- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
cok sevindim ama bekliyoduk zaten :) herşey güzel devam edicek inşallahKızlar dayanamadım test bu saatte kan testi yaptırdım vee hamileyimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim ama bekliyoduk zaten :) herşey güzel devam edicek inşallahKızlar dayanamadım test bu saatte kan testi yaptırdım vee hamileyimmmm
Amiin inşallah keselerinin oluştuğu kalbinin attığı ve kucagıma aldıgım günleride gösterir Rabbim. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasıncok sevindim ama bekliyoduk zaten :) herşey güzel devam edicek inşallah
Teşekkür ederim darısı bütğn bekleyenlere olsun inşallahhhGözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
Doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi ama işte insanın içi rahat etmiyo çoğunlukla dinlendim jelden sonra yürüyüşe çıktım onun dışında hep evdeydim uzandım oturdum yattım ve şuan şükürler olsun ki hamileyim kan sonucuma göre darısıda senin ve isteyen bütğn herkesin başına inşAllah :)Bencede en zor kısım bu.Oyalanmak için birşeyler yapmak lazım ...
Bu arada normal hareket ediyormusun cnm ? Doktor o konuda birşey dedimi?
Kızlar dayanamadım test bu saatte kan testi yaptırdım vee hamileyimmmm
Allah razı olsun canımm amiin darısı burada olan olmayan bütğn arkadaşlarıma . 919 çıktı acildeki doktor ben kadın doğumcu değilim dedi yolladı :)Canim hayirli ugurlu olsun çok sevindim rabbim devamini getirsin insaallah kan sonucundaki degerin neydi acaba
İnşallah cnm :)Doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi ama işte insanın içi rahat etmiyo çoğunlukla dinlendim jelden sonra yürüyüşe çıktım onun dışında hep evdeydim uzandım oturdum yattım ve şuan şükürler olsun ki hamileyim kan sonucuma göre darısıda senin ve isteyen bütğn herkesin başına inşAllah :)
Canım bikaç gündür cenazem vardı giremedim foruma en çok seni merak ettim tramsfwr oldumu kaç embriyon kaldıİnşallah cnm :)
Sağlıkla kucağına al cnm :)
Belirti oldumu hiç
Canım başın sağolsunCanım bikaç gündür cenazem vardı giremedim foruma en çok seni merak ettim tramsfwr oldumu kaç embriyon kaldı
Gòzùn aydin canim Rabbim kucagina almiyida nasip etsinKızlar dayanamadım test bu saatte kan testi yaptırdım vee hamileyimmmm
Amiin inşallah canımmİnşallah cnm :)
Sağlıkla kucağına al cnm :)
Belirti oldumu hiç
mini başın sağolsunCanım bikaç gündür cenazem vardı giremedim foruma en çok seni merak ettim tramsfwr oldumu kaç embriyon kaldı
Allah razı olsun canımm amin inşallah darısı tüm bekleyenlereGòzùn aydin canim Rabbim kucagina almiyida nasip etsin
Bende adetimi bekliyorum ayin sonu gibi tedaviye baslicam acayip heycan yaptip 15 yillik evliyim ins.bende iyi sonuc alirimAllah razı olsun canımm amin inşallah darısı tüm bekleyenlere
Allah razı olsun canımm amiin darısı burada olan olmayan bütğn arkadaşlarıma . 919 çıktı acildeki doktor ben kadın doğumcu değilim dedi yolladı :)
Canım reglimi bekliyorum başlıycam yazıcam kuzummini başın sağolsun
bende seni merak ettim ne yaptin donmus konusunu?
canım hatırlıyorum.Klinikle bi seyi konus diye özelden yazistik ya.onlarla bisey konucaktin.Canım benim tandem di donörden 2 tane kalmıştı benide kahreden oydu
Amin canım inşallah seninkide yükselir Rabbim bize bağışlasın bebeklerimiziMaşallah cok guzel cikmis nazar deymesin benim 10. Gun 13 12. Gün 32 yarinda vericem insallh yukselir hayirlisiyla ondan sordumm
İnşallah iyi sonuç alırsınız sizde Allahın yanında herşey çok hayırlısını nasip etsin hepimize tez zamanda kavuştursun yavrucuklarla biziBende adetimi bekliyorum ayin sonu gibi tedaviye baslicam acayip heycan yaptip 15 yillik evliyim ins.bende iyi sonuc alirim