Canim benim de 6 kusur çıkmıştı ve hamileydim. Bu değerlere takılma sadece progesteronu artirirlar

Insaalah hicbir belirtim yokk hiç birşey hissetmiyorum sseninde öylemiydi ilk zamanlar hafif karnimda kipirdamalar oluyor okadar senin nasildi hissettinmi birseyler transfer sonrasi

Insaalah hicbir belirtim yokk hiç birşey hissetmiyorum sseninde öylemiydi ilk zamanlar hafif karnimda kipirdamalar oluyor okadar senin nasildi hissettinmi birseyler transfer sonrasi
Hiç birşey hissetmedim hatta oturdum ağladım olmadi diye 8.gün idrarda kırmızı çizgiyi gördüm meraklanma belirti olmasını arama herkeste olmaz ..

Bugun beyaz tv de prof.dr.recai pabuccu hoca ve embriyologu vardi,konu ise tup bebekte dusukler,tekrarini izleyin internetten, dr dediki 7,5 mm alti rahim gebelik ummasin :KK43:
Yani ben,yani nasilki dusuk embriyo kalitesine bagli deniyorsa,benim ilki kimyasaldi,demekki tam tutunamadan dusuyor yani rahime bagli :KK43:
Yine olmayacak diye aglamanin kulu oldum,bugun 5.gunum,belirtim yok,pozitif ciksa bile yine kimyadala donerse diye agla agla
Allah ya Rabbim kun fe yekun
hiç öyle şey yok arkadaşım 6,5 mm ikizleri taşıdı ve doğurdu
heryerbebek 4 mm gebe kaldı ve 20 haftasında farklı şartlardan aldırdı
benim budefa 9,4 mm ama düştü

Arkadaşlar mrb uzun süredir yazmıyorum ama hep takipteyim bir türlü donasyona kendimi hazır hissedemiyorum ama sürekli merkez araştırıyorum burayı takip ediyorum ve sizin görüşlerinize saygı duyuyorum ve deneyimleyip söylenenlere inanıyorum onun için sizlere sormak istedim doktor zehra hanıma gidip merkezden ve doktordan olumlu yada olumsuz bilgi verirseniz çok sevinicem Allah herkesin gönlüne göre versin şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Arkadaşlar neden kimse bana cvp yazmıyor hiç zehra hanıma giden veya duyan olmadımı

Zehra hanımla ben görüştüm telefonla çok cana yakın bir doktor
vallah bahçeciyle anlaşmasaydım ona kararlıydım
Teşekkür ederim zaza cvp yazdığın için bende tlf görüştüm iki merkez arasındayım firdevs ve zehra karar veremiyorum bir türlü

Teşekkür ederim zaza cvp yazdığın için bende tlf görüştüm iki merkez arasındayım firdevs ve zehra karar veremiyorum bir türlü
firdevs hm ve zehra hm bir merkezin iki doktoru
britiş kolon hastanesinin 2 katındalar embriyologlarına tarkan bey

firdevs hm ve zehra hm bir merkezin iki doktoru
britiş kolon hastanesinin 2 katındalar embriyologlarına tarkan bey
Aaa hiç bilmiyordum ben ayrı merkezler sanıyordum birde araştırıyorum nasıl araştırıyosam artık ikisininde asistanlarıyla yazıştım ozamanda farketedim çok şaşırdım ben firdevsi bahçeçide sanıyordum

geraniy doktora sordum homosistein testini gerek yok dedi zaten kleksan yapılıyor dedi
cd56 testide dana net olara cd16/56 dedi ver
Ama bu test yüksek olduğunda normallere inmesi zaman alıyor. Clexanla bir kaçgün içinde normalleşmiyor. Ve neden yüksek olduğunu bilmek önemli. Belki sigarandan, alkol, aşırı kilonan. Benim mesela mutasyona bağlı olabilir. Folik asit emilmiyor. 2 aydır folik asidin aktif formunu alıyorum ve 4 kilo verdim. 67 sen 63 indim. Dahada zayıflaycam. Sen yabancı forumlara giriyorsan bu tahlile nasıl önem verdiklerin farketmiş olman gerekiyordu. Her taşın altına bak derim bence. Sonra keşke demektense. Ben elimden gelen herşeyi yapıyım geri kalanını Allah’ıma emanet ediyorum.

Bugun 6. Gün idrar testi yaptim dayanamadim tek cizgi herzamanki gibi okudugum postlarda 5. Gun emriyosunda 4. Gun bile 2 cizgiyi gören var moralim cok bozuldu keske yapmasaydim

Back
X