ZY cim donorun yumurta büyüme zamanını tam tahmin etmeleri zor..Kontrollerle takip ediyorlar ve yumurta çatlama iğnesini vuracakları gün yada 1 gün önce bize haber veriyorlar...Oda maalesef max 3-4 gün önce oluyor...Ama senin embriyoların donurulmayacakmıydı zaten...Dolayısyla sadece eşin gidecek, sen gitmeyeceksin..Senin gideceğn zamaı seni hazırlayan doktorun belirleyecek...Oda rahim kalınlığına göre 5-6 gün önceden sana söyler zaten...
Canım ben şimdi beni takip eden doktora gitmedim henüz mart sonu gibi geleceğimi söyledim. Transfer zamanına burdaki doktor mu karar vercek benim kıbrıstan nezaman önce doktora görünmem gerekir

Yok canım dondurma istemdik, eşimle aynı gün gideceği ilk o sperm verecek 5. gün transfer olacak. Hemşire ile konuştum 4. ilaç bitsin 6-7 gbi adet olursun 18-19 gün sonra transfer olur dedi.
Anladım....Ama sonuçta adet olduğunda doorde seninle beraber başlayacak..Dolayısıyla donorun çatlatma iğnesi yapmadan 1-2 gün önce anca haber veriler diye tahmin ediyorum..Ama sen yine bir sor 1 hafta önceden haber verebilirmisiniz diye..

Canım ben şimdi beni takip eden doktora gitmedim henüz mart sonu gibi geleceğimi söyledim. Transfer zamanına burdaki doktor mu karar vercek benim kıbrıstan nezaman önce doktora görünmem gerekir
Sen donorunu seçtinmi merveee...bide dondurulacakmı embriyoların..Eğer dondurulacaksa, burda ki doktorun ne zaman gideceğine karar verecek..Oda adet ile başladığında ortalama 19-20 gün sonra oluyor...Şayet dondurma olmayacaksa kıbrıs ile koordineli olarak ayarlanacak...Oda senin adetin, donorün adeti senkronize edilerek yapılacak...Bu da önce kendi doktoruna gittiğinde ne zaman başlayabileceğini öğrendikten sonra kıbrısa bildirdiğinizde belli olur canım...

Ekocum olumsuz düşünme herşey güzel olucak diyelim.Başka bir doktora daha git bencede.Böyle bir durum neden kaynaklı olurmuş ,transferini nereye yaptırmıştın cnm
Herşeyden olabilirmiş canım genetik olur olmax gelişimsel olur dedi yarın çocuk kardiyoloğuna gidicem bakalım

Cok gecmis olsun eko ama amiyosentez sivi aldirmak dusuk tehlikesi tasiyo cnm bence ikili yada 3test yaptir ordanda hersey belli oluyo .rabbim bebegini sana bagislasin .arkadaslarinda dedigi gibi baska dr git fikir al
Canım harmony test yaptırdım kan alıp yurt dısına gönderdiler bakalım haftaya öğreneceğiz

inşallah zamanını doldurarak doğum yaparak sağlıklı bebişine kavuşursun
yerinde olsam amneosentez yaptırmazdım
genç kadın yumurtasından daun olasılığı çok düşük
yeni teknikle kanda bakıyorlar bu sendromu araştırılması için
Evwt canım kan verdim bende bakalım down dan çok korkmuyorum öyle gelmez diye umuyorum ama kalp olayı ğzüyor bsni allahım yardım etsin

Sen donorunu seçtinmi merveee...bide dondurulacakmı embriyoların..Eğer dondurulacaksa, burda ki doktorun ne zaman gideceğine karar verecek..Oda adet ile başladığında ortalama 19-20 gün sonra oluyor...Şayet dondurma olmayacaksa kıbrıs ile koordineli olarak ayarlanacak...Oda senin adetin, donorün adeti senkronize edilerek yapılacak...Bu da önce kendi doktoruna gittiğinde ne zaman başlayabileceğini öğrendikten sonra kıbrısa bildirdiğinizde belli olur canım...
Seçtim canım evet dondurulacak embriyolar. Ozaman önce doktora gtmem gerek benim yaşadığım yerde doktor yok oyüzden 4 saatlik yol yapmam gerekecek her doktor kontrolünde oyüzden sordum

Bizim embriyolardan haberler kötü kızlar...5. gün 3 embriyo dondurmuşlar, onlar da 4 ab imiş, en iyi kalıte değil yani.....Geri kalan 11 adet in 5 tanesi ni iyi taip edeceklermiş, olursa 6. gün donduracağız dedi embriyolog...Ama genelde 6. gün dondurulan pek duymuyorum...Yani elimizde 3 adet emb. var..Umudum biraz kırıldı maalesef :(

Bizim embriyolardan haberler kötü kızlar...5. gün 3 embriyo dondurmuşlar, onlar da 4 ab imiş, en iyi kalıte değil yani.....Geri kalan 11 adet in 5 tanesi ni iyi taip edeceklermiş, olursa 6. gün donduracağız dedi embriyolog...Ama genelde 6. gün dondurulan pek duymuyorum...Yani elimizde 3 adet emb. var..Umudum biraz kırıldı maalesef :KK43:
üzülme inşallah o 3 embriyonun tutunma kuvvetleri çok olurda sıkıca tutunurlar sana. Benim bildiğim kadarıyla donörlerden çok yumurta toplamak için ilaçların dozunu yüksek tutuyolarmış buda yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş.

üzülme inşallah o 3 embriyonun tutunma kuvvetleri çok olurda sıkıca tutunurlar sana. Benim bildiğim kadarıyla donörlerden çok yumurta toplamak için ilaçların dozunu yüksek tutuyolarmış buda yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş.
İnşallah canım...10 civarı (bizim 14 dü) fena değil morkanatlarım..Çok sayılmaz...Bend daha çok sperm den kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum..Sperm çok iyi değildi...İnşallah bu dondurulanlar sağlıklıdırlar da tutunurlar...

rahim kalınlığının uygun olup olmadığına ne zaman başlıyoruz peki fresh yumurta istiyorum bende eşim gitmeden biz ölçtürsek adet günümü ölçülüyor yoksa belli bir ilaç sonunda mı ölçülüyor ?

Bizim embriyolardan haberler kötü kızlar...5. gün 3 embriyo dondurmuşlar, onlar da 4 ab imiş, en iyi kalıte değil yani.....Geri kalan 11 adet in 5 tanesi ni iyi taip edeceklermiş, olursa 6. gün donduracağız dedi embriyolog...Ama genelde 6. gün dondurulan pek duymuyorum...Yani elimizde 3 adet emb. var..Umudum biraz kırıldı maalesef :KK43:
Canım inşallah dondurulanlar sana tutunur üzülme zaten iki tane transfer ediyolar çok şükür okadar da var

İnşallah canım...10 civarı (bizim 14 dü) fena değil morkanatlarım..Çok sayılmaz...Bend daha çok sperm den kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum..Sperm çok iyi değildi...İnşallah bu dondurulanlar sağlıklıdırlar da tutunurlar...
Canım anlamadım 14 toplanan yumurtadan kaç tane 5 güne geldi
6 güne gelen dediklerin hangileri
ben sperm kalitesine bağlamıyorum
benim eşimin sayısı 10 mln ve morfolojisi 1 ve ilk donörden 6 blastokist oluştu
birde 4 ab iyi embriyo

rahim kalınlığının uygun olup olmadığına ne zaman başlıyoruz peki fresh yumurta istiyorum bende eşim gitmeden biz ölçtürsek adet günümü ölçülüyor yoksa belli bir ilaç sonunda mı ölçülüyor ?
Canım sen adet olunca ve donor adet olunca aynı anda başlıyorsunuz.. .Kıbrıs senden düzenli e2 ve progesteron testi isteyecek ve rahim kalınlığına bakilacak...Bu konuda kıbrıs seni yönlendirecek.. .Sonra donörden yumurta toplama esin aynı gün sperm verecek ve 5 gün sonra transfer...Ama tavsiyem kendine bulunduğum yerde iyi bir doktor bul ve takiplerini kıbrısla koordineli yaptır.. ..

Mavisufi 3 tane guzel bence. 2 si sana verilse biri dondurulur sansin olur canini sıkma. Icimden bir his olacak diyor. Bize simdi yaptığın gibi yol gostereceksin diyor

Canım anlamadım 14 toplanan yumurtadan kaç tane 5 güne geldi
6 güne gelen dediklerin hangileri
ben sperm kalitesine bağlamıyorum
benim eşimin sayısı 10 mln ve morfolojisi 1 ve ilk donörden 6 blastokist oluştu
birde 4 ab iyi embriyo
14 'ün hepsi 5. Güne gelmiş.. .Ama bunların 8 ı iyi durumdaymış.. .8 dende 3 u en iyisi... Onları dondurmuslar.....Yarin ise geri kalan 8 in 5 i 6. Günde istedigi gibi olursa onlarda da donduracak..14 un 8 i boyle , diger kalan 6 ise pek iyi degilmis..6. Gündede pek umut yok mus zazacim...Bakalim belki yarina hiç bir şey kalmayabilir...

Back
X