- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Canim sanirim bastan okumadin yazdiklarimi.Benim embriyo donasyonu yani esim gitmicek.Biz transfer gunu gidip direk islem yaptiricaz.Neyse hallettim artik zateneşin gittiği zaman alıyorlar parayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sanirim bastan okumadin yazdiklarimi.Benim embriyo donasyonu yani esim gitmicek.Biz transfer gunu gidip direk islem yaptiricaz.Neyse hallettim artik zateneşin gittiği zaman alıyorlar parayı
Moleküler genetik analiz raporu yazıyor canım kağıttaPıhtılaşma için hangi testlerden yaptırmıştın?
Bu benım 10 gun oncekı degerim, bu deger tutunma devam etme gıbı durumları etkılemez mı, yanı ust sınır 400 oldugu yerde bu degerden cok korktumkuzum bir pozitiv sonucun çıksın güzelce doktora git kan testine baksın ve yazsın lazım olan ilacı
demir ilacı biraz kabızlık yaratıyor şuarada sana kabız olmak yasak
Cnmm bakkk demistik sana acele etme diye :) Şükür :)Herkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
Cnmm bakkk demistik sana acele erme diye :) Şükür :)
Çok ama çok sevindim :) haydi hayirli olsun devami gelsin cnmBelirtin yoktu demi ?
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla Allah devamını nasip etsin inşallahHerkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla Allah devamını nasip etsin inşallah
Hicbir belietim yok sadece dün karnima elektirik caŕpmasi oldu gibii okadar okadar ümitsizdimki igneleri bile birakicaktim kan sonuçlarimda inşallah güzel cikar hala inanamiyorum ne belim agridi ne gögüslerim sisti yok diyodum ama nasip rabbim hakimizda hayirli olani nasip etsin inşallah hepimizin
Herkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
Maşallah ya cok güzel haber allah tamamina erdirsin inşallahHerkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
canım ya çok şükür gözün aydın Allah tamamına erdirsin boş yere sıkmışsın canını o kadar neyse bu da tüm transfer sonrası beklyenlere güzel bir örnek oldu neymişşş hiç belirti olmadan da hamile kalınabiliyormuşş :)Herkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
canım hayırlı olsun inşaallah kanda da çok yüksek çıkar ve anne ben buradayım der dokuz ay bırakmaz sağlıklada kucağına alırsınAminn ALLAH RAZI OLSUN inşallah sorunsuz ilerler hersey
Tebrikler.... Kan sonucunda çok güzel çıkıcak inşallahHerkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
Ayyy canım hayırlı olsunn :))) inşallah güzel güzel yükselsin değerin :)Herkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
cnim biraz düşük çıkmış.önemli olan 2kat artmasidir,inşallah saglikli bi gebeligin olur.Kizlar kan sonucum 13.92 gebelik cikmismi iyimi sonuc ne olur bilen cevap versin
SEN zaten multivitaminler kullanıyorsun ve orda yeteri kadar demir var rahat olBu benım 10 gun oncekı degerim, bu deger tutunma devam etme gıbı durumları etkılemez mı, yanı ust sınır 400 oldugu yerde bu degerden cok korktum( bu yuzden dedım demir takviyesi alayım mı dıye zazacım
ayyy allaha çok şükür arkadaşımHerkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin