Arkadaşlar canlarım bugün öğrendik ki bir kızımız olacak :anneadayı: artık kızımla berabar dua edeceğiz inşallah.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar, tedavi de olanlara ise pozitif sonuçlar :KK19:
Maşallah kısçene. sağlıkla büyüsün, ileride annesinin en yakın arkadaşı olacak : ) ne güzel. Rabbim bizede nasip etsin.

Arkadaşlar canlarım bugün öğrendik ki bir kızımız olacak :anneadayı: artık kızımla berabar dua edeceğiz inşallah.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar, tedavi de olanlara ise pozitif sonuçlar :KK19:
Ekocuuum gözün aydın prenses geliyor
Allah güzel yazısını versin
Sağ salim sizi bir birinize kavuştursun
Ne güzel haber

Kızlar donör seçimlerinizde hep TR den mi seçtiniz yani yabancı döner seçen oldu mu?

Kisa bir ozet geceyim: ilk donasyonumdu ve hitte yapildi,5.gun 2 adet kimyasalla sonuclandi,simdi geride 3 tane do durulmusum var ama kalitelerini bugun sorup ogrendim ve hicbirsy anlamadim,bana bilgi verir misiniz?
Bana soylenen şu: 1 tane 4bb kalitede var, 1 tanesinin kalitesi 2 birtanesinin kalitesi ise 1 dir ve toplam 3 tane donmus var denildi,
Ben onlarin harfi yok mu dedim,hayir yok dediler,1 tanesi iyi digerleri orta kalite denildi,ne anlamaliyim?

Canım rahmin nakadar ince? Kaç millim?

8 de gidiyorum.
Sonrasını söylemiyorlar..
İyi diyorlar..
Bende kendi kendime 5 gün daha bekleniyor.
2 güne 1 artsa 9 veya 10 la
Transfer yapılıyor diye düşünüyorum canım..
Yani net bişey söylenmiyor. .
Hit ince dedi..
Fizyoterapist kardişten tedavi aldık...
Yani işte klasik şeyler ::))

Saglikli hayırlı bir kızın olsun ekocum..Ne güzel cici cici elbileseler alırsın yavruna..Darisi başımıza insallah:)

Back
X