Canım sağolasın...Ben küçüklüğümden beri tüm hayvanları severim ...Resmen aşk yaşıyorum...Çok bağlanıyorum.
Tek sorunum belki de bu...Sonra böyle dibe vuruyorum onları kaybettiğimde :(
İsyan etmiyorum tabiki herşey Allahtan...
Köpek konusuna gelince çok fazla arkadaşım var dipdibe onlarda...Henüz ölen duymadım :)Bence güzel bakıcaksan ve hiç bırakmıcaksan kesinlikle edinmelisin.Çocuktan farkları yok.Çok seviyosun,canını veriyorsun

Yasamayananlamaz Yasamayananlamaz başin sagolsun cok zor bir durum hayvan diyip gecemicem benimde kusum var hasta oldugunda cok agliyorum rabbim ona uzun ömur versin yarin kavusucam insaalh hayvan diyip gecmicem her şerde bir hayir vardir diyelim onlari kaybettin ama bebislerine kavusursun insaalh
Ahh canım ah hepsi melek ...Hiç bir farkları yok insandan ki daha bile canlar,daha duygulular...
Sende kavuş en kısa zamanda yavruna.Bu arada nasılsın?Güzel gidiyor herşey değilmi ? sonucunu merakla bekliyorum.

cnim hayvan sevgi ne hayran kaldım bide yasayananlayamaz arkadasa)))bana göre hayvanlar insanlardan daha sadakatlidir hele ki köpekleri çok çok severim.Ben çok köpek beslemek istiyorum.ama tuyunden dolayi,şöyle anlatayım hani istemeden tüyü boğazına kaçar vs ölümcül olduğunu duydum, bu ne kadar doğru bilemiyorum..
çocuklugumdan berı kedı kopek kus besledım. Hepsının karakterıstık ozellıklerı farklı farklı.Sadakat ve karsılıksız sevgıdır hayvan sevgısı. Hayvan seven ınsanın kocaman bı yuregı vardır vıjdan sahıbıdır. Ve bu yürege ınsan sevgısınıde alır doğa sevgısınıde. hayvan doğa ınsan ayrılmaz bı butunun parcasıdır. ınsanoglu dogadan ve hayvandan uzaklastıkca bencıl oldu hırsları arttı ve mutsuz oldu. Aaslında nasıl mutlu olunacagını görmek ıcın bı hayvana bakmak yeterlı. ne kadar az bekletı okadar mutluluk getırırı :)
ınsallah bıgun bı kopegın olur.onun gözlerınde senı ne kadar cok sevdıgını görmek apayrı bı duygu. ınan bana tüğlerı asla zararlı degıl. bebekken aşı oluyorlar zaten. onların dıllerınde dezenfektan var.Rabbım okadar guzel yaratmıskı onlarıda
.Yüregıme bu duyguyu veren Rabbıme şükürler olsun
bıgun bı bebegım olursa onada bu duyguyu aşılıycam :)

Kizlar bide bu kibrista sokak hayvanlari kucuk beyaz cins köpekler var ya ondan alip bakamamis atmislar birde güzeller anlatamam bugün onlarin peşlerinde dolasrim hayvan cok büyük sorumluluk zevk icin yada güzelligine aldabip bi heves alinmamali benin kucukte olsa bir kusum var hayatimi hep ona göre planliyorum
Ahh canım ah hepsi melek ...Hiç bir farkları yok insandan ki daha bile canlar,daha duygulular...
Sende kavuş en kısa zamanda yavruna.Bu arada nasılsın?Güzel gidiyor herşey değilmi ? sonucunu

Kendini üzme arladasim sende dikkat et Suan hicbirsey hissedemiyorum sadece evimi özledim hareketlerimide kisitlamiyorum surekli yürümeye calişıyorum bakalimm artik hakkimizdan hayirlisi

çocuklugumdan berı kedı kopek kus besledım. Hepsının karakterıstık ozellıklerı farklı farklı.Sadakat ve karsılıksız sevgıdır hayvan sevgısı. Hayvan seven ınsanın kocaman bı yuregı vardır vıjdan sahıbıdır. Ve bu yürege ınsan sevgısınıde alır doğa sevgısınıde. hayvan doğa ınsan ayrılmaz bı butunun parcasıdır. ınsanoglu dogadan ve hayvandan uzaklastıkca bencıl oldu hırsları arttı ve mutsuz oldu. Aaslında nasıl mutlu olunacagını görmek ıcın bı hayvana bakmak yeterlı. ne kadar az bekletı okadar mutluluk getırırı :)
ınsallah bıgun bı kopegın olur.onun gözlerınde senı ne kadar cok sevdıgını görmek apayrı bı duygu. ınan bana tüğlerı asla zararlı degıl. bebekken aşı oluyorlar zaten. onların dıllerınde dezenfektan var.Rabbım okadar guzel yaratmıskı onlarıda
.Yüregıme bu duyguyu veren Rabbıme şükürler olsun
bıgun bı bebegım olursa onada bu duyguyu aşılıycam :)
Çok güzel yazmışsın canım.Demek istediklerimi yazmışsın.
Şimdiden özledim çok bende meleğimi ... :(

Kizlar bide bu kibrista sokak hayvanlari kucuk beyaz cins köpekler var ya ondan alip bakamamis atmislar birde güzeller anlatamam bugün onlarin peşlerinde dolasrim hayvan cok büyük sorumluluk zevk icin yada güzelligine aldabip bi heves alinmamali benin kucukte olsa bir kusum var hayatimi hep ona göre planliyorum
Dikkat et gene de kendine cnm.
Haberdar et bizi unutursak...
Alıp da sonra bir kenara atanlara çok kızıyorum...Sanki işine yaramayan bir eşya parçası gibi ...
Günahına da giriyorlar canların...Ben işte hiç dayanamıyorum öyle yolda görüp çok aldığım olmuştur.Saksağan yavrusu bile alıp besledim.Annesi atmış yuvadan...

Dikkat et gene de kendine cnm.
Haberdar et bizi unutursak...
Alıp da sonra bir kenara atanlara çok kızıyorum...Sanki işine yaramayan bir eşya parçası gibi ...
Günahına da giriyorlar canların...Ben işte hiç dayanamıyorum öyle yolda görüp çok aldığım olmuştur.Saksağan yavrusu bile alıp besledim.Annesi atmış yuvadan...
senın Allahın ızınle anne olmanı ıstedıgımı bılıyosun ve kalben ınanıyorum tutacagına. Ama sımdı bu merhametlı kalbını görunce .daha cok ıstıyorumm bebegın olsun bu acılı gunlerıne tesellı olsun. ve yenı hayvan severler buyusun.

senın Allahın ızınle anne olmanı ıstedıgımı bılıyosun ve kalben ınanıyorum tutacagına. Ama sımdı bu merhametlı kalbını görunce .daha cok ıstıyorumm bebegın olsun bu acılı gunlerıne tesellı olsun. ve yenı hayvan severler buyusun.
İnşallah canım benim inşallah...Hepimiz güzel anneler babalar olalım...Hepimizin kucağı dolsun.
Hepimiz merhamet doluyuz bence ki bu uğurda savaşıyoruz.Bunun için uğraşıyoruz.Hepimizin sağlıklı yavruları olsun ...
Çok istiyorum...

İyi akşamlar kızlar bayadır girmiyordum dün rahim filmi için doktora gittim muayenede doktor düşük yapmışsın dedi inanamadım ne zaman hamile kaldım ne zaman düşürdüm erken menepoz nedeniyle adet düzensizliği sanıyordum ben yaşadıklarımı:KK43: Ayrıca bugün ananemin komşusu ile görüştüm 58 yaşında ikiz kızlarına hamile şuan 6 aylık yaşı nedeniyle hastanede yatıyor. Murat Önal da yapmış numarasını falan verdi bana ama ben bahçecide kararlı olduğumu söyledim artık karar değiştirmeyeceğimi söyledim. Size de anlatmak istedim duyduklarımı. Tekrardan iyi akşamlar...
Canım seni okadar anlıyorumki muhtemelen kimyasal gebelik olmuş
allahım inşallah bir mucize sağlıklı gebelik yaşatsın ardından

Sağol canım Allah razı olsun.
Kendimi topluyorum.Kritik süreç başladı dediğin gibi iyi olmam lazım.İnşallah sağlıklı olucaklarsa,geliceklerse ,hayırlı evlat olucaklarsa gelsinler.Biz bekliyoruz ...
Ah canım ya çok üzüldüm :( benim de bir kedi kızım var. benim de aklıma bazen geliyor onun ölümü de o zaman bile içim acayip kötü oluyor.. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Allah yardımcın olsun canım..

Ah canım ya çok üzüldüm :KK43: benim de bir kedi kızım var. benim de aklıma bazen geliyor onun ölümü de o zaman bile içim acayip kötü oluyor.. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Allah yardımcın olsun canım..
Sagol canim benim dusunmesi zor ama birgun basa geliyor :((

hoşbuldum canım şu an için okuyorum mavinin umudu arkadaş gidecek onu bekliyorum bakalım hayırlısı üç yer arasında çok kaldım kıbrıs gynolife batumi bir de arnavutluk
insallah güzel sonuç olacagın bir yer olur sonuçda sende uğraşlar vermiş birisin.
benim bildiğim mavininumudu batuma aşılama için gidicek.
ukranya ve batumla görüşmüştüm benim tercih etmeme sebebim kendi sprem bankalarının olmasıydı.oraların yasaları öyleymiş Resmi sertifika veren cryos sprembankı istiyodum.çünki ırk ve herhangi bi ulaşmamız gereken mecburiyet halinde(genetik bi hastalık vs) Spremi veren kişlnin ulaşîlabilir olması benim için çok önemliydi.O sebeple kıbrısı seçtik
Seninki yumurta biliyorum.Eğer özellikle istediğin bi ırk yoksa farketmez tabiki.

Arkadaslar bende panik atak var.hap kullaniyorum.hayatimda ilk defa ucaga binicem ki ben asla binmem diyodum.simdi ucaga nasil binicem orda islemde nasil bayilicam dusinmekten cildircam lutfen bunu yasayanlar anlatabilirmi.

insallah güzel sonuç olacagın bir yer olur sonuçda sende uğraşlar vermiş birisin.
benim bildiğim mavininumudu batuma aşılama için gidicek.
ukranya ve batumla görüşmüştüm benim tercih etmeme sebebim kendi sprem bankalarının olmasıydı.oraların yasaları öyleymiş Resmi sertifika veren cryos sprembankı istiyodum.çünki ırk ve herhangi bi ulaşmamız gereken mecburiyet halinde(genetik bi hastalık vs) Spremi veren kişlnin ulaşîlabilir olması benim için çok önemliydi.O sebeple kıbrısı seçtik
Seninki yumurta biliyorum.Eğer özellikle istediğin bi ırk yoksa farketmez tabiki.
dediğini ilk başlarda çok düşündüm hatta yiğenimin doktoru var o demiş kardeşime arnavutluk tercih edin diye bir dondurulmuş embriyo olsun istiyorum burada bir kaç kişide de okudum çocuk doğduktan sonra bazı genetik hastalıklar çıkabiliyor kıbrısın yumurta bölüştürmeleri ve o doktorun anlattıkları arnavutluk hala konuşuyorum özellikle yumurta sayıları çok iyi 15 ile 30 arası olması ama gerçekten nasip kısmet meselesi rabbim herkese nasip etsin ben kıbrısta gynolife çok beğendim orası ile hala irtibat halindeyim kuzum inşaallah tutar cümle isteyenin klinik doktor bunlar hepsi vesile

Back
X