ama kuzum sen kaşının şekli, gözünün biçimi diyosun.bunlar bayag bi detaya giriyo.Kaşını gözünü benzetse bu seferde sarısınlik esmeklik tutmayabilir. Bu kadar detay içinde boğulma.Sonuçda insanın kendi geniyle doğurdugu evladın bile 9 nesil önceki bi akrabana benzeme ihtimali var.Belki sizin 5 nesil önceniz kavisli kaşlıydı bunu bilemezsin.
doğru diyorsun morkanatlim, biraz abarttım hrealde:) bende biliyorum bu kadar yoğunluğun icinde kaş göz arayacak zamanları yok hemşirelerin zaten.

Geraniy cim iste bu benimle alakalı, ben biraz kontrolcuyum, hani bazı insanlar kontrol ellerinde olsun isterler, olmazsa panik olurlar ya. mesela ben en ufak kendi isimi başkasına yaptıramam, hasta bile olsam kendim yapmaya calisiyorum. öyle tip insanlardanim, huyum bu napiyim:KK43:
İşin zor o zaman.:110:

İşin zor o zaman.
valla zor biliyorum :( yani kaç kere bu mesele yüzünden caydım. nerdeyse hiç yapmiycam o derece. keske rahat olabilsem. bir de Boyle yapınca merkezlerdeki insanalri da stresse sokuyorum, calismak istemiycekler benle yakinda mimlenicem. : )

doğru diyorsun morkanatlim, biraz abarttım hrealde:) bende biliyorum bu kadar yoğunluğun icinde kaş göz arayacak zamanları yok hemşirelerin zaten.
Ben tamamen seni seven bi arkadasin olarak sadece seni dusundugum icin soyledim.yoksa kesinlikle keske dedigin gibi olsa ama olasi degil.
ben sadece beklentini biraz dogru normlara çekersen hayal krikliklarini hafifletirsin diye dusunuyorum.
Bende cok detayci .titiz bi insanim.eve bi supurge almak icin aylarca arastirma yaparim.Ama bazi konular varki benim arastirma sınırımı aşiyo o noktada da beklentimi dogru bi noktada tutup sakince beklerim.kaderin bana ne getircegini : )
senin yerinde olsaydim.ve resim gosteren ulkeleri secmeyeceksem , etnik kökenimde.boyuma.ten ve sac rengime uygun guzel bi donor isterdim.Zaten sen etnik kökende istediginde otomatik olarak kemik yapisi filan benzeşiyo.
Kendini cok yıpratiyosun .azıcık olaydan uzaklas detaylardan sıyril ve resmin geneline bak .Bebegin olcak.miss gibi süt kokan.biricik annesi sen olucaksın :)

Ben tamamen seni seven bi arkadasin olarak sadece seni dusundugum icin soyledim.yoksa kesinlikle keske dedigin gibi olsa ama olasi degil.
ben sadece beklentini biraz dogru normlara çekersen hayal krikliklarini hafifletirsin diye dusunuyorum.
Bende cok detayci .titiz bi insanim.eve bi supurge almak icin aylarca arastirma yaparim.Ama bazi konular varki benim arastirma sınırımı aşiyo o noktada da beklentimi dogru bi noktada tutup sakince beklerim.kaderin bana ne getircegini : )
senin yerinde olsaydim.ve resim gosteren ulkeleri secmeyeceksem , etnik kökenimde.boyuma.ten ve sac rengime uygun guzel bi donor isterdim.Zaten sen etnik kökende istediginde otomatik olarak kemik yapisi filan benzeşiyo.
Kendini cok yıpratiyosun .azıcık olaydan uzaklas detaylardan sıyril ve resmin geneline bak .Bebegin olcak.miss gibi süt kokan.biricik annesi sen olucaksın :)
Ne güzel yazmissin, rahatladım inan ki, sagolasin Morkanatlim arkadaşım. Boyle yapacağım dediğin gibi, anne olmak amac, biraz da oluruna bırakmak lazım.

Yeterki bebişler sağlıklı olsunlar, başka birşey istemiyorum.
Geraniy aklıma geldi simdi, hani konu donor benzetmesinden acilmisken.
kuzenim esmer, kara gözlü, esi de siyah saçlı, kahve gözlü, 27 yaşında, 3. çocuğunu doğurdu, cocuk yemyeşil gözlü sari saçlı, hatta ilk yuvaya verdiklerinde, çocuğu almaya gidiyor, annesi misiniz diye sormuşlar iki kere :) yani nerdeyse vermiyeceklerdi az daha demisti bize, gülmüştük. ama yani hiç ama hiç benzemiyor. donorle doğan cocuk annesine daha çok benziyordur, bununla karsilastirirsam.
kime benziyor dersen annesinin babasının en kucuk kız kardeşine benziyor,oyle ki sanki o doğurmuş, bu kadar olur dedik tum sülale.
aslında Boyle çok ornekler var düşününce geliyor insanin aklına. saglikli olması sanırım en onemlisi dediğin gibi.

Geraniy aklıma geldi simdi, hani konu donor benzetmesinden acilmisken.
kuzenim esmer, kara gözlü, esi de siyah saçlı, kahve gözlü, 27 yaşında, 3. çocuğunu doğurdu, cocuk yemyeşil gözlü sari saçlı, hatta ilk yuvaya verdiklerinde, çocuğu almaya gidiyor, annesi misiniz diye sormuşlar iki kere :) yani nerdeyse vermiyeceklerdi az daha demisti bize, gülmüştük. ama yani hiç ama hiç benzemiyor. donorle doğan cocuk annesine daha çok benziyordur, bununla karsilastirirsam.
kime benziyor dersen annesinin babasının en kucuk kız kardeşine benziyor,oyle ki sanki o doğurmuş, bu kadar olur dedik tum sülale.
aslında Boyle çok ornekler var düşününce geliyor insanin aklına. saglikli olması sanırım en onemlisi dediğin gibi.
Ben hep böyle dua ediyorum: sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bir evlat nasip eyle Allahım, diye.

cnim inan 7.günde çıkar.kesinlikle hamilesin...m
Ya tatlım bilmiyorum ama son ana kadar dayanmak istiyorum.24 ünde yapıcam kızlar 10.gün.Zaten ayın 20 si yarın artık beklerim sonra 4 gün daha :)
Bu arada 30 dk da bir wc ye gidiyorum yoruldum:(
Ya eğer ki hamileysem de gün gün belirtilerimi yazdım valla .Değilsem de ilacın etkisi demekten başka bir cevap yok :)

Yasayanlayamaz ben olsam senin yerinde bi diziye başlardım,soyle 7-8 sezonu olan, gun gelene kadar bitirirdim, zaman geçerdi: )
bu arada bence de hamilesin, kasik agrisi en birinci belirtiler arasidaymis.
Canım dizi izliyorum zaten ama akşamları.Sanırım dediğin gibi gündüz de başlamalıyım ;)
Ya ağzınızdan bal damlıyor inşallah kızlar

Hadi yaa tahmin etmistim zira oyleydi pek fotoyla falan isleri yok. Donor de az ise zaten neyi arayacak. Ama benim icin onemli ya, olmazsa vzgecicem heralde bu kibristan. Resim gosteren ullelere bir bakicam.
Merhaba kizlar,ben yaklasik 2 yildir sessiz takipcilerinizdendim.araniza katilmaya karar verdim.durumumla tamamen yuzlestim sanirim.hazmetmesi cok zor bir durum,hepinizin bildigi gibi.benim hikayem de klasik aslinda.olabilecegi zaman "es durumundan" biyolojik saatin dikkate alinmamasi,birkac negatif tedavi ve hayatimin tam ortasina bomba gibi dusen erken menopoz..bu konu basligindaki tum kadinlara ayri ayri saygi duyuyorum.direnicsci ve cok guclu kadinlarsiniz!transfer gerceklestigindeki heyecaninizi,korkularinizi hissedebiliyorum.pozitifte negatifte illaki gozyasim akiyor..dile gelmek istedim.anliyorsunuzdur beni.zor bunu icinde yasamak.
Bu uzun giristen sonra (umarim baymamisimdir) Sevgili Dizara benim de aklima en cok takilan konu donorlerin seciminde bizim hicbir rolumuzun olmayisi.Kibris in en buyuk eksigi bu bence.Bu durum guven vermiyor bana.En azindan bizim tercihlerimize gore,onlarin on elemeyi yapip bize secenek sunmalari gerekir.Bir donem forumda Sevgili Zaza74 Ukrayna hakkinda bilgileri aktarmisti.ben de yurtdisi forumlarindan takip ediyorum Ukrayna yi.evet dil sorun olabilir.ama dilin sorun olmadigi Kibris ta donor secimi bana gore sorun.Kafamda deli sorular anlayacaginizcok uzattim.hepinize Merhaba‍♀️

Back
X