Allah size bagislasin,cok cok mutlu oldum durumunuza ve bu bilgiyi benimle paylasip umut verdiginiz icin,cunku benimde 4 tane 5.gunun 2 tanesi kimyasal oldu,digerine korkuyordum..
Sakin ve sabırlı olun bol bol dua edin ben de korkuyordum hatta kaliteli olan tutmadı bunlar hiç tutmaz dedim belkide bu sayede sakin ve heyecanlı değilimdim bilemiyorum..transferden itibaren havuç suyu içmeyi ihmal etme

Canım hepsini söyledim detaylı yine konuşucaz.
Sadece benim takıldığım nokta heryerin olumlu ve olumsuz sonuçları var.Halil şöyle deniyor,firdevs böyle deniyor,british den de olumlu olumsuz sonuç alanlar var.Yani bende ne yapıcağımı şaşırdım.Heryerle görüştüm ama mesela firdevs hastaları ile telde bile görüşmüyor bana çok tuhaf geldi benim için antipatik bir durum bu.En iyi ilgiyi ve doktorla irtibatı Berk beyde gördüm.Umarım istediğimiz gibi olur hepimizin.
Her yerde olumlu ve olumsuz şeyler yaşanıyor önemlisi odurki olumsuz olunca insan gibi davranış görelim
yoksa para verene kadardı para gitti olumsuz oldu ve doktoru ne yerde ne gökte bulamıyoruz
arıyorsun açmıyorlar
yazıyorsun cevap yok
rabbim kimseye yaşatmasın

Sakin ve sabırlı olun bol bol dua edin ben de korkuyordum hatta kaliteli olan tutmadı bunlar hiç tutmaz dedim belkide bu sayede sakin ve heyecanlı değilimdim bilemiyorum..transferden itibaren havuç suyu içmeyi ihmal etme
canım arkadaşım sen bildiyim kadarıyla bir kaç defa denemişin hepsi aynı yerdemiydi?
bide britişte ilk olumsuz olunca sana nasıl davrandılar
nolursun anlat doğruyu
şimdi çok candan davranıyorlar

Cevabının fazlaca sert olduğunu düşünüyorum.Burda hepimiz araştırıp tabiki birbirimizden yorum alıcaz.Hepimiz bu dönemde heyecan yaşıyoruz ve birşeyler sorma isteği duyuyoruz.Hayırlısı olsun demek de kötü bir yan görmüyorum açıkcası.Zaten bebek gelmek isterse gelir.Bu kadar çıkışmaya gerek yok diye düşünüyorum!
Elbette heryerin olumlusu ve olumsuzu var.. Benim son sözüm şu inşallah benim yaşadığımı yaşamazsın..Bu arada hayır ve şerre son derece inanan bir insanım. Hayırlı olmayacak hiçbişey olmasın zaten. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun...

Canım hepsini söyledim detaylı yine konuşucaz.
Sadece benim takıldığım nokta heryerin olumlu ve olumsuz sonuçları var.Halil şöyle deniyor,firdevs böyle deniyor,british den de olumlu olumsuz sonuç alanlar var.Yani bende ne yapıcağımı şaşırdım.Heryerle görüştüm ama mesela firdevs hastaları ile telde bile görüşmüyor bana çok tuhaf geldi benim için antipatik bir durum bu.En iyi ilgiyi ve doktorla irtibatı Berk beyde gördüm.Umarım istediğimiz gibi olur hepimizin.

Evet bende Firdevs Hanım ile hiç telefonda görüşmedim. transfere gittiğim gün sadece işlem sırasında gördüm 2 dakika kadar soğuk görünümlü biri. Asistanı İrem ile bütün süreci geçirmiş biriyim. İrem çok candan ve çok ilgili gerçekten.
bana da 3 tane transfer edildi donmuş yok. 1 tanesi tuttu şimdi 14 haftalık hamileyim.

Aslında anlatmak istediğim doktor ile iletişim kurmak neden isteriz sorularımıza yanıt bulmak için. Bunu firdevs hanım ile birebir iletişim kurarak yapmasamda bütün sorularıma irem hanım vasıtası ile yanıt buldum.

selam herkese.. yogunluktan fazla giremiorum.. hepinize çok tek ederim..
Zazacim benim endometrium kalinligi transferden 5 gun once 11.4tu transfer sirasinda 12/13mm olmustur

dun tekrar kan verdim ve sonuc 12.gun 549.. :nazar:

klinik hakkında çok bilgi veremiorum.. ben burda çünkü sadece dondurulmuslarimla denedim.. ama klinik çok temiz çok yeni ve calisanlar çok ilgili!! doktor Murat beyde oyle.. söylemekte isterimki britishin embryologu çok iyi! 6 sene oncede yine ayni embryolog dondurmuştu embryolarimi ve ben simdi tekrar onun cozdurdgu embriyolarla hamile kaldım

Evet bende Firdevs Hanım ile hiç telefonda görüşmedim. transfere gittiğim gün sadece işlem sırasında gördüm 2 dakika kadar soğuk görünümlü biri. Asistanı İrem ile bütün süreci geçirmiş biriyim. İrem çok candan ve çok ilgili gerçekten.
bana da 3 tane transfer edildi donmuş yok. 1 tanesi tuttu şimdi 14 haftalık hamileyim.

Aslında anlatmak istediğim doktor ile iletişim kurmak neden isteriz sorularımıza yanıt bulmak için. Bunu firdevs hanım ile birebir iletişim kurarak yapmasamda bütün sorularıma irem hanım vasıtası ile yanıt buldum.
sen şanslısın arkadaşım hem hamilesin maşallah hemde iremle muhatap oluyorsun istediyinde
allahım bir kere sağlıklı gebelik kısmet etsin bizede kıbrısın yolunu bile unuturum aramanı boş ver

Sağlıkla kucağına al cnm :)

canım hangi otele anlaştınız ve nakadara iki kişi gecesi

Canım çok sevdiğim bir doktor abimiz var sağolsun oteli o ayarladı, ücretini bilmiyorum. Biz birşeye karışmayacağız. 1 hafta konaklayacağız ücret vermeyeceğiz. Otel ozak bafra da ama hastaneye arabalarıyla götürecekler bizi.

canım arkadaşım sen bildiyim kadarıyla bir kaç defa denemişin hepsi aynı yerdemiydi?
bide britişte ilk olumsuz olunca sana nasıl davrandılar
nolursun anlat doğruyu
şimdi çok candan davranıyorlar
Canım, bu benim 3. Donasyonumdu 7 sene önce doğuş tüp bebekte denedim şevket beyde 4 adet 3. Gün emriyosuydu 4 tane transfer ettiler kimyasal gebelikle sonuçlabdı o zaman çok kilom vardı ona bağladılar. 2. Ve 3. Donasyonumu british zehra hanım yaptı 2. Donasyonumda kimyasal gebelikle sonuçlandı sonra genetik test yaptık kan pıhtılaşma sorunum çıktı limon kürü yaptım, serum tedavisi aldım, progestron iğneyi fitil değil olarak değil iğne olarak hergün vuruluyorum 30. Haftaya kadar clexine 4000 - coraspirin - progestrona iğneye devam edeceğim, bunu burdaki kadındoğum doktorum söyledi. British hiç bir zaman olumsuz bir davranış görmedim hatta eylem hanım kimyasal gebeliğimde beni arayıp iki saat telefonda konuştu beni sakinleştirmeye çalıştı başta nasıldıysalar sonuna kadar da öyle oldu memnun kaldım

Canım, bu benim 3. Donasyonumdu 7 sene önce doğuş tüp bebekte denedim şevket beyde 4 adet 3. Gün emriyosuydu 4 tane transfer ettiler kimyasal gebelikle sonuçlabdı o zaman çok kilom vardı ona bağladılar. 2. Ve 3. Donasyonumu british zehra hanım yaptı 2. Donasyonumda kimyasal gebelikle sonuçlandı sonra genetik test yaptık kan pıhtılaşma sorunum çıktı limon kürü yaptım, serum tedavisi aldım, progestron iğneyi fitil değil olarak değil iğne olarak hergün vuruluyorum 30. Haftaya kadar clexine 4000 - coraspirin - progestrona iğneye devam edeceğim, bunu burdaki kadındoğum doktorum söyledi. British hiç bir zaman olumsuz bir davranış görmedim hatta eylem hanım kimyasal gebeliğimde beni arayıp iki saat telefonda konuştu beni sakinleştirmeye çalıştı başta nasıldıysalar sonuna kadar da öyle oldu memnun kaldım
Allah senden razı olsun
sağ salim bebişine kavuşasın inşallah
bak bunu bilmek isterdim
yoksa halilde olumsuz olunca hiç kimseye ulaşılmıyor ve kendini dolandırılmış gibi hiss ediyorsun

KızlAr bakın nolursun bizim gibi olumsuz şeyler yaşayanlarıda anlayın
eğer ben halilde ilk denememde hatta 4 denememde hamile kalsaydım ve bebişime kavuşsaydım estağfirullah gökte ALLAH yerde halil bey derdim
ama ne yazıki olmadı ve bunu kenara koyalım inanın kıbrısı aramaktan elim kurudu dönen yok
ne halil ne hemşire nede embriyolog ali bey
zar zor ali beye ulaştım oda çocuk kandırıyormuş gibi bana masal anlatı
yemin ederim halil deseydi bir gel istambula konuşalım ve açık açık deseydi sen benim hastamsın ve seni burakmam masrafların şu şu şu bende sana yardım ederim ama benide zor durumda burakma vallah o merkezden çıkmazdım
100 kerede denerdim doktorum beni burakmıyor diye
ama ne yazıki hiç umurlarında deyiliz
yada arkadaşıma söylediyi gibi laptan getir 20 bin euro garanti verim sana

Allah senden razı olsun
sağ salim bebişine kavuşasın inşallah
bak bunu bilmek isterdim
yoksa halilde olumsuz olunca hiç kimseye ulaşılmıyor ve kendini dolandırılmış gibi hiss ediyorsun
Allah hepinizden razı olsun bende çok faydalandım bu sayfadan ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN YARADANIM HERKESE EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN

K Karanfil12 Canım sen dün test yaptıracaktın ne oldu sonuç ne? İnşallah iyi haberlerdir.
Canm önceki haftaydı testim 1 hafta geçti o zaman yüksek çıktı kan ama kese görünmemişti cuma günü belli oldu ikiz bekliyorum Allahın izniyle inşallah herşey yolunda giderse :)

Kızlar merhaba ;
Ben Berk Angün de karar kıldım.Umarım herşey yolunda gider ve bebeğime /bebeklerime kavuşurum.İlk adetim ile işlemlere başlıcaz.Bana da dua edin.Hormon testlerim ,kan testleri,Rahim filmi gibi testlerim yapıldıktan sonra bakalım herşey güzelse başlıcaz.Yumurta sayımım ve kalitesine de bakılıcak.Artık hayırlısı.Dua edin bana da :)Gayet ilgili ve sıcak kanlı geldiler bana telefonda.
Günaydın arkadaşlar dün işlem oldu yumiler toplandı. Merkez çok büyük değil ama yinede güzel, ilgi alaka üst seviyedeydi, bizim içinde laboratuvar iyi olsun yeterli. bugün kaç embriyo oluştu onu öğreneceğiz. Birde ödeme konusunda bize tolerans gösterdiler öyle para verilmeden işleme alınmama durumu yok. Hülasa şu ana kadar memnunuz. Klinik Gyno life bilmeyenler için tekrar yazayım..
Hadi canım hayırlısı inşallah. ..emriyoların bol olsun insallahl

Canm önceki haftaydı testim 1 hafta geçti o zaman yüksek çıktı kan ama kese görünmemişti cuma günü belli oldu ikiz bekliyorum Allahın izniyle inşallah herşey yolunda giderse :)
Ayy ne güzel karanficim inşallah biri kız biri erkek olur..Saglikla kucağına al inşallah..

Doktorla iletişim kurmayı niye isteriz ; Doğru ilaç dozlarını ayarlayabilmesi için.Tamamen sahte, yapmacık , paragöz, kadınları tatlı dilliymiş gibi davranarak kandıran kişidir irem. Bu insanın tıbbı bi geçmişi yokki sorduğumuz sorulara yanıt verebilsin.Geçmişinde havaalanında çalışmış bi pazarlama elamanı bu.Bide kendi gibi yapmacığından bi yardımcı almış yanına insanların umutları ve dolayısıyla paralarını çalıyorlar. Isimleri çok doğru bulmuşlar gerçekden orada hamile kalmak ancak bi mucize olabilir. normal şartlarda mümkün değil.. Parayı aldıktan sonra kapı duvarlar. Ne oldu yüzlerindeki maskeler yerlere düştü. Aldıkları paralar haram olsun.

Aynen katılıyorum sana..
Allah hepimize yardım etsin..

Öncelikle şunu söyleyeyim ben İrem Hanım'ın bilgisi doğrultusunda hareket ettim demedim. Ben İrem Hanım'a sordum o Firdevs Hanım ile iletişim kurarak bana dönüş yaptı bundan bahsettim.

Onun dışında sizinle kötü iletişim kurulmuş olabilir. bu sadece bu merkez için değil. kaç tane sayfa okuduk değil mi bazı merkezler kimine göre iyi kimine göre kötü gelebiliyor. Bu da böyle bir örnek.

Sizin yazmış olduğunuz şikayetlerin hiçbirini yaşamadık. Yapmacıklığını falan görmedim. Transfer sonrası da yani ödeme yapıldıktan sonrada (sizin tabirinizle) gayet ilgili davranıldı. Şuan bile 14 haftalık hamileyim hala merak ettiklerimi soruyorum istediğim zaman arıyorum dönüş alabiliyorum.

Orada hamile kalmak mucize midir bilemem ama ben hamileyim ve en baştan okursanız birçok insan hamile ve bebeği artık kucağında birçoğunun da.

Keşke siz de kötü tecrübe yaşamamış olsaydınız. Ne diyeyim..

Sen pozitifi gördüğün için memnun olabilirsin
Bende 2 defa negatif görmüş biri olaraktan aynısını düşünüyorum..
Düşünsene donasyonla garanti hamile kalacak umuduyla gidiyoruz. .
Negatif olunca bize yardım etmiyorlar..
Neden negatif oldu
Hiç yardım etmiyorlar...
Öylece ortada kalıyoruz...
Hani varya İrem ciğimin baştaki şirinliği nerde..
İnşallah ALLAH hepimizi evlat sahibi yapar inşallah ...

Aynen dün eylem hanımla konuşurken banada dedi donörlerle iyi takip gidiyor bazı merkezler gibi iğneleri verip aynı dozla donörü bir tek yumurta toplamasına çağırıyorlar ama britiş çok titiz donörleri tedavi aşamasında 5-6 defa ultrasonda izleyip ilaç dozunu ayarlıyorlar
inanın bu küçük detaylar okadar önemliki sağlıklı embriyolar oluşsun diye

Çok güzel yaa. .
İnşallah bu uygulamayı sürekli yaparlar...
Rahim inceliği için ne önerirlerki...
Bir de havuç suyu ne işe yarıyor. ..
Hadi içmek istedik nerden bulacağız canım...

Back
X