra tek şansımız embriyo transferi gibi görünüyor...o da ancak bir süre sonra olabilir....donasyon ücreti...iki kez histeroskopi ücreti...ilaçlar. ..gidis_geliş masraflar...bir süre durmasını zorunlu kılıyor... ben de burada okuduklarımdan british ve gynolifeda yoğuaßiyorum gibi...Bu merkezlerde yaptıranlar arasında izmirde yaşayan varsa...izmirdeki doktorunuz kimdi acaba...Çünkü bence bizi burada
hazırlayan doktor çok onemli...
Rabbim yok yerden para yetirsin ve muradına kavuştursun seni
Anne olmayan kadın kalmasın

Blue lal hayirli olsun tercihin. Guzel sonuc olur inşallah. Ben de murat beyle konustum bugun. Dondurulmus yumurta ile taze arasinda hic fark yok dedi. Zaman sıkısmasi yasamaniza gerek yok dedi. Sanirim yeni teknolojilerle aradaki fark gitti. Yine de gönlüm tazeden yana
Bunu murat beymi size söyledi??
Nasıl yani aynı değil neden ozaman dondurulmuş yumurtalarla bütün dünyada donasyon freşe göre yarı fiyata

kızlar zaman yaklaştıkca korku içime giriyor

bir arkadaşımdan duymuştum tam net hatırlamıyorum ama bilgisayarda bula bilirsin
Bencede seninle güzel bir şekilde ilgilenen doktor bul
Sorma zaza bende korkmaya başladım.. Duygusallasmayada başladım.. Sakın olmak lazim inşallah becerebiliriz canim..

Zazacim yanlis yazdim ozur dilerim donmus ebriyo yazacaktim. Murat beyle gorustum evet donmus embriyo ile fark yok dedi

Back
X