Arkadaşlar bu gün adetim başladı, yarın doktora gideceğim bakalım, bir aksilik olmaz ise başlıyoruz :) Çok inanmam ama dün akşamda rüyamda annem hastaymış 1 ay ömrü kalmış gördüm, ağla ağla, bayağı etkilendim..İnşallah iyiye işarettir...Yada adet olacakmışım :)... dualarınızı esirgemeyin kızlar...Allah yardımcımız olsun...
Insani hassaslastiran bi surec ne de olsa..ama aglamak sevinc getirirmis..hayirli ugurlu olsun tedavin insallah

Insani hassaslastiran bi surec ne de olsa..ama aglamak sevinc getirirmis..hayirli ugurlu olsun tedavin insallah

Canim haydi guzel haberler ver bize :)

Evet Manolyacım hormonlar bir yandan, tabi ne kadar yapmamaya çalışsamda endişe bir yandan rüyalar bile etkileniyor..Dediğin gibi sevinç ve hayırlı haberler olsun..Sağol canım..
Yaşamayananlamaz teşekkür ederim arkadaşım..
Bakalım yarın ki hormonlar, rahim doktor ne diyecek..umarım bir aksilik olmadan başlarım...

Arkadaşlar bu gün adetim başladı, yarın doktora gideceğim bakalım, bir aksilik olmaz ise başlıyoruz :) Çok inanmam ama dün akşamda rüyamda annem hastaymış 1 ay ömrü kalmış gördüm, ağla ağla, bayağı etkilendim..İnşallah iyiye işarettir...Yada adet olacakmışım :)... dualarınızı esirgemeyin kızlar...Allah yardımcımız olsun...
Canım inş güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Bende bugün bir uyandım Euro yükseldi mesajı ile:KK43: Aslında almak lazımdı.Acaba daha da yükselirmi bilemiyoruzki...Borsacı arkadaş aranıyor :))
Biz tedaviye karar verdiğimiz süre boyunca hep parça parça euro aldık...İyi oldu, hem şimdi o telaşımızda kalmamış oldu...

Biz tedaviye karar verdiğimiz süre boyunca hep parça parça euro aldık...İyi oldu, hem şimdi o telaşımızda kalmamış oldu...
Doğru diyorsun ufak ufak almak lazım
Nereye karar verdiniz?
ay sonunda doktoruma gidicem cnm detaylıca konuşucaz.Ama Berk bey şuan.Belki konuşmadan sonra değişirmi bilmem

Kızlar adet olduktan sonra başka bir tedavi uygulanıyor mu ? Yoksa hemen transfer mi oluyor.

Ben ilaç içiyorum işte Martın 5-10 u arası adet olacağım.

Adet olduktan sonra başka yapılacak birşey oluyor mu ?

Yoksa hemen transfer mi ?

Hayırlı uğurlu olsun canım hayırlı sonuçlar ve hayırlı sağlıklı bebişler olsun inşallah

Sağol canım..Sen ne yaptın konuştun mu geçen günki durum ile ilgili ne dediler Merveee...
Konuştum canım eylem hanım basta istediğiniz özellkler var mı demişti bende özellklerimize uygun olan biri olur özellkle istedğimz bsey yok demiştim o da secimi onlara bıraktığımzı düşünmüş. Tekrar donör aranıyor suanda haftaiçinde bana secenekleri söylicek biz seccez

Back
X