paranın yarısını ilk muayene ve tahlillere gidişde alıyo.kalan yarısınıda transfer günü alıp tüm paketin parasını almış oluyo.
Ilkinde tutdu diye paranın bir bölümünü bence iade etmezler. Emil beyle konuştum.tüm sorulara hızla dönüş yapıyo.isteğen arkadaşlar whatsapp üzerinden yazışabilir türkçe olarak.
iade etseydiler parayı ilk tuttuysa ve geliştiyse gebelik düşünülürdü o merkez
canım birde ilgimi çeken ilave embriyo kalınca dondurmamaları
neden acaba

iade etseydiler parayı ilk tuttuysa ve geliştiyse gebelik düşünülürdü o merkez
canım birde ilgimi çeken ilave embriyo kalınca dondurmamaları
neden acaba
20-25 yaşında bir donorun 10 yumurtada 5 embriyo sağlıklı olma olasılığı çok yüksek..Kalanları dondurmaları lazım aslında..Ama tabi sen korkuyorsun çok haklısın..Benimde kaygılarım çok yüksek...Ozaman garantiye almak daha mantıklı geliyor insana...

İyi akşamlar arkadaşlar az önce eylem hanım aradı beni 21 subatta eşiniz gelsin embryo oluşturalım diye ama eşim o tarihlerde yurtdışında olcak oyüzden baska bi tarihte olurmu dedim ozaman eşiniz daha önce gelsin spermi donduralm o tarihte embryo oluştururz dedi sizce bu sağlıklı olur mu? Bir de eşimin daha önce yapılan bi sperm testi yok oyüzden oraya gidince spermin bulunmaması diye bir durum da söz konusu olabilir sizce ne yapmalıyım baska bir donörü mü bekleyelm

Selamlar Canım,
Bence eşinin o tarihte gitme durumu yoksa önerileri bana çok sağlıksız geldi.Sonuçta her dondurma ve çözünme bir rissk içerir...Sperm dondurulacak,tekrar çözülüp yumurta ile birleştirilip embriyo oluşturulacak,tekrar dondurulacak...sonra tekrar çözüp transfer mi edecekler...Bunu kesinlikle kabul etme,tabi eğr böyle ise

Daha önceki doktorlar istemedi ama murat beyle konustuğumda istemişti dosyaya da yanlış not almışlar test yapılmış olarak yazmışlar oyüzden bir karışıklık oldu. Eşim iptal edemyor malesef bir de sperm testi olmadan riskli diye düşünüyorum kararsız kaldım yani bizim için bu mu hayırlıdır yoksa beklemek mi bilemyorum

sperm testi olmadan olmaz,bence ertele...herşeyini tam yap..acele etme sakın..ayrıca dondur,çözdür oyuncak değil bu...benim ilk denemem bu yüzden düşükle sonuçlandı.Yumurtalarda sorun olmamasına rağmen 2 defa çözüldü ve laboratuvar şartları yüzünden bozulma oldu

Kızlar ben estrofemle beraber her sabah aç karnına 1 bardak nar suyu da içmeye başladım..Sizce ters etki yapar mı acaba biraz çekiniyorum...

Canım aç içerken midene dokunmuyorsa iç ama estrofemi biraz geç iç
Midemi rahatsız etmedi zazacım...Sabah erken saatde tiroid ilacı içiyorum 15 dk sonra estrofem, ardındanda 15-20 dk sonra nar suyunu içiyorum..Hepsinin arasında boşluk bırakmaya çalışıyorum....İnternette nar suyu fayda etmeyenlerde olmuşta çekindim ters etki yapmasın diye..Teşekkürler canım o zaman içmeye devam edeyim...

Nar suyu bende şüphe uyandıyor :) İnternette biraz arştırma yaptım güçlü estrojen bloker olarak araştırmalar var..Hatta estrojenin tetiklediği kanser türlerinde kullanılıyormuş..Saraçoğluda nar ın progesteronu arttırdığından bahsediyor, estrojeni değil...Rahim kalınlaşması estrojene ihtiyacımız varsa o zaman nar suyu içmek pek iyi gibi durmuyor..Hay allah kafam karıştı :( Ha bir de nar suyunda Yüksek oranda K vitamini varmış oda kanın pıhtılaşmasına neden oluyor....

Nar suyu bende şüphe uyandıyor :) İnternette biraz arştırma yaptım güçlü estrojen bloker olarak araştırmalar var..Hatta estrojenin tetiklediği kanser türlerinde kullanılıyormuş..Saraçoğluda nar ın progesteronu arttırdığından bahsediyor, estrojeni değil...Rahim kalınlaşması estrojene ihtiyacımız varsa o zaman nar suyu içmek pek iyi gibi durmuyor..Hay allah kafam karıştı :KK43: Ha bir de nar suyunda Yüksek oranda K vitamini varmış oda kanın pıhtılaşmasına neden oluyor....
Aman bırak içme
önemli olan ilaçlarındı
iyiki söyledin okuduklarını

Selam Anne Adayları,

Ben bugün Murat bey gerek yok demesine rağmen rahim filmini çektirdim.Sağ tüp tıkalı çıktı ,rahim temiz dedi..Sağ tüpü açtı.Açarken de şöyle dedi;Şimdi diyeceksin ki tüp bebek tedavisinde hazır yumurta koyuyorum,tüpe ne gerek var,ama bazen tüple ilgili sıkıntılar da hamile kalmayı olumsuz etkiliyor...İyki de rahim filmi çektirmişim.Daha önce 2 defa çektidiğim Doktoru arayarak buldum çok şükür..550 TL ödedim ama herşey son teknoloji ve sinek ısırığı gibi bir acı,çok rahattı.Şimdi eşim de cuma günü spermiyogram çektirecek..
Kan tahlillerim tamam.Şimdi başka ne yaptırmalıyım,sizlerden fikir almak istedim.Ben İstanbul Ataşehirde oturuyorum,buraya yakın tavsiye edeceğiniz bir tüp bebek uzmanı var mı..Bir de dosyanızı açtım,donörle ilgilenen hemşireye vreceğim,sizi arayacak dedi ama hala ne arayan var ne sora,3 gün oldu

Nar suyu bende şüphe uyandıyor :) İnternette biraz arştırma yaptım güçlü estrojen bloker olarak araştırmalar var..Hatta estrojenin tetiklediği kanser türlerinde kullanılıyormuş..Saraçoğluda nar ın progesteronu arttırdığından bahsediyor, estrojeni değil...Rahim kalınlaşması estrojene ihtiyacımız varsa o zaman nar suyu içmek pek iyi gibi durmuyor..Hay allah kafam karıştı :KK43: Ha bir de nar suyunda Yüksek oranda K vitamini varmış oda kanın pıhtılaşmasına neden oluyor....
İyki paylaştın Arkadaşım.Sırf bunlar için katı meyve sıkacağı almıştım.Bir de bende zaten pıhtılaşma sorunu çıktı aman aman

-))) allah seni güldürsün
sibel hanıma deki kadınlar klübünden her kes indirim yapmısınız bende istiyorum yani 4675 eu
Amin canım,inşallah hep beraber güleelim,keza dediğim de oldu..Gaza gelip aradım kadınlar klübündenim %15 indirim km küm..Karar aldık artık yapmıyoruz dedi..Zar zor 5000 dedi önce,sonra tedaviye başladım de ama indirimi söyleme deyip 4750 yaptı bakalım

Selam Anne Adayları,

Ben bugün Murat bey gerek yok demesine rağmen rahim filmini çektirdim.Sağ tüp tıkalı çıktı ,rahim temiz dedi..Sağ tüpü açtı.Açarken de şöyle dedi;Şimdi diyeceksin ki tüp bebek tedavisinde hazır yumurta koyuyorum,tüpe ne gerek var,ama bazen tüple ilgili sıkıntılar da hamile kalmayı olumsuz etkiliyor...İyki de rahim filmi çektirmişim.Daha önce 2 defa çektidiğim Doktoru arayarak buldum çok şükür..550 TL ödedim ama herşey son teknoloji ve sinek ısırığı gibi bir acı,çok rahattı.Şimdi eşim de cuma günü spermiyogram çektirecek..
Kan tahlillerim tamam.Şimdi başka ne yaptırmalıyım,sizlerden fikir almak istedim.Ben İstanbul Ataşehirde oturuyorum,buraya yakın tavsiye edeceğiniz bir tüp bebek uzmanı var mı..Bir de dosyanızı açtım,donörle ilgilenen hemşireye vreceğim,sizi arayacak dedi ama hala ne arayan var ne sora,3 gün oldu
hayırlı olsun hazırlıkların.
Ataşehirde Ferti_Jin Tüp bebek merkezi var. Donasyon hazırlığı yapılıyormuş.istersen bi görüş orayla

Arkadaşlar bende haftaya bu işlemlere başlıyorum.Kadın hastalıkları doktorum rahim filmimide çekicek.Anestezi ile yapılıyormuş.(Acıbadem).Bana daha iyi geldi sanki:) Regl min 2-3. Günü kan testlerim yapılıcak.Yumurta sayımım v.s.
Ancak mayıs ayı gibi düşünüyoruz biz işlemi.Bunları yaptırmam erken olmam değilmi?

Back
X