Benim geçen yilki tedavim de bi ara onu yaşadım kalinnlasmadi nar suyu için saracoglu dan duymuştum bi kaç kez kendim sıktım ama baktım zor oluyor hazır aldım içeriğine bakıp günden en fazla 2 bardak içiyorsun hakikaten diğer ay çok güzeldi ama tutmadi malesef vardır bi hayir sizin icin de
Nar suyunu bugün bir arkadasim da burda yazdi, deniyecem nar ile... Çok Sagol

Ben günde 5 estrofem aldim, menopoz dayim, adet sadece ilacla görüyorum .. Iki hafta once 6mm geçen hafta 5mm bugün de 4mm olmus .. Geçen ay da Rahim 7mm biraz uzerindeydi
Bende aynı durumdan korkuyorum, gerçi daha ilaç tedavime çok zaman var ama. Bildiğim çok az dozla hazırlanacağim. Bende adet görmüyorum, histeroskopide 7.5 mm olan endometrium temizlendi,şimdi 1mm :( buda az dozlu ilaçla ne kadar yükseltilebilinirki.

Sagol canim not aldim. Duzenli olarak mi aliyorsun yoksa zorda kalinca mi? Bir ara acaba sadece corbayla mi beslensem dedim. Beni de bir perinatolog takip ediyor. Ayda sadece bir kilo almalısın dedi. Hocam haftada bir bucuk kilo aliyorum ben zira yedigim bende kaliyor dedim :))
o süreçlerde sadece corba iciyorum bende bide yulaf ezmesi.yogun lif iyi olur diye.
ben o ilacı ilkkez bu c.tesi.pazar ictim.Yani ne kadar da bi tekrarlanacağını bilmiyorum.
extra suan magnezyum kullanmiyorum ama qerany önerdi bende alıcam.Sürekli hic gecmeyen bi ağrım var göbek deligimin biraz üstü ve biraz altında.sanirim karın kasları bağları esniyor diyeymiş.Sen elevit titamin içiyomusun
Bide perinatologun dna kromozon testi yaptırmanı istedimi ?Down sendrom icin.

Benim geçen yilki tedavim de bi ara onu yaşadım kalinnlasmadi nar suyu için saracoglu dan duymuştum bi kaç kez kendim sıktım ama baktım zor oluyor hazır aldım içeriğine bakıp günden en fazla 2 bardak içiyorsun hakikaten diğer ay çok güzeldi ama tutmadi malesef vardır bi hayir sizin icin de
Bunu sadece ilacı kullanırkenmi içecez?? Mesela benim daha tedavime biraz zaman var şimdiden icsem etki edermi? ? Ayrıca adet görmüyorum ve getirtici ilaç da kullanmıyorum

o süreçlerde sadece corba iciyorum bende bide yulaf ezmesi.yogun lif iyi olur diye.
ben o ilacı ilkkez bu c.tesi.pazar ictim.Yani ne kadar da bi tekrarlanacağını bilmiyorum.
extra suan magnezyum kullanmiyorum ama qerany önerdi bende alıcam.Sürekli hic gecmeyen bi ağrım var göbek deligimin biraz üstü ve biraz altında.sanirim karın kasları bağları esniyor diyeymiş.Sen elevit titamin içiyomusun
Perinatolog o testten bahsetti ama her sey duzgundu ense burun vs. Iki farkli merkezde baktirdim ben. Bir de ayrintili ultrasona girecegim. O yuzden o testi yaptirmadim. Elevit decavit icince malesef cikariyorum. Doktor ikuzlerde regenesis diye bi ilacin daha iyi oldugunu haftada 3 alsam yetecegini soyluyo. Iki doktorum da bunu onerdi. Magnezyumu kramplar icin yazdi ama arastirinca keske daha erken baslasaydim dedim. Cok faydaliymis. Doktoruna sor ve al bence. Kalp atisi kas sistemi kemikler vs her seye faydasi var. Kasilmalar rahimde de olup dusuge sebep oluyormus.Hatta neo dusuk yapinca acaba magnezyum aksa durum degisir miydi diye dusundum.

Sen güveneceyin bir doktor bul ve güzelce seni takibe alsın
benim fikirimce estrofemleri 6 tablet devam etmen gereksiz doktor takibiyle yavaş yavaş azalt ve sonra burak
crinone jel tahriş ediyorsa progesteronu ağızdan al
Saol Zazam tavsiyelerin için çarşamba Dr kontrole gidicem bakalım ne diycek bu Dr pek beğenmedim zaza sen bilirsin on onbeşgünde bir Dr gidip ultrason la kalp atışını her seferinde dinlemek zararlımıdır bebeğe

Bunu sadece ilacı kullanırkenmi içecez?? Mesela benim daha tedavime biraz zaman var şimdiden icsem etki edermi? ? Ayrıca adet görmüyorum ve getirtici ilaç da kullanmıyorum
Benim donmuslarim vardı kalinlasmadi rahmim ve tedavim ertelendi gelecek aya ben ertlelendigi zamandan itibaren kullandım ve ta ki transfere bi kaç gün kala bıraktım ama yinede siz araştırın yanlış yönlendirmek istemem günde en fazla 2 bardak iciyorsunuz yoğunluğu fazla olan nar suyu aldım faydasını gördüm

Bir arkadasa down sendromu suphesi var dediler yaptirdi temiz cikti. Baska bir arkadaş ileri yas hamileligi diye yaptirdi o da temiz cikti. 2200 tl odediler. Benim ölçümler ense bacak boyu ve burun yapildi. Hepsi iyi cikti. Bunlara cok guvendim sanirim ben. Simdi de ayrintili ultrasonu bekliyorum. O da güzel cikar insallah. Seninkiler de guzel cokar insallah

Bende aynı durumdan korkuyorum, gerçi daha ilaç tedavime çok zaman var ama. Bildiğim çok az dozla hazırlanacağim. Bende adet görmüyorum, histeroskopide 7.5 mm olan endometrium temizlendi,şimdi 1mm :KK43: buda az dozlu ilaçla ne kadar yükseltilebilinirki.
Kendine dert etme okadar, belki de az dozlu daha iyi gelisecek, çünkü ben kendimden biliyorum daha bu ilaclara baslamadan once hic Rahim kalinligi problemi yasamamistim her kontr Gittigim de ölçüm cok iyi yüksek cikardi ne Zaman estrofem basladim Rahim de böyle Problem yasiyorum

Perinatolog o testten bahsetti ama her sey duzgundu ense burun vs. Iki farkli merkezde baktirdim ben. Bir de ayrintili ultrasona girecegim. O yuzden o testi yaptirmadim. Elevit decavit icince malesef cikariyorum. Doktor ikuzlerde regenesis diye bi ilacin daha iyi oldugunu haftada 3 alsam yetecegini soyluyo. Iki doktorum da bunu onerdi. Magnezyumu kramplar icin yazdi ama arastirinca keske daha erken baslasaydim dedim. Cok faydaliymis. Doktoruna sor ve al bence. Kalp atisi kas sistemi kemikler vs her seye faydasi var. Kasilmalar rahimde de olup dusuge sebep oluyormus.Hatta neo dusuk yapinca acaba magnezyum aksa durum degisir miydi diye dusundum.
Kızlar bn 9 haftaya girdim bnde magnezyum içsem olurmu acaba haftada ikikere, milenyum, multivit içiyorum içinde folik asit magnezyum kalsiyum hepsi var bn hergün folik asit içtiğim için haftada iki kere içiyorum

Bir arkadasa down sendromu suphesi var dediler yaptirdi temiz cikti. Baska bir arkadaş ileri yas hamileligi diye yaptirdi o da temiz cikti. 2200 tl odediler. Benim ölçümler ense bacak boyu ve burun yapildi. Hepsi iyi cikti. Bunlara cok guvendim sanirim ben. Simdi de ayrintili ultrasonu bekliyorum. O da güzel cikar insallah. Seninkiler de guzel cokar insallah
Biz iki kere detaylı ultrasona girdik.ense burun vs herşeyleri iyi çıktı.ama dr o testi yaptır diyo.nift test 2000 e pazarlikla indirdim ama yaptırma konusunda karar veremiyorum.

Biz iki kere detaylı ultrasona girdik.ense burun vs herşeyleri iyi çıktı.ama dr o testi yaptır diyo.nift test 2000 e pazarlikla indirdim ama yaptırma konusunda karar veremiyorum.
Zor bir karar. Benim donor 24 yaşında idi. Belki ona güveniyorum belki de hamilelikte bana bi dinginlik çöktü ondan...ben yaptirmayacagim. Ama karar senin. Ekonomik durumun iyiyse icinde kalmasin

Kızlar bn 9 haftaya girdim bnde magnezyum içsem olurmu acaba haftada ikikere, milenyum, multivit içiyorum içinde folik asit magnezyum kalsiyum hepsi var bn hergün folik asit içtiğim için haftada iki kere içiyorum
Doktoruna danis canım. Ben 18. Haftada basladim keşke erken baslasaydim. Ama doktorun seni daha iyi tanir

Zor bir karar. Benim donor 24 yaşında idi. Belki ona güveniyorum belki de hamilelikte bana bi dinginlik çöktü ondan...ben yaptirmayacagim. Ama karar senin. Ekonomik durumun iyiyse icinde kalmasin
Mor cum benim doktorum nifty nin ikizlerde yüzde 90 doğru yüzde 10 yanilma payı olduğunu söyledi.. o yüzden önermedi...başka yeni nifty e benzer bir test cikmis onu dene istersen ama yinede kesin değil dedi..En iyisi amniyosentezmis. Eğer için çok huzursuzsa onu bir düşün istersen canım...
Ağrılar bende hep oldu sanırım ikiz gebelik nedeniyle rahim hızlı büyüyor tek gebelik gibi değil..doktoruma ne zaman ağrılarımdan bahsetsem eeee ikiz gebesin dedi gülerek.. okadar ağrım sızım oldu ama bana hiç magnezyum vermedi doktor zelittacim neden acaba..senin kasılmalar nst demi cıktı.. aman dikkatli ol...
Sizden farklı olarak ben balık hapı içtim 12. Haftadan sonra...hic kabızlık olmadı sanırım balık yağının etkisi büyük.. bir onu danışın isterseniz...

Sevgili kader arkadaslarim. Bu gunde gelmedi kirmizi kart. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Cyclo prognova habimin biteli bugun 3. Gun normalde 3. Adet gorurdum. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden. Ne dersiniz bu ay da mi kimyasal oldu yoksa gercek bebek mi var. Yoksa kist olursa o da engeller mi? Bu ay kayinvalidemi kaybetmistik tam yumurtlama gunumde. Vefattan1 gun ve 2 gun once olmustu o malum gun ne dersiniz durumuma

Mor cum benim doktorum nifty nin ikizlerde yüzde 90 doğru yüzde 10 yanilma payı olduğunu söyledi.. o yüzden önermedi...başka yeni nifty e benzer bir test cikmis onu dene istersen ama yinede kesin değil dedi..En iyisi amniyosentezmis. Eğer için çok huzursuzsa onu bir düşün istersen canım...
Ağrılar bende hep oldu sanırım ikiz gebelik nedeniyle rahim hızlı büyüyor tek gebelik gibi değil..doktoruma ne zaman ağrılarımdan bahsetsem eeee ikiz gebesin dedi gülerek.. okadar ağrım sızım oldu ama bana hiç magnezyum vermedi doktor zelittacim neden acaba..senin kasılmalar nst demi cıktı.. aman dikkatli ol...
Sizden farklı olarak ben balık hapı içtim 12. Haftadan sonra...hic kabızlık olmadı sanırım balık yağının etkisi büyük.. bir onu danışın isterseniz...
Canin doktor kramplar icin verdi bana. Geceleri ayagima kramp giriyordu. Kasilma olmadi şükür. Var ama rahim buyuyo o yuzden dedi. Kramplarimi kesinlikle gecirdi. Ama dikkat edilmezse rahim de kasılıyormus. Az kaldi kizcelere kavusmaya. Ben doguracakmisim gibi hissediyorum. Saglicakla gelsinler inşallah

Haberler nasıl sebidacım embiriyolarn gelişimi nasılmş aradılar mı.. bu arada estrofem bende resmen migren ağrısı gibi baş ağrısı yapıyo resmen iş yerinde kafamı masaya vurasm gelio sadece bana mı böyle etkisi oldu acaba
ılk kullanımda bende de oldu 2 mınoset ya da vermıdon la gun asırı devam ettım. Ikıncı tur kullanımda artık agrıtmıyor

Canin doktor kramplar icin verdi bana. Geceleri ayagima kramp giriyordu. Kasilma olmadi şükür. Var ama rahim buyuyo o yuzden dedi. Kramplarimi kesinlikle gecirdi. Ama dikkat edilmezse rahim de kasılıyormus. Az kaldi kizcelere kavusmaya. Ben doguracakmisim gibi hissediyorum. Saglicakla gelsinler inşallah
Tesekkurederim amin canım.. heycanla bekliyoruz:)
Rahim ile ilgil ağrılar ici tavsiyem çok kendinizi yormamaya çalışın bence ozellikle ikiz gebelikte 4- 5. Aydan sonra dinlemek çok çok önemli...ağrılara çok iyi geliyor...

mavi'cim ben gayetde huzurluydum kadere inanırım ve Allaha sıgınırîm ama dr umun garanticiligi beni pinpirikli yaptı
O testlerin hepsinin yanılma yüzdesi var evet.
aminosentezi dr la konustuk 300 de 1 düşük riski var.Ve bebeklerimde hic bi anormallik şüphesi yokken böyle bi risk alamam.6 kasım kontrolünüde bi yaptırıymda öyle düşüniym.
Balık yağinı demistin bana.aklımda sorucam onu.
sagol kuzum.

Back
X