- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bolll şanss. umarim herşey güzel olucak ve bebeklerin analarına sıkıca tutunup gelicekler : )Kızlar kıbrıstayım geldik sabah.
Ayyyy hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum yeniden:)
Bana da dua edin
İnşallah kuzum inşallah:)bolll şanss. umarim herşey güzel olucak ve bebeklerin analarına sıkıca tutunup gelicekler : )
şimdiden hayırlı olsun canım.. inşallah sonu güzel olucak :)Kızlar kıbrıstayım geldik sabah.
Bana da dua edin
canim tebrikler, allah tamamına erdirsin.Teşekkür ederim canımm embriyo donasyonu benimkisi
Insallah cnm hayırlısı neyse o olsunşimdiden hayırlı olsun canım.. inşallah sonu güzel olucak :)
Kızlar kıbrıstayım geldik sabah.
Bana da dua edin[/QUO
rabbim hayırlı etsin kuzum bebeklerini al gel dualarım seninle
Sağol cnm bakalım yarın transfer.
Öpüyorum kızlar sizi![]()
çok iyi. MAŞALLAH. Aynı devam.14.gün sonucum 104 cikti hemsire kesin hamilesin dedi ama hala korkuyorummm insallah dogru cikarr sizce nasill
10.gun 13
12.gun32
14.gün 104 bu sonuclarr iyimi sizce ?????
Bahçeci british kıbrıs tüp merkezinde canımcanım sen hangi merklezde yaptırdın
Amin canımm teşekkürler evet rahim 9.2 idi :)canim tebrikler, allah tamamına erdirsin.
rahim kalinligin kaçtı? hatırlıyor musun?
İnşallah sende gebe olarak gelirsinn :)Kızlar kıbrıstayım geldik sabah.
Bana da dua edin
SEvgisaygı inşallah güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve değeri düşük başlayanlarada umut olursunAy insallah okuyunca icim rahatliyo cok sagolunn insallah rabbim devaminida görmeyi nasip eder tabi hepimizinkinide gormeyi nasip etsin rabbim buradaki herkezin hamileyim ve dogum yaptim yazdigi günleride görürüz insallah bu mübarek aylarda dualarimiz kabul.olur insallah
canım sağ salim bebişlerini al ve dönKızlar kıbrıstayım geldik sabah.
Bana da dua edin
epeydir giremiyordum. ne güzel haberler var maşallah size de. sağlıkla büyüyün.İnşallah allah gönlündekini versin.. İki embriyo transferi oldu ikiside tutmuş görünüyor :)
Germany yakin doguya gidiyordun degil mi? su ana kadar izlenimlerin neler? memnun musun?epeydir giremiyordum. ne güzel haberler var maşallah size de. sağlıkla büyüyün.