Mavisufi 3 tane guzel bence. 2 si sana verilse biri dondurulur sansin olur canini sıkma. Icimden bir his olacak diyor. Bize simdi yaptığın gibi yol gostereceksin diyor
Inşallah zelitta..insallah...benim rahimde 3 çizgi olmadığı için şansım düşüyor...hani dönmüşüm biraz fazla olaydı şansım artardı diye umut ediyordum.. .kısmet artık.. Inşallah ilk seferde olur....

M
Insallah monalyacim ...iyi dileklerini için çok tesekkuredrim...
mavim hiç üzülme inşallah ikiz evladın olucak o kalan embriyolardan
Sonuçta en iyileriymiş
Rahimin 3 çizgisinede takılma
Bir tek neden senkron istemedin bunlardan?
Aynı anda transfer olsaydı

M

mavim hiç üzülme inşallah ikiz evladın olucak o kalan embriyolardan
Sonuçta en iyileriymiş
Rahimin 3 çizgisinede takılma
Bir tek neden senkron istemedin bunlardan?
Aynı anda transfer olsaydı
Sağol zazacim biraz üzüldüm ama olacaksa o 3 miniklerlede olur inşallah.. Emb lada konustuk..Bazen rahim süper emb. Süper olmuyor , bazende emb. 6. Gun emb..ama oluyor dedi.. Sanirim gerçektende öyle belli biryerden sonra kısmet.. .
Ben doğum kontrol hapı kullanmak yada donorunde kullanmasını nedense istemedim zazacim..hormonlara mudahale edilnesin istedim..Emb. çözme teknikleri de artik iyi olunca güvendim.. Hakkimizda hayirlisi artik pozitif kalmak en iyisi..
Sen nasilsin adet yaklaştimi....

Canım zazam ne güzel moral veriyorsun inşallah canımm yarın gidicem bakalım umarım güzel şeyler duyarım
Kızlar nasılsınız..
Yazdıklarınızı yeni okudum daha.Dediğim gibi hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşucaz inşallah.
Ben çarşamba günü doktoruma gidiyorum regl oldum bugün.Aç karınla gidicem ve hormon testleri ,yumurta sayımı yapılıcak.
Bana dua edin herşey güzel olsun kızlar.
Bugün aklıma birden rahmimin ters dönük olduğu aklıma geldi benim.Tüp bebek yaptırıcağımız için hamilelik konusunda sıkıntı yaratmaz değilmi bu durumum?Çarşamba doktoruma sorucam tabiİ.Ama merak ettim gece gece.Bir de kızlar rahim kanlınlığını nasıl ölçüyorlar ?neyle?
Rahim ağzı kanseri testi yaptırdım 5 yıl geçerli imiş.Yaptırdığım gün acayip acı çektim yaparlarken.Acaba rahmim dönük olduğu içinmi?Bir de transfer yaparken ya da yumurtalarım toplanırken acı cekermiyim:KK43:
Transfer esnasında en azından uyutuyorlarmı?

Kızlar nasılsınız..
Yazdıklarınızı yeni okudum daha.Dediğim gibi hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşucaz inşallah.
Ben çarşamba günü doktoruma gidiyorum regl oldum bugün.Aç karınla gidicem ve hormon testleri ,yumurta sayımı yapılıcak.
Bugün aklıma birden rahmimin ters dönük olduğu aklıma geldi benim.Tüp bebek yaptırıcağımız için hamilelik konusunda sıkıntı yaratmaz değilmi bu durumum?Çarşamba doktoruma sorucam tabiİ.Ama merak ettim gece gece.Bir de kızlar rahim kanlınlığını nasıl ölçüyorlar ?neyle?
Rahim ağzı kanseri testi yaptırdım 5 yıl geçerli imiş.Yaptırdığım gün acayip acı çektim yaparlarken.Acaba rahmim dönük olduğu içinmi?Bir de transfer yaparken ya da yumurtalarım toplanırken acı cekermiyim:KK43:
Canim rahmin dönük olmasi normal yoldann sorun tabiki ama tup bebekde inan bilmiyorum birde transferde uyutmuyorlar en ufak bir aci dahi cekmiyorsun

Kızlar nasılsınız..
yumurta toplanırken narkozla uyutuyorlar ama transferde hic bişey hissetmiyosun.içine çubuk gibi bişeyle embriyolar transfer oluyo.o kadar ağrı sızı olmuyo

Herşeyden olabilirmiş canım genetik olur olmax gelişimsel olur dedi yarın çocuk kardiyoloğuna gidicem bakalım
Bize bu transferleri yapmadan önce hastalık olup olmadığını donorde ve genetigine bakıldığını söylüyorlar e neden böyle rahatsızlıklar çıkıyor sonra yalan mi söylüyorlar bize

canım genetik bakılan donörler recombine testindenmi ne geçiyormuş. diğerleri rutin sağlık testlerinden geçiyor onu sormanız lazım. bana britiste hastanesindeki donör kordinatörü eylem hanım öyle demişti

Sağol zazacim biraz üzüldüm ama olacaksa o 3 miniklerlede olur inşallah.. Emb lada konustuk..Bazen rahim süper emb. Süper olmuyor , bazende emb. 6. Gun emb..ama oluyor dedi.. Sanirim gerçektende öyle belli biryerden sonra kısmet.. .
Ben doğum kontrol hapı kullanmak yada donorunde kullanmasını nedense istemedim zazacim..hormonlara mudahale edilnesin istedim..Emb. çözme teknikleri de artik iyi olunca güvendim.. Hakkimizda hayirlisi artik pozitif kalmak en iyisi..
Sen nasilsin adet yaklaştimi....
Ben tarlusalın 6 günündeyim dün ultrasonda bakıldı ve rahim içi sıvı yok artık çok şükür
murat beye yazdım bu çok iyi bir sonuç dedi ESTROFEMDEN salgılanan sekresyon progesterona geçerken yok oluyor
bir 8-10 güne tedavim başlar benim
progesterona başlarken donorümede doğum kontrol verildi ben ilacı bitirirken donörde hapı bırakıcak ve adet olucaz
sonra donör stimulyasyona bende rahim duvarını geliştirmeye
ve inşallah rabbim bana bir tana pir tanemi verir inşallah

Kızlar nasılsınız..
canım tedavinhayırlı olsun hiç korkma
yumurta toplaması (opu)narkozla olucak
tarnsferin bence bir önceden provosunu yaptır eğer zonda zor geçerse rahmin ters döndüğü için transferde narkoz iste

Ben tarlusalın 6 günündeyim dün ultrasonda bakıldı ve rahim içi sıvı yok artık çok şükür
murat beye yazdım bu çok iyi bir sonuç dedi ESTROFEMDEN salgılanan sekresyon progesterona geçerken yok oluyor
bir 8-10 güne tedavim başlar benim
progesterona başlarken donorümede doğum kontrol verildi ben ilacı bitirirken donörde hapı bırakıcak ve adet olucaz
sonra donör stimulyasyona bende rahim duvarını geliştirmeye
ve inşallah rabbim bana bir tana pir tanemi verir inşallah
Süper çok sevindim...Hayırlısyla her şey iyi olacak, miniğin sana gelecek bu sefer...Yaklaşık mart sonu gibi sen de ozaman sonucu almış olacaksın, bir değil iki olsun kuzum...
Bu sefer rahim için ek bir şeyler kullanacakmısın...Temoxifen, viegra vb...Yoksa normal sureç mi ne düşünüyorsun...

Kızlar ben hiç iyi değil 7+5 im ve 1 saat bulantisiz olduğum anı bilmiyorum sürekli kusuyorum bitmeyen bir bulantı ve istifra var tükendim artık hiçbirşey de yiyemiyorum ne olacak böyle:(

Kızlar ben hiç iyi değil 7+5 im ve 1 saat bulantisiz olduğum anı bilmiyorum sürekli kusuyorum bitmeyen bir bulantı ve istifra var tükendim artık hiçbirşey de yiyemiyorum ne olacak böyle:KK43:
canım yaa dayan bebişin için
doktor ilaç yazmadımı
gebelik bulantısı için doğal ürün var LADY FELİZ zencefil ve b6 vitamini içeriyor ama hafif ve orta şiddetli bulantı için
bir doktorunla konuş

canım yaa dayan bebişin için
doktor ilaç yazmadımı
gebelik bulantısı için doğal ürün var LADY FELİZ zencefil ve b6 vitamini içeriyor ama hafif ve orta şiddetli bulantı için
bir doktorunla konuş
Canm söyledim doktora ama ikiz oldukları için daha ağır geçer normal dedi çok Üzerind e durmadı açıkçası. Ben dayanmaya çalışıyorum ama vücudum dayanmıyor artık çok dirençsiz kaldı

Back
X