Kızlar çok şükür ben de doğum yaptım.çarşamba günü çok sağlıklı ve çok güzel bir kızım oldu. Bu duygu bambaşkamış. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmasın. Benim kızım o ben karnımda tasıdım ve ben besliyorum..o kadar güzel bi duygu ki...anlatamam
Canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla büyüt bebeğini

Kizlar isleme gittiginizde lutfen hep sakin olun .stres ve gerginligi vucidumuzda ilk once rahim hissediyomus oyle oluncada embiryolari disari atiyormus .ben gayet sakindim tatile gitmis gibi yaptim vede sonucuda sukurki guzel oldu .lutfen sizlerde stres ve korkudan uzak durun .rabbim en kisa zamanda sizede mujdeli haberler almayi nasip etsin ins.

kizlar cok sukur kizlarima kavustum durumlar iyi ama zormus ikiz annesi olmak birini doyuruyom altini aciyom otekisi basliyo insallah herkezin guzel haberlerini duyarim ozellikle zazacigim senin hak ediyorsun anne olmayi
Canım kardeşim çok şükür haberini aldık
Kızların senin bahtının tacı llsun
Rabbim sizi ayırmasın
Güzel yazılarını yazsın
Canım haberin var kararım britişe bana ne tavsiyen ola bilir?
Sende britişte muradına erdin

kizlar cok sukur kizlarima kavustum durumlar iyi ama zormus ikiz annesi olmak birini doyuruyom altini aciyom otekisi basliyo insallah herkezin guzel haberlerini duyarim ozellikle zazacigim senin hak ediyorsun anne olmayi
Tebrikler canimbenim...Allah yavrularını sana bagislasin.. .Çok çok mutlu olmanızı dilerim kuzularınla.. .

British Murat Beyde tedavi olan arkadaşlar, transferden önce rahim kalınlığı, rahim kontrolü yapıyorlarmi orda?

Amin kardeşim inşAllah güzel sonuçlanır kararım
Sen nasılsın
Bebiş nasıl
İyi canım 9. Haftadayız sanırım :) kabızlık sorunu çok olmaya başladı. Kayısı ilaç kefir işe yaramıyor şimdi zeytinyağı iç dedi doktorum ona başladım :)

Back
X