Hah sonunda bir yandas direnişçi daha buldum! ; ) merhaba Marijano, hoşgeldin sonunda paylaşmaya karar vermene memnun da oldum, buradaki diger arkadaslarimiz öylesine yardimci ki, hep birlikte üstesinden gelmeye calisiyoruz.Merhaba kizlar,ben yaklasik 2 yildir sessiz takipcilerinizdendim.araniza katilmaya karar verdim.durumumla tamamen yuzlestim sanirim.hazmetmesi cok zor bir durum,hepinizin bildigi gibi.benim hikayem de klasik aslinda.olabilecegi zaman "es durumundan" biyolojik saatin dikkate alinmamasi,birkac negatif tedavi ve hayatimin tam ortasina bomba gibi dusen erken menopoz..bu konu basligindaki tum kadinlara ayri ayri saygi duyuyorum.direnicsci ve cok guclu kadinlarsiniz!transfer gerceklestigindeki heyecaninizi,korkularinizi hissedebiliyorum.pozitifte negatifte illaki gozyasim akiyor..dile gelmek istedim.anliyorsunuzdur beni.zor bunu icinde yasamak.
Bu uzun giristen sonra (umarim baymamisimdir) Sevgili Dizara benim de aklima en cok takilan konu donorlerin seciminde bizim hicbir rolumuzun olmayisi.Kibris in en buyuk eksigi bu bence.Bu durum guven vermiyor bana.En azindan bizim tercihlerimize gore,onlarin on elemeyi yapip bize secenek sunmalari gerekir.Bir donem forumda Sevgili Zaza74 Ukrayna hakkinda bilgileri aktarmisti.ben de yurtdisi forumlarindan takip ediyorum Ukrayna yi.evet dil sorun olabilir.ama dilin sorun olmadigi Kibris ta donor secimi bana gore sorun.Kafamda deli sorular anlayacaginizcok uzattim.hepinize Merhaba![]()
Donor konusuna gelince, esasında burada ki cogu arkadasimiz resim görmemeyi tercih ediyorlar. Bense illa ki en azından bebekken nasilmis gormek istiyorum,bu benim hakkim diye düşünüyorum, bilmiyorum bu sanki, evleneceksiniz, en onemli gununuz, ama gelinliğinizi tarif ettiginiz uzere bir başkası seciyor. iste ben buna iflit oluyorum. Bir de üstüne konuştuğunuz yerler, öyle ustun koru, tabii tabii buluruz diyip, gecistirince, icimden hani soz varya el elin eserini ıslıkla arar tabii diyesim geliyor. Ha ben güzellik kesinlikle de aramıyorum. Ben dostlarımı hani iyi insanin kalbi yüzüne vurur derler ya öyle secenlerdenim, insan zaten yüzüne bakınca anlar ya temiz kalpli birine benziyor diye iste öyle biri istediğim. yoksa aslında gozunun rengiymis, bana benziyormuş inanin o da onemli degil, icime sinen, kesin iyi arkadas olurdum diyebilecegim birisi isterim. benim yasin 46, hani öyle kiskanclikmis, karsilasirmisiz bunları hiç takmiyorum. zaten bir kere gördüğüm resmi nereden hatirliycam.
neyse kısacası evet ukrayna yi bana da söylediler, artı Gürcistan'da da var, tek sorun ne kadar teknolojik olarak ilerideler. dil konusu da ikinci sorun. yanlış anlaşılmalar, haberleşmeler nasıl olur, hiç fikrim yok maalesef : /