gerani çok tahlil istiyorlar yazmışın
hepsini bura yazarmısın bakayım hangisi yapılmadı bende
Anne Adayından İstenilen Testler:
  • Anne adayının adet döngüsünün 2. veya 3. günü yapması gereken FSH, LH, E2, PRL, AMH testleri,
  • Anne adayının rahim değerlendirmesi için Pelvik USG ve HSG Filmi
  • TSH, T3,T4, Açlık Kan Şekeri, Tam Kan Sayımı,
  • HbsAg, Anti-HCV, HIV, RDVL testleri,
  • Kan Grubu Analizi,
  • Smear Testi,
  • 45 yaş ve üzeri anne adaylarının Dahliye ve Kardiyoloji uzmanlarından gebeliğine engel yoktur yazı almaları zorunludur.
  • Jinekoloji doktordan aynı yazı.
Anne adayından bu testler haricinde bilgi olarak en son adet kanamasının tarihi, hangi ayda tedavi olmak istediği ve donor eşleşmesi için boy, kilo, meslek ve 2-3 resim istenmektedir.
Baba Adayından İstenilen Testler:
  • Kan Grubu Analizi,
  • Spermiyogram Analizi (3 günlük cinsel pehrizden sonra verilmesi önerilir)+ krüger morfoloji.
  • HbsAg, Anti-HCV, HIV , RDVL testleri.
önce elimde olan tahlilleri gönderdim:amh, antitrombin; protein S; ptotein C; aktive proteinC rezistansı; antitoxoplazma IgG, ANTİ Rubella IgM; Anti rubella IgG, Kanda mutasyon taramaları, anti ds DNA; CD8;CD4/CD8;
Doktor bunları inceleyip yorumladıktan sonra
ayriyetten: anti CMV IgG; anti CMV IgM, antitoxoplazma IgM,

ben anlamadığım birşey var. donörü bana arıyoruz, ama neden eşiminde bilgilerini istiyorlar( boy, kg, göz rengi, kan grubu), yoksa kalan spermleri dondurup donör olarak kullanıyorlarmı . biraz bu konuda kıl oldum. sizdende bunu istedilermi?

kendi inisiyatifim olarak kanda cd56; homosistein yaptırıyorum.

Jupi senin amh:4 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam doktorun neden tüp bebek önermedi, yada gynolife....
Bende sag ve sol tarafda cok fazla yumurta varmıs bu yumurta olgulanstıran ıgneler bana zarar verebılırmıs bu yuzde. Cok dıkkat gerekıyormus sanırım bana cok dusuk doz verılecek yumurta toplama ıslemı ıcın salı gunu esımın spermı sayılıp kromozomlara bakılacak ondan sonra tekrar konusacaz murat beyle. Hersey nasıp allah herkesın kalbıne göre evlatlar versın ınsallah❤️

Bende sag ve sol tarafda cok fazla yumurta varmıs bu yumurta olgulanstıran ıgneler bana zarar verebılırmıs bu yuzde. Cok dıkkat gerekıyormus sanırım bana cok dusuk doz verılecek yumurta toplama ıslemı ıcın salı gunu esımın spermı sayılıp kromozomlara bakılacak ondan sonra tekrar konusacaz murat beyle. Hersey nasıp allah herkesın kalbıne göre evlatlar versın ınsallah❤️
Anladım canım..Aslında bir çeşit tüp bebek ama daha düşük dozla :))
Sağlıklı bol bereketli embriyoların olsun inşallah....

Bugun beyaz tv de prof.dr.recai pabuccu hoca ve embriyologu vardi,konu ise tup bebekte dusukler,tekrarini izleyin internetten, dr dediki 7,5 mm alti rahim gebelik ummasin :(
Yani ben,yani nasilki dusuk embriyo kalitesine bagli deniyorsa,benim ilki kimyasaldi,demekki tam tutunamadan dusuyor yani rahime bagli :(
Yine olmayacak diye aglamanin kulu oldum,bugun 5.gunum,belirtim yok,pozitif ciksa bile yine kimyadala donerse diye agla agla
Allah ya Rabbim kun fe yekun

Bugun beyaz tv de prof.dr.recai pabuccu hoca ve embriyologu vardi,konu ise tup bebekte dusukler,tekrarini izleyin internetten, dr dediki 7,5 mm alti rahim gebelik ummasin :KK43:
Yani ben,yani nasilki dusuk embriyo kalitesine bagli deniyorsa,benim ilki kimyasaldi,demekki tam tutunamadan dusuyor yani rahime bagli :KK43:
Yine olmayacak diye aglamanin kulu oldum,bugun 5.gunum,belirtim yok,pozitif ciksa bile yine kimyadala donerse diye agla agla
Allah ya Rabbim kun fe yekun

Aklimiza hephep kötü şeyler geliyoo bugün karar verdim aglamicam üzülmicem kibristan geldim geleli her sabah agliyorum ama bugün biraktim nasip diyelim zamaniysa tutunur ama zamani degilse tutunmaz böyle düşün seni cok iyi anliyorum hakkimizdan hayirlisi olsun

Hayırlı akşamlar kızlar. Ne zamandr giremedim hala da okuyamadm yazdklarınızı. 3 gün önce oğlum geldi dünyaya hala inanamıyrum. Daha dün kıbrısa gider gibiyim. Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsn zaten ismi aklmda kalanlara ameliyat esnasnda dua ettim. İnşallah allahm kabul eder. Allaha emanet olun
çok güzel bir haber.çok sevindim ve duygulandım.masallah.allah analı babalı buyutsun cnm

Transferi olan arkadaşlar rahim kalınlığı kaç ile girdiniz?
Olumlu ya da olumsuz bu değer ile liste yapalımmı ?

Kizlar birsey sorucam rahim fimi bugun cektirecektim, adetim gectigimiz persembe bitti fakat belimde ve kasiklarimda agri var bugun usuttum herhalde :KK43: Yarin 1 mayis ve carsamba cektirsem gecmi olur?
Bugune kadar hep adet bitiminden engec 3 gun icinde cektirmistim.
Agrim gecerse,Carsamba 6. Gun olacak rahim guzel gorunmezmi acaba?
Ne yapayim sizce?Vallahi ne derseniz onu yapicam.
benim tüp bebek dr bir kez çektirdi film ve bir daha çektirmene gerek yok demişti...neden çektirdiğinizi anlamadım.rahim filminde neye bakılıyor ya da değişen nedir?

Mrhb arkadaşlar,inşallah bende 3 haftaya tedeviye başlıyorum...Arkadaşlar Kıbrıs'taki tüp bebek merkezleri ile ilgili transfer yapılmıyor gibi yorumlar var...Kimseyi demorize etmek istemiyorum,ama okuyunca öyle etkisinde kaldım ve korktum,siz transfer öncesi embiryolarınızı gördünüzmü,yada böyle talepte bulunabiliyormuyuz...
donasyon henüz yaptırmadım ama tüp bebek denememde ultrasonda gösteriyorlar transferden sonra...

Hite mi gideceksiniz, eger oyleyse Portwiev hotel var magusa merkezde,biz hem gorusmeye gittigimizde,hem de ilk denemede,hem de simdiki gidisimizde orda kaldik,personelle kanka olduk,cok temiz ve cok tatli biryer ve hersey dahil tercih ettik her gidisimiz 7 gun kaldik :) cok tavsiye ederim:))
otel pahalı mı arkadaşım?

Merhaba arkadaşlar donasyona karar verdiğimden beri takipteyim forumu. Kısaca kendimden bahsetmek isterim 15yıllık evliyim 10yılda yedi sekiz Kez kendi yumurtalarımla denedim hepsi negatif hepde iyi bilinen hastanelerde. Pes dedim daha uğraşmayacağim bi baktım hamileyim kendiliğinden öğrendikten bir hafta sonra düşük oldu. Bir sene sonra yani 2015de peşpeşe iki gebelik ikiside ikişer aylık düşük malesef. Yaklaşık bir sene düşünme aşaması donasyon için zor bi karar ama herkes gibi en doğal hakkım anne olmak... Böyle olsun hiç farketmez bu ayın 24ünde transferimiz yapıldı dün eczaneden aldığım test bariz çift çizgi çıktı normalde test günüm pazartesi. bekliyorum pazartesiyi kan verice inşallah sağlıkla ilerler ve dilerim isteyen herkesin dilekleri gerçek olsun
masallahhh

Arkadaslar ben simdi yakin dogu unv konustum.konustugum kisi oyle cok bilgi verdiki sasirdim.cumku konustugum hicbiryer bu sekilde anlatmadi.burda deneme yapan memnun kalan hamile kalan varsa lutcen yazsin cok onemli.cunku fiayt olarakta daha uygun.ve unv hastanesi oldugu icin daha iyidir diye disunuyorum.belki ilgi alaka ozeldeki kadar guzel olmayabilir ama onemli olan sonuc.[/QU

nedir ücreti?

Back
X