Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insani hassaslastiran bi surec ne de olsa..ama aglamak sevinc getirirmis..hayirli ugurlu olsun tedavin insallahArkadaşlar bu gün adetim başladı, yarın doktora gideceğim bakalım, bir aksilik olmaz ise başlıyoruz :) Çok inanmam ama dün akşamda rüyamda annem hastaymış 1 ay ömrü kalmış gördüm, ağla ağla, bayağı etkilendim..İnşallah iyiye işarettir...Yada adet olacakmışım :)... dualarınızı esirgemeyin kızlar...Allah yardımcımız olsun...
Canim haydi guzel haberler ver bize :)Dilekleriniz, dualarınız için teşekkürederim...Hep beraber inşallah..
Insani hassaslastiran bi surec ne de olsa..ama aglamak sevinc getirirmis..hayirli ugurlu olsun tedavin insallah
Canim haydi guzel haberler ver bize :)
Canım inş güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunArkadaşlar bu gün adetim başladı, yarın doktora gideceğim bakalım, bir aksilik olmaz ise başlıyoruz :) Çok inanmam ama dün akşamda rüyamda annem hastaymış 1 ay ömrü kalmış gördüm, ağla ağla, bayağı etkilendim..İnşallah iyiye işarettir...Yada adet olacakmışım :)... dualarınızı esirgemeyin kızlar...Allah yardımcımız olsun...
Sağol canım..Sen ne yaptın konuştun mu geçen günki durum ile ilgili ne dediler Merveee...Canım inş güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Bende bugün bir uyandım Euro yükseldi mesajı ileKizlar euro aldiniz mi? Beklemek mi lazim almak mi? Bu ne gereksiz soru diye dusunmeyin ucu ucuna yetistirecegim. Ne dersiniz ?
Biz tedaviye karar verdiğimiz süre boyunca hep parça parça euro aldık...İyi oldu, hem şimdi o telaşımızda kalmamış oldu...Bende bugün bir uyandım Euro yükseldi mesajı ileAslında almak lazımdı.Acaba daha da yükselirmi bilemiyoruzki...Borsacı arkadaş aranıyor :))
Heycan çok oluyor, tatlı heycanlar olsun...Kızlar bu ay sonunda regl olucam ve testlerime başlıcaz doktorumla.İçimde anlamsız bir heyecan ve mutluluk var.Yani acayip güzel bir heyecan.Hepinize böyle oluyormu yoksa bende mi bir tuhaflık var :))
Nereye karar verdiniz?Kızlar bu ay sonunda regl olucam ve testlerime başlıcaz doktorumla.İçimde anlamsız bir heyecan ve mutluluk var.Yani acayip güzel bir heyecan.Hepinize böyle oluyormu yoksa bende mi bir tuhaflık var :))
Doğru diyorsun ufak ufak almak lazımBiz tedaviye karar verdiğimiz süre boyunca hep parça parça euro aldık...İyi oldu, hem şimdi o telaşımızda kalmamış oldu...
ay sonunda doktoruma gidicem cnm detaylıca konuşucaz.Ama Berk bey şuan.Belki konuşmadan sonra değişirmi bilmemNereye karar verdiniz?
Hayırlısı olsun canım ..Doğru diyorsun ufak ufak almak lazım
ay sonunda doktoruma gidicem cnm detaylıca konuşucaz.Ama Berk bey şuan.Belki konuşmadan sonra değişirmi bilmem
Hayırlı uğurlu olsun canım hayırlı sonuçlar ve hayırlı sağlıklı bebişler olsun inşallahArkadaşlar bu gün adetim başladı, yarın doktora gideceğim bakalım, bir aksilik olmaz ise başlıyoruz :) Çok inanmam ama dün akşamda rüyamda annem hastaymış 1 ay ömrü kalmış gördüm, ağla ağla, bayağı etkilendim..İnşallah iyiye işarettir...Yada adet olacakmışım :)... dualarınızı esirgemeyin kızlar...Allah yardımcımız olsun...
Konuştum canım eylem hanım basta istediğiniz özellkler var mı demişti bende özellklerimize uygun olan biri olur özellkle istedğimz bsey yok demiştim o da secimi onlara bıraktığımzı düşünmüş. Tekrar donör aranıyor suanda haftaiçinde bana secenekleri söylicek biz seccezSağol canım..Sen ne yaptın konuştun mu geçen günki durum ile ilgili ne dediler Merveee...
Teşekkürederim canim ...Hayırlı uğurlu olsun canım hayırlı sonuçlar ve hayırlı sağlıklı bebişler olsun inşallah