Arkadaşlar bende haftaya bu işlemlere başlıyorum.Kadın hastalıkları doktorum rahim filmimide çekicek.Anestezi ile yapılıyormuş.(Acıbadem).Bana daha iyi geldi sanki:) Regl min 2-3. Günü kan testlerim yapılıcak.Yumurta sayımım v.s.
Ancak mayıs ayı gibi düşünüyoruz biz işlemi.Bunları yaptırmam erken olmam değilmi?

Yok olmaz Arkadaşım 6 ay içinde geçerli genelde,herhangi bir işlem görmediysen

Bu arada beni Eylem Hanım aradı..Kendisini çok profösyonel buldum.Çok güzel anlatıyor..Çalışma şekillerini anlattı.Bende güven duygusu oluşturdu.

Amin canım,inşallah hep beraber güleelim,keza dediğim de oldu..Gaza gelip aradım kadınlar klübündenim %15 indirim km küm..Karar aldık artık yapmıyoruz dedi..Zar zor 5000 dedi önce,sonra tedaviye başladım de ama indirimi söyleme deyip 4750 yaptı bakalım
bunlarda abartmasınlar vallah

Selam Anne Adayları,

Ben bugün Murat bey gerek yok demesine rağmen rahim filmini çektirdim.Sağ tüp tıkalı çıktı ,rahim temiz dedi..Sağ tüpü açtı.Açarken de şöyle dedi;Şimdi diyeceksin ki tüp bebek tedavisinde hazır yumurta koyuyorum,tüpe ne gerek var,ama bazen tüple ilgili sıkıntılar da hamile kalmayı olumsuz etkiliyor...İyki de rahim filmi çektirmişim.Daha önce 2 defa çektidiğim Doktoru arayarak buldum çok şükür..550 TL ödedim ama herşey son teknoloji ve sinek ısırığı gibi bir acı,çok rahattı.Şimdi eşim de cuma günü spermiyogram çektirecek..
Kan tahlillerim tamam.Şimdi başka ne yaptırmalıyım,sizlerden fikir almak istedim.Ben İstanbul Ataşehirde oturuyorum,buraya yakın tavsiye edeceğiniz bir tüp bebek uzmanı var mı..Bir de dosyanızı açtım,donörle ilgilenen hemşireye vreceğim,sizi arayacak dedi ama hala ne arayan var ne sora,3 gün oldu
Murat bey nedengerek yok dedi rahim filmi için herkesten istenmesi gerekli bence

Canım yakın zamanda stress yaşadın mı ya da östrojen tedavisi gördün mü? Benim bir önceki tedavimden sonra burada kendi doktorum hormonların normal mi bir bakalım demişti ve prolaktin yüksek çıkmıştı, ksa süre sonra yeniledik testi normale dönmüştü. Prolaktin sabah saatlerinde ve sakinken yspılması gereken bir testmiş ve tedavi için aldığımız östrojen de prolaktini arttırırmış. Umarım seninki de normale döner arkadaşım

Uzun zamandir foruma giremedim son 3 ayim cok stresliydi ailemin saglik problemleri var bu yüzden tsh prolaktin hepsi yukselmis dostinex ictim prolaktini dusurmek icin su an basladik tedaviye hayirlisi olur insallah

Merak ettiğim bir konu var transfer de 3 tane embriyo koydurmak riskli mi 3 ü de tutarsa diye. Ama 2 de az geliyo bana ya tutmazsa 3 garanticilik gibi geliyor. 3 tane transfer edilen varmı acaba

Arkadaslar 22 tane 3.gun embriyosundan sadece 8 tanesinin 5.gune gitmesi sizce de az degil mi
Kaliteleri iyi ise 8 adet 5. gün embriyoru bayağı güzel bir sayı muaamamcım...Normalde de bir kadının tek toplamada en fazla 7-8 adet sağlıklı embriyorsu olabilir ki bu da süper bir rakam..

Merak ettiğim bir konu var transfer de 3 tane embriyo koydurmak riskli mi 3 ü de tutarsa diye. Ama 2 de az geliyo bana ya tutmazsa 3 garanticilik gibi geliyor. 3 tane transfer edilen varmı acaba
canım 3 embriyo koydurmak riskli çünkü çoğul gebelik rahim ağzı açılmasına falan neden oluyor doktorun onay vermiyorsa bence 2 embriyo daha iyi

Back
X