Cnm benimde bebekler ikiz ama bende allahtan hic bir bulanti falan olmadi ama bunun sebebini dr bol su icmeme bagladi .sende gunde 8bardak su icmeye basla istersen .inasllah iyi gelir sanada
Su içtiğim zaman daha çok bulantı oluyo ama bende sanırım bende herşey ters tepki :))

Arkadaşlar merhaba cd56 testini yaptıran varmı kandamı yoksa rahimden parça alınıp bakılanmı îrem hanım bu testi istedî bunun maaliyeyi nekadar sigarta karşılıyormu

Arkadaşım 20 hafta kustum sürekli serumlarla yaşadım..o kadar zorlu bir süreçtiki benim için..ama sonunun bu kadar güzel olacağını bilsem 20 değil 40 hafta çekerim..hiç bunalma aynı şeyler yaşadım ..sürekli hastanelerdeydim..moralini yüksek tut hastalıktan değil bebekten dolayı böylesin unutma..sonunu düşün motive et kandini..bir de en alevli haftalar 12 lerden sonra azalacak ..
Senin bebek kac aylıktı canım acaba transferden sonra nasıl hissederim diye korkuyorum sen nasıl hissettin kendini sonrasında bi tedirginlik yaşadın mı

Arkadaşlar merhaba cd56 testini yaptıran varmı kandamı yoksa rahimden parça alınıp bakılanmı îrem hanım bu testi istedî bunun maaliyeyi nekadar sigarta karşılıyormu
İkisini de yaptırdım. Kanda toplu testlerin içinde yaptırdığım için tek fiyatı nedir bilmiyorum. % 14 dü sanırım kanda çıkan. Rahim biyopsisine 1750 tl para verdim %10 çıktı. Korkutmak istemem ama canım baya acıdı. İki değerimede yüksek dediler. Serum Alman lazım dediler ve kendi hazırladıkları serumu almak zorunda olduğumu yoksa başarı şansımın düşük olduğunu söylediler. Serum 2000 tl tanesi iki kere al dediler. Almadım. Aynı serum Eczanede var 12 tl onlar içine antioksidan vitamin bilmem ne koyuyorlarmış o eczanedeki işe yaramaz dediler. Eczaneden gittim aldım bir doktor buldum reçete ettirdim. Transferden önce bir defa serumu aldım. Sonra Kıbrıs’taki doktoruma ve 10 dan fazla doktora sordum alma gereksiz dediler çoğu cd56 ya bakmıyoruz bile dediler. 12 haftalık gebeyim. :)

Zaza Canim cok tesekkurler.insallah basliyoruz artik yavas yavas.Yarin doktorumla gorusucem ona sorucam eger boyle bir deneme yaparsa yaptiririm :)transferde narkoz isteme sikinti olurmu ki?hani idrara sikisik olunuyormus ya ben o durumda altima kaciririm :)))

Son düzenleme:
İkisini de yaptırdım. Kanda toplu testlerin içinde yaptırdığım için tek fiyatı nedir bilmiyorum. % 14 dü sanırım kanda çıkan. Rahim biyopsisine 1750 tl para verdim %10 çıktı. Korkutmak istemem ama canım baya acıdı. İki değerimede yüksek dediler. Serum Alman lazım dediler ve kendi hazırladıkları serumu almak zorunda olduğumu yoksa başarı şansımın düşük olduğunu söylediler. Serum 2000 tl tanesi iki kere al dediler. Almadım. Aynı serum Eczanede var 12 tl onlar içine antioksidan vitamin bilmem ne koyuyorlarmış o eczanedeki işe yaramaz dediler. Eczaneden gittim aldım bir doktor buldum reçete ettirdim. Transferden önce bir defa serumu aldım. Sonra Kıbrıs’taki doktoruma ve 10 dan fazla doktora sordum alma gereksiz dediler çoğu cd56 ya bakmıyoruz bile dediler. 12 haftalık gebeyim. :)
Çok tşk ederim canım bebişini allah sana bağışlasın benim donmuş transfer olacak ilki tutmadı ve mucize ekip bu testi ve rahime çizik attır dedi ekimde düşünüyorum transferi rahim fikmide çekilecem acaba o esnada alınabiliemiki parça yada histreskobidemi alınırmıki teansferden 1 ay önce hist olcam bende iktihaplı romatizma var o yüzden bağışıklık sorunum var size verilen serumun adı neydi ben ilk danosyonumda iki sefer verildi serum ama içine vitamin felan koyuldumu bilmiyorum türkiyeden götürdüm serumu orda pahalıymış iki sefer uygulandı ve prednol da kullandım 16 mg şimdi bu testi istedi işte

Çok tşk ederim canım bebişini allah sana bağışlasın benim donmuş transfer olacak ilki tutmadı ve mucize ekip bu testi ve rahime çizik attır dedi ekimde düşünüyorum transferi rahim fikmide çekilecem acaba o esnada alınabiliemiki parça yada histreskobidemi alınırmıki teansferden 1 ay önce hist olcam bende iktihaplı romatizma var o yüzden bağışıklık sorunum var size verilen serumun adı neydi ben ilk danosyonumda iki sefer verildi serum ama içine vitamin felan koyuldumu bilmiyorum türkiyeden götürdüm serumu orda pahalıymış iki sefer uygulandı ve prednol da kullandım 16 mg şimdi bu testi istedi işte
Artemisi sana hangi dr serumu uygulamak istedi türkiyedeki dr mu yıksa kıbrıstakimi

kızlar kıbrısta takılan olıclınomel n4-550e
ben ankarada yaşıyorum novaart merkezi serumun birini 100 tl ye takıyorlar ama onlar intralipit takıyor

Zaza Canim cok tesekkurler.insallah basliyoruz artik yavas yavas.Yarin doktorumla gorusucem ona sorucam eger boyle bir deneme yaparsa yaptiririm :)transferde narkoz isteme sikinti olurmu ki?hani idrara sikisik olunuyormus ya ben o durumda altima kaciririm :)))
rica ederim canım narkoz transferde isteye bağlı yapılıyor 300-500 tl para ödersin ilave
idrarıda kateterle mesaneye su enjekte ediyorlar ve transfer sonrasıda şırıngayla sıvıyı alıyorlar uyanıncada rahat oluyorsun tuvalet ihtiyacın kalmıyor

o testi en iyisi histeroskopi esnasında baygınken parcanıda alsınlar en mantıklı
ben era testi için parça aldırmıştım 3 sene önce bağırtıma klinik ayağa kalktı çok acılı bir işlem

kızlar banada murat bey o cd56 kanda ve rahimde vermemi istedi sordum eğer fazla çıkarsa ne yapılıcak dedi serum takılıcak transferden 1 hafta önce ve sonra ee ozaman profilaktik amaçla takalım dedim boşu boşuna rahimimi tahrişe atmayım hem param hem canım gitmesin
oda olur dedi

kızlar banada murat bey o cd56 kanda ve rahimde vermemi istedi sordum eğer fazla çıkarsa ne yapılıcak dedi serum takılıcak transferden 1 hafta önce ve sonra ee ozaman profilaktik amaçla takalım dedim boşu boşuna rahimimi tahrişe atmayım hem param hem canım gitmesin
oda olur dedi
Bencede Zaza görünürde bir şey yoksa rahmin tahriş olmasın canım...
Yaa ben anlamadım..kimse benden hiç bişi istemiyor, ist. da ki doktorum (oda bahçeci) , murat bey her ikiside gerek yok dediler...İlk denememi diye acaba :(

İşlwm uzun veya zor bir işlem değil ama can yakıyor. Bende çok bağırdım. Birde şaşırmışlardı bana normal değil bu acı diye. Ama sonra okudum normalmiş. Prednolde bir açıdan köyü bağışıklığı baskılanmak için zaten. Bilmiyorum daha fazla yorum yapmak istemiyorum ama bu cd56 bana suistimal geliyor

Merhaba, uzun zamandır girmemiştim buraya, yazılanları okuyunca dedim ki insan nasıl da unutuyor zor zamanları, bu süreç çok zordu, 3. donasyonda görmüştüm ben pozitifi, inatla devam ettiğime öyle mutluyum ki şimdi, neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum . Şimdi oğlum 18 aylık oldu , size tarif edemeyeceğim bir mutluluk , aklında soru işareti olan varsa , unutsun o sizin bebeğiniz olacak , hatta belki de tüm bu zorluklar onu daha da sizin yapacak , neticede normal yolla zorlanmandan hamile kalanların anlayamayacağı bir bağ oluşuyor aranızda, bana çok benzemiyor fiziksel olarak ama gülüşünü , huylarını benden aldığına öyle emimin ki...
Allah hepinize sabır ve güç versin, simdi yaşadıklarınız daha sonra uzak bir anıya, iyi yapmışıma dönüşecek.
Kucaklarınız bebişlerinizle dolsun inşallah.

oda olur dedi
Profilaktik nedemek zazacım ben ilk danosuonda zaten serum aldım ikisefer transfer önce ve sonrası ayrıyeten prednolda kullandım 16 mgkullandım yüksek çıkarsa daha neyapılabilirki ozaman cd56 istemeden yapıldı serum bide rahime çizik atılcak zaten rahimde dede şekil bozukluğu var birsefer rahim fikmi ve histreskobi oldum şimdi yeniden olcam herşeyle en başa döndük offf baştan yaptırsalarya

Back
X