Yok mavim diyeteyim 1 haftadır ekmek yemiyorum yürüyüş yapıyorum
Bugün gitim bir doktor yanına nöral tedavi birde makatan ozon verdi 550 tl aldı kendimi biraz ütülmüş gibi hiss etim
Birde 6 nöral 12 ozon tavsiye etti
Kızlar sizlerden böyle tedaviye giden varmı
Ben ozon nöral terapi aldım 1.500 tl param gitti canım boş inan

arkadaşlar nasılsınız ben sperm donasyonu ile gebeyim... doğuma iki hafta var ikizler...sperm donasyonu ile bebeklerini kucaklarına alan var mı ? biraz korku var içimde... bebekleriniz size benziyor mu Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Nerde hamile kaldınız ilk denemeniz de mi kaldınız inşallah eşinle sana çok benzer bebeğin

Arkadaşlar biraz canım sıkkın :KK43:
Yarın regl 4.günü ve benim normalde yarın rahim kalınlığımın ölçülmesi gerekiyor.Doktorum beni genelde aradan alır ve randevu almadan giderdim.Çünkü istediğin zaman gel derdi.Buna güvenerek hiç aramadan yarın için gidicektim.Bugün kendisini arayıp ulaşamadım ve hastaneyi ariyim dedim ama kendisinin 1 hafta izinli olduğunu öğrendim :KK43:
Moralim sıfır.Artık neredeyse son 2-3 haftam.
Hemen merkezi aradım ve ne yapmamız gerektiğini konuştuk.Yarın Berk bey bana başka bir doktor önericek tanıdığı ona gidicem ancak sorarsa bana ki sorucak doktor ne için bu işlemler diye,o zaman embriyo transferi demekten korkuyorum.Ters bir tepki verirmi diye?
Her zaman ki doktoruma gidememem bende stress yarattı :KK43: Yarın bilmiyorum ne olucak

Korkma arkadaşim kimse ters tepki veremez bunlari kafana takip stres yapma rahat ol sadece kontrol edilip gelicem diye düşün gerisini boşver

Yarın regl 4.günü ve benim normalde yarın rahim kalınlığımın ölçülmesi gerekiyor.Doktorum beni genelde aradan alır ve randevu almadan giderdim.Çünkü istediğin zaman gel derdi.Buna güvenerek hiç aramadan yarın için gidicektim.Bugün kendisini arayıp ulaşamadım ve hastaneyi ariyim dedim ama kendisinin 1 hafta izinli olduğunu öğrendim :KK43:
Hemen merkezi aradım ve ne yapmamız gerektiğini konuştuk.Yarın Berk bey bana başka bir doktor önericek tanıdığı ona gidicem ancak sorarsa bana ki sorucak doktor ne için bu işlemler diye,o zaman embriyo transferi demekten korkuyorum.Ters bir tepki verirmi diye?
Her zaman ki doktoruma gidememem bende stress yarattı :KK43: Yarın bilmiyorum ne olucak
Canım doktorların böyle bir şeyi anlamasına şu aşamada imkan yok, ben daha önce İstanbul da normal tüp bebek tedavisi görürken de bulunduğum şehirde rahim ölçtürme yaptırmıştım. Sen git doktora, tüp bebek tedavisi görüyorum başka şehirde de, doktorum rahim kalınlığına baktırmamı istedi de, bu kadarı yeter. Sadece sana nerede yaptırıyorsun, doktorun kim vs sorular sorabilir meraktan. Hiç canını sıkma

Canım doktorların böyle bir şeyi anlamasına şu aşamada imkan yok, ben daha önce İstanbul da normal tüp bebek tedavisi görürken de bulunduğum şehirde rahim ölçtürme yaptırmıştım. Sen git doktora, tüp bebek tedavisi görüyorum başka şehirde de, doktorum rahim kalınlığına baktırmamı istedi de, bu kadarı yeter. Sadece sana nerede yaptırıyorsun, doktorun kim vs sorular sorabilir meraktan. Hiç canını sıkma
Bende yalan söyleyememe gibi bi durum var :( Panik oluyorum o sırada.Neresi? hangi merkez ?doktorun kim derse :(

hangi sehirdesin cnm? dr önereyim

Donmuş embriyolarım var dersen anlamaz...
Daha doğrusu sormazlar...
Ben genelde öyle diyordum canım...

Yani Ankaradan bir yer önemli.Aslında İsim olarak merkezler biliyorum ama ya söylediğim kişi arkadaşı çıkarda ararsa :)
Ayyy delirdim galiba şuan :) 1000 tane senaryo geçiyo aklımdan

Öyle çok ciddi anlamda sormazlar. ..
Kafanda bir senaryo hazırla ve git...
Rahat ol. ::)))

Son düzenleme:
Donmuş embriyolarım var dersen anlamaz...
Daha doğrusu sormazlar...
Ben genelde öyle diyordum canım...
Çok teşekkürler sanırım bu en iyisi olucak.Merkez sorarsa da napiyim uydurucam artık:( Eşim azospermi ameliyatı olmuştu olmazsa onu söylerim genart da ankarada.Tese olucak derim bulunursa tüp bebek yapılıcak hemen derim buda olur demi?

Bende yalan söyleyememe gibi bi durum var :KK43: Panik oluyorum o sırada.Neresi? hangi merkez ?doktorun kim derse :KK43:
Ben de bulunmadığım bir şehirden doktor söylüyordum dondurulmuş embriyo transferi olacak de onun için doktora bilgi vermem lazım de ..Kız kafana taktigina bak boşver onu bunu rahim kalınlığın iyi çıksın da gerisi faso fiso..

Back
X