Ahh evet zazacim canim arkadaşım allah biliyor sen gönlünü ferah tut...

Karıncayı bile incitmem deme!
Bile'den incinir karınca;
Söz söylemek irfan ister,
Anlamak insan…
Fuzûli

Ne guzel.demis fuzuli ama maalesef her kez.ayni olamıyor ve kendi ifade biçimi saldırgan vb.ya da gerçekten içi kötü olabiliyor allah karar versin ..
Sen kendini pamuklara sar zırhlarla çevreni ör kimsenin sana kaba ve saldırgan bir şekilde ulaşmasına izin verme icin i iyice iyileştir zazacim. Iyi olacaksın kuzum sabır...
Nasıl diyete, spora başladınmı, gerçi anne yemekleri olunca diyette neymis:)
Yok mavim diyeteyim 1 haftadır ekmek yemiyorum yürüyüş yapıyorum
Bugün gitim bir doktor yanına nöral tedavi birde makatan ozon verdi 550 tl aldı kendimi biraz ütülmüş gibi hiss etim
Birde 6 nöral 12 ozon tavsiye etti
Kızlar sizlerden böyle tedaviye giden varmı

Arkadaslar bu eoroivf ye giden varmi memnun kaldinizmi bilgi verirmisiniz.orayi aradim bugun gecen ayki basarilarinin %88 oldugunu soylediler.siz ne dusunuyorsunuz.

Kızlar bebiş iyi büyük bir et parçası düştü bebek sandık değilmiş kalbi atıyor kanama da durdu inş birdaha başlamaz. Sanırım işten rapor alcam bir süre evde olayım.
Allah kimseye acı yaşatmasın

Cok sevindim cok gecmis olsun arkadasim bende yarin progestrn tahlili yaptiricam bide rahim kontrol icin cagirdilar rabbim nasip ederse 30 da kibrisa gidicem progesteron kac olmali yuksek yada düsük olmasi tedaviye etkilermi ?

doğum olmadan önce korkuyorsun tabi. Kime benzeyecek diye ya anlaşılırsa. Ya olmadık birine benzerse. Doğumdan sonra rahatlıyorsun. Psikolojikmen herkes birine benzetiyor ya sana ya eşine. Öyle Türk filimlerinde olurya doğar doğmaz inanılmaz hissediyorsun çok seviyorsun falan YOk yani. Zaten loğusalık dönemi hem karmaşık hemde zor bir süreç. Aradaki sevgi bağı zamanla oluşup güçleniyor.bu duygu herkeste aynıymış zamanla oluşuyormuş ve oluşmasında ki en önemli etken tabiide emzirme . Büyüdükçe arandaki bağ sahada güçleniyor. Babayla arasındaki bağ ise tepki vermeye başladığı an güçleniyor. Ona gülümsemesi işten gelirken yolunu beklemesi gibi... yani bu şeyler aşılıyor. Donasyon monasyona takılmıyorsun. Çup diye hayatının merkezine oturuveriyor.

Kızlar bebiş iyi büyük bir et parçası düştü bebek sandık değilmiş kalbi atıyor kanama da durdu inş birdaha başlamaz. Sanırım işten rapor alcam bir süre evde olayım.
Allah kimseye acı yaşatmasın
Cok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirse
Dua bekliyorum kızlar rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Cok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirse
Dualarım seninle herşey güzel olsun ve bebekleri kap gel :)

Cok sevindim cok gecmis olsun arkadasim bende yarin progestrn tahlili yaptiricam bide rahim kontrol icin cagirdilar rabbim nasip ederse 30 da kibrisa gidicem progesteron kac olmali yuksek yada düsük olmasi tedaviye etkilermi ?
Saol cnm hiç bilmiyorum değerleri bana iyi uygun dediler gittim hiç kaç olması lazım araştırmadım sormadım

Saol cnm 7. Haftaya girdik
Dualarım seninle rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapma çok kolay bir işlem

Gule gule git gule gule gel canim. Guzel sonuc olsun inşallah

Allah yardımcın olsun canım..
İnşallah bebişlerini alır gelirsin....

Progesteron 0.1-1arası olmalı nakadar düşük olsa bir okadar iyi

Canım rabbim yüzünü güldürsün
Güle güle git stres yapma

Arkadaşlar biraz canım sıkkın :(
Yarın regl 4.günü ve benim normalde yarın rahim kalınlığımın ölçülmesi gerekiyor.Doktorum beni genelde aradan alır ve randevu almadan giderdim.Çünkü istediğin zaman gel derdi.Buna güvenerek hiç aramadan yarın için gidicektim.Bugün kendisini arayıp ulaşamadım ve hastaneyi ariyim dedim ama kendisinin 1 hafta izinli olduğunu öğrendim :(
Moralim sıfır.Artık neredeyse son 2-3 haftam.
Hemen merkezi aradım ve ne yapmamız gerektiğini konuştuk.Yarın Berk bey bana başka bir doktor önericek tanıdığı ona gidicem ancak sorarsa bana ki sorucak doktor ne için bu işlemler diye,o zaman embriyo transferi demekten korkuyorum.Ters bir tepki verirmi diye?
Her zaman ki doktoruma gidememem bende stress yarattı :( Yarın bilmiyorum ne olucak

Back
X