Benim transferim yarın öğlen..eşimin işi yüzünden gitmesi gerekti..otel odasında öyle kalakaldım..artık yarına kadar kitap okuyup sakin bi şekilde beklicem..transfere yalnız gidicrm ama belki de daha iyi en azından o stres olmasın bi de ona gerilmeyeyim nolur bana da dua edin bi Başıma kuzumu alıp dönebileyim
Siz pozitif bi insansınız yazdıklarınızdan anladığın kadarıyla hiç stres yapmadan alıp gelin bebekleri inşAllah bende transfer odasına gidene kadar çok güçlüydüm eşimin o yüz ifadesini dönüp görünce ağlamıştım sanırım çok duygusalım bende hiç dayanamam :) tek başınıza daha güçlü durursunuz inanıyorum Allahın izniyle

Malesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü :KK43:
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
Canım benim Allah yardımcın olsun.. İnşallah bir dahaki sefere güzel sonuçların olur. önemli olan şu anda senin sağlığın. sağlığın yerinde olduğu sürece istediğin zaman tekrar deneyebilirsin zaten. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun. olmayışında da dediğin gibi bir hayır vardır elbet. kendine çok çok iyi bak canım..

Siz pozitif bi insansınız yazdıklarınızdan anladığın kadarıyla hiç stres yapmadan alıp gelin bebekleri inşAllah bende transfer odasına gidene kadar çok güçlüydüm eşimin o yüz ifadesini dönüp görünce ağlamıştım sanırım çok duygusalım bende hiç dayanamam :) tek başınıza daha güçlü durursunuz inanıyorum Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim..yalan değil biraz buruldum ama dediğiniz gibi belki daha bile iyi olur..ayrıca yalnız değilim zazanın dediği gibi sizler varsınız:)

Yaaa çoook mutlu oldumm okurken gözlerimden yaşlar geldii tebrikleeer inşAllah 9 ay sağ salim geçer hemen :) kan testini bugün verip iki gün sonrada tekrarlayabilirsiniz aslında heyecan bakımından daha iyi gelmişti bana böyle yapmak :)
Canımmmm bende bu mutlu günü yaşadım işte :)
Seni ağlattım ama sevinçten :)
Eşim şehir dışında onu beklicem kan için.Bu akşam gelicek ama olmuşken 12.gün olsun diyorum.Merkezimin dediğinden pek çıkmak istemiyorum açıkcası.
Bugün bunu gördüm ya inan soruların çoğu silindi kafamdan şuan rahatım :)

Eşim şehir dışında onu beklicem kan için.Bu akşam gelicek ama olmuşken 12.gün olsun diyorum.Merkezimin dediğinden pek çıkmak istemiyorum açıkcası.
Bugün bu gördüm ya inan soruların çoğu silindi kafamdan şuan rahatım :)
rahat ol aşırı bariz çizgi bence dört beş gün önce bile çıkarmış :)

Kızlar ben hamileyimmmm:dua::anneadayı::KK200:
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
Ay canım yaaa.. çok mutlu oldum gerçekten .. Allah hayırlısı ile devam etmesini nasip etsin inşallah.. sonuna kadar herşey güzel gider umarım :)

Ay canım yaaa.. çok mutlu oldum gerçekten .. Allah hayırlısı ile devam etmesini nasip etsin inşallah.. sonuna kadar herşey güzel gider umarım :)
Canımmmmm sağolasın :)
Tek temennim şuan bu sağlıklı olucaklarsa gelsinler inşallah :) sanki ikiz gibi konuşuyorum ama sanki öyle hissediyorum.Bir sol kasığım bir sağ kasığım batıyor çünkü :)
Size bugünün belirtlerinide yazıcam.
Birde yazmamı isteyen arkadaşlarım olursa tüm süreci ve hissettiklerimi ,neler yaptıklarımı ,nelere dikkat ettiklerimi,banyo olayını yazabilirim.Etkisi varmıdır tutunmada tabiki bilmiyorum ama yazabilirim

Canımmmmm sağolasın :)
Tek temennim şuan bu sağlıklı olucaklarsa gelsinler inşallah :) sanki ikiz gibi konuşuyorum ama sanki öyle hissediyorum.Bir sol kasığım bir sağ kasığım batıyor çünkü :)
Size bugünün belirtlerinide yazıcam.
Birde yazmamı isteyen arkadaşlarım olursa tüm süreci ve hissettiklerimi ,neler yaptıklarımı ,nelere dikkat ettiklerimi,banyo olayını yazabilirim.Etkisi varmıdır tutunmada tabiki bilmiyorum ama yazabilirim
Lütfen yaz zahmet olmaZsa

Malesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü :KK43:
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
Cok üzüldüm gercekten gecmiş olsun arkadaşım ama lütfen pes etme inşallah sonraki denememizde kavuscaz bizde bebeklerimize kendini bırakma dediğin gibi şimdi zamanı değilmiş ama inşallah birgün bizde anne olcaz

Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Test sonucumu ekliyorum
tebrikler cnim,iki gün önce de yapsaydın çıkardı.sağlıkla kucağına al İNŞALLAH

Hersey guzel olucak.
Artık huzurluyum...
Test sonucumu ekliyorum
Sonucunu dört gözle bekliypdum dünden beri foruma girememiştim sayfaları öyle heyecanla okudumki inşallah hayırlı haberdir diye cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım tebrik ederim

Bugün bunu gördüm ya inan soruların çoğu silindi kafamdan şuan rahatım :)
Merkezin neydi acaba?

Benim Sürecim...
Biliyorsunuz 15 mayısta transferim oldu kızlar.
Dünya Tüp Bebek Berk Angün hocam yaptı transferimi.En başından başlarsam eğer,sperm donasyonu ile başlayan telaşımız ,Berk hocamın açık sözlülüğü ile embriyo donasyonuna döndü.Çünkü amh değerin 0.59 du.Bana açıkca bu rezerv oranı ile %3 ya da %5 şansım olduğunu söyledi hocam.Bizde açıkcası 2 gün düşünüp embriyo donasyonuna karar verdik çünkü bizim için farketmezdi zaten.Eşim nasıl sperm donasyonunu kabul ettiyse bende bunu kabul edicektim.Bizim için çok tartışma konusu olmadı.
Sonrasında kendi kadın doğum doktoruma işlemler için başladım.Çok da birşey yapmadık aslında sadece rahim kalınlığım ölçüldü 2 kez ve folikül varmı siye bakıldı.Hiçbir sorun görünmüyordu.İlk rahim kalınlığım ilaçsız 3.8 ile başladık.10 günlük estroferm sonucu 7.4 e çıkmıştı.gayet güzel kalınlaştı.
Sonrasında ben doktoruma illa rahim filmi istediğimi söyledim burda yazılanlara bakarak ama doktorum kesinlikle gerek olmadığını ve boşuna radyasyon almamam gerektiğini söyledi.Ben israrla istiyordum çünkü çikolata kisti ameliyatı olmuştum ve yapışıklıktan korkuyordum.(bu arada sol yumurtalık tamamen işlevsiz bu ameliyattan dolayı ,sağda 4 yumurta vardı)
Doktorum 10 senelik taa bu ameliyatımdan beri olan doktorum.İsrarla hayır çekmicem film dedi.Ben zaten ultrasonda görüyorum sende yapışıklık yok dedi.Tamam hocam size güveniyorum dedim ve hakkaten çekmedi.Kendisiyle abi kardeş gibiyiz o yüzden sonsuz güveniyorum.
İlaçlarımı kullanırken;
İlaçlarımı unutmamak ve zamanında kullanmak adına telefonuma aldığım saatleri alarm olarak kurdum ve her sonraki gün unutmadan bu sayede aynı saatlerde aldım.Merkezim bana saat önemli değil yeterki günde 3 estroferm alın ,2 kez de jel yapın sabah ve akşam dedi.1 tane de folik asit alıyorum.jelimi ev sıcak olduğu için (genellikle 26-27 derece) buzdolabının sebzeliğinde tutmamı söyledi merkezim ve bende öyle yaptım,sadece yapmadan biraz ısınması adına 1 saat önceden çıkarıp dışarda bekletip sonra yaptım.
Devam...;
Transfer öncesi 3 gün itibari ile havuç suyu içtim sabah akşam ve transferin 3. Gününe kadar.16 yumurta toplandı ve 9 tanesi 5.güne geldi ki bu çok iyi.2 iyi kalite transfer edildi.3 istermisin demediler çünkü bence tutucağını tahmin ettiler.Transfer günü transferimi olurken işlem sırasında ilk vajinayı açmak için kullandıkları maşa gerçekten canımı yaktı çünkü benim bu durum hep bir sıkıntı idi...
Neyseki Melike hanım ellerimi sıkı sıkı tutup telkin ederken biraz rahatlamıştım ve transferim oldu.Bebişler konarken dua ettim.Sonrasında kaldırılmadan yatağa alındım ve 30 dk yattım.15 dk yeterli olur dediler ama ben 30 dk yatmak istedim.
Sonrasında altıma bol bişey gitmek istemediğimden ,kotumu giydim ve sıkı tutmasını istedim.(Öyle hissettim yani o an )
Hemen wc ye gittim ve yavaş bir şekilde çok sıkıştığım idrarımı yaptım.
Sonrasında taksiyle otelimize döndük ve uzandım.
Sürekli asla yatmadım.Aralarda hep yürüdüm.Çok sık tuvalete gittim idrarım çok sık geliyordu.Sahilde olduğumuz için wc 15 basamaklı çıkıp inebiliceğim bir yerde idi ve transferin olduğu gün belki ordan 5 kez inip çıktım.Yavaş yavaş .
Transferin 2. Günü kahve telvesi gibi ufak bir lekelenmem oldu.Kağıda gelmeyen şekilde.
Kafama takılmıştı ama jelden ya da işlem sonrası ilk acıyan bölümden geldiğini düşündüm ama bence o tutunma kanamasıydı.
Belirtimlerimi gün gün hissettim biliyorsunuz.Ona sonra değinicem.
Transferden 1 gün önce gidip ,transferden 1 gün sonra döndük.yani 2 gece 3 gün kaldık otelde.Bu süreçte hiç denize ve havuza girmedim,duş almadım...
Transferden sonra duş almak istemedim ve duşumu transferin 4. Günü evimde ellerimi çok kaldırmadan ılık şekilde çok oyalanmadan aldım ve inanın daha da duş almadım.Sanırım bugün alıcam artık ama yine ılık alırım.Sıcak bence iyi değil.(bunu da bir video da izlemiştm ,tüp bebek yaptıran bir kadının videosu idi,12 gün duş almamış ve kokmuştum diyor ,ben daha kokmadım ama almak istemedim hakkaten:))
Dediğim gibi çok yatmadım ,dinlendim tabi ki ama rahmin kanlanıp bebeklerin tutunması için yürümenin haraket etmenin faydalı olucağını okumuştum bu yüzden bolda yürüdüm.Haraketlerimi çok kısıtlamadım ama temkinli haraket ettim.
Uçak dönüş;
Dönüş günümüzde saat 12.00 de odadan çıkmamız gerekiyordu ve ucağımız 21.30 da idi ama benim jelimi yapmam lazımdı 18.00 de ve otelden izin istedik geç çıkış için,sağolsunlar yardımcı oldular durumu söyleyince ve odada kaldık dinlendim.
Sonrasında uçakta gayet dik oturdum ve o şekilde yolculuk yaptım.Sıkıntım olmadı.
Ev;
Eve geldiğimizde kendimi yormadım ama yatmadım hep.Hatta genellikle oturdum ve bilgisayar başında işlerimi hallettim.Arada evi topladım,ev içinde yürüdüm ama asla evi süpürmedim.Eşim süpürdü:)
Yani oturdum,kalktım,dinlendim gibi düşünün ama asla sürekli yatmadım...
Belirtiler az sonra ellerim koptu :))

Son düzenleme:
Sonucunu dört gözle bekliypdum dünden beri foruma girememiştim sayfaları öyle heyecanla okudumki inşallah hayırlı haberdir diye cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım tebrik ederim
Canım hayırlı haber oldu şükürler olsun:)
Hepinizin hayırlı haberleri gelsin inşallah

Back
X