Arkadaşlarım merhaba,belki de bazılarınıza günaydın :)
Benim transfer oldu bitti :)
Size detaylıca yazıcam şimdi...
Saat 09.15 de merkeze girdik gayet güzel cana yakın karşıladılar...
Whatsapp da görüştüğüm hemşirelerle artık yüzyüze görüştük ve bizzat tanıştık.
Herşey güzel başladı ve inanın güzel de devam etti:)
Eşim ve ben lobide bir 5 dk kadar oturduk ve tüm ekip yanıma tek tek gelerek görüştük.Sonrasında embriyoların durumunu öğrenmek için bizi odaya aldılar.5 kişiydik odada ve embriyoloğumuz size güzel bir haberimiz var 5. Güne 9 tane embriyonuz geldi.2 sini transfer edicez ve dondurmak isterseniz (ki sayı çok iyi bizce dondurmalısınız dediler)saklıcaz dedi.Herkese inanın bu sayı kısmet olmuyor dediler.
Biliyorsunuz kızlar biz eşimle çok konuşmasakda bu konuyu çünkü 1 kez deneyelim demiştik nasip olursa gelirler zaten demiştik,o yüzden düşünmüyorduk dondurmayı...ama bize sayıyı ve iyi kalite olduğunu söyleyince biz düşünelim transfer sonrası karar verelim dedik.
Sonrasında odadan çıktık ve beni hemen aşağıya aldılar.Haydi bakalım hazırmısınız dediler ben de bir heyecan başladı ki sormayın...
Bu arada yaklaşık 1 litre su ve 1 bardak havuç suyu içerek girdim transfere.
Yani idare edicek şekilde sıkışıktım.
Sonrasında eşimle öpüştük ve ben aşağıya transferib olucağı bölümd indim.
İnanın herkes o kadar iyidi ki...
Üstümü çıkardım,hazırlandım ve beni içeriye aldılar..
Melike hemşire geldi ve beni muayene koltuğuna oturttular ve gerekli düzenlemeler yapıldıkdan sonra işlemler başladı.Melike hanıma burdan çok ama çok teşekkür ediyorum çünkü elimi hiç bırakmadı ve kulağıma fısıldayarak kendini hiç sıkma muayene kadar kolay.İnan herşey güzel olucak dedi...Gözlerim doldu..Ellerini sıktım ilk aşamada ama sonrası çok kolaydı.2 iyi kalite (blast) embriyo kondu.

Berk hoca ya gelirsek çok tatlı bir doktor.Kısa kısa muhabbetlerimiz oldu.Çok güler yüzlü.
İşlemimiz bitti ve beni yatağa aldılar koltuktan kaldırmadan.Bir 5 dk uzandıktan sonra Berk hoca geldi ve eşim ve bana olan biteni anlattı.
Herşey çok güzeldi dedi 2 iyi kalite embriyo transfer ettik dedi.Sonra ben ağlamaya başladım gözlerim doldu ,yani ağlamaktan ziyade bir kaç damla aktı gözümden...İnanın bana bu duygunun tarifi yok...
Anne olmaya aday olsam bile inanılmaz bir his bu..
Ben böyle duygulanınca Berk hoca eşime , valla bu kıza kötü davranmadık herşey güzel geçti diyerek bizi güldürdü :)
Hocam çok duygulandım sadece dedim..Hayırlısı neyse o olsun dedim...
Biraz sohbetten sonra şansımızın %70-80 olduğunu söyledi ve inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz dedi :) tokalaşarak vedalaştık.15 dk dolduktan sonra kalkabilirsiniz lavobaya gidebilirsiniz dendi ama ben 15 dk daha yatmak istedim...
Toplamda 30 dk yattıktan sonra artık tuvaletimi daha fazla tutamayacağım için kalktım yavaşca...
Kızlar kısacası herşey güzeldi...
Ben yakınlıklarından çok memnun kaldım.
Dinlenme kısmında yatarken 30 dk içinde 3 farklı çift işlem yaptırdık.
Bakalım şimdi herşey Allahıma kaldı...Biz elimizden geleni yaptık...
Herşeyin hayırlısı diyorum ve umarım açıklayıcı dilde yazmışımdır size.
Şimdi bekleme süreci 26 mayıs test güni