İlaçları hastaya göre ayarlıyorlar bence herkeste aynı ilaçlar kullanılmıyor bende göbekten iğne hiç verilmedi. Prednol günde iki tane aynı anda iç dedi. Estrofemi günde 6 tane verdi.

Selam arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım kıbrısta olacak henüz çok başındayım hiçbirşey yapmadım reglimi bekliyorum 12 kasımda reglim 2.günü kıbrıstaki doktorun vermiş olduğu tahlilleri yaptıracağım hiç birşey bilmiyorum doktor ile iletişime geçmedim hiç henüz nasıl olacak ne olacak hiç bir bilgim yok aşamalar nasıl oluyor beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum çok korkuyorum

Selam arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım kıbrısta olacak henüz çok başındayım hiçbirşey yapmadım reglimi bekliyorum 12 kasımda reglim 2.günü kıbrıstaki doktorun vermiş olduğu tahlilleri yaptıracağım hiç birşey bilmiyorum doktor ile iletişime geçmedim hiç henüz nasıl olacak ne olacak hiç bir bilgim yok aşamalar nasıl oluyor beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum çok korkuyorum
CANIM HAYIRLI OLSUN..Ama herkesin öyküsü ayrı..buraya yeni gelenlere tavsiyemiz 2000-3000 sayfa geriye git ve sürekli oku..ben tümünü okudum 15 gün sürdü..tekrar hayırlı olsun umarım ilk seferde olur senin..

Kızlar tiriotim olmadığı halde Dr euthyrox kullandırıyordu bana bir aydır ilacın dozunu yükseltmişlerdi meğersem bir aydır fsh yükselmiş haberim yok dün tahlil yaptırınca haberim oldu belkide bebeğin birini bu yüzden kaybettim ve diğerinden şüpheliyim Dr yarın gidicem inşallah bişey olmamıştır çok korkuyorum
Benim tiroidim yoktu ama transferden önce yukselmisti. Sonra ikiz gebelik olunca dibe vurdu. Doktor yavas yavas biraktirdi klaci. 20 hafta bitiyor ama hala yeni toparladi tiroid. Ayda bir olcturuyorum tiroidi ama daghiliyeci bakiyo. Dahiliyeye bir sor istersen

Birsey sormak istiyorum.Baku de donasyon yaptirmis ya da yaptiracak biri var mi gercekten? Parca parca okuyorum ama ne zaman bir baku lafi gecse altinda hesap sahteymis,reklammis mesaji cikiyor. Bu yazanlarin hepsi sahtemiymis ? Ben de bu reklam olaylarindan soguyup hic arastirmadim Bakuyu.
Sen gene araştır canim belki gerçekten guzel yerler vardir. Fakat reklam yapanlar cok belli oluyo. Onlarin sayfalarina gir ve oku sadece merkezi methederler. Ona gore kendin karar ver. Keske gerçekten gidenler yazsa da herkese fikir olsa

CANIM HAYIRLI OLSUN..Ama herkesin öyküsü ayrı..buraya yeni gelenlere tavsiyemiz 2000-3000 sayfa geriye git ve sürekli oku..ben tümünü okudum 15 gün sürdü..tekrar hayırlı olsun umarım ilk seferde olur senin..
Teşekkürederim Yesilada2003 inşallah tek seferde tutar çok korkuyorum tecrübe sahibi olmam lazım hiç birşey bilmiyorum :( o halde geç kalmadan okuyayım hemen inşallah hepimiz içinde tez vakitte hamilelik haberleri alacağımız ve vereceğimiz günler gelsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Teşekkürederim Yesilada2003 inşallah tek seferde tutar çok korkuyorum tecrübe sahibi olmam lazım hiç birşey bilmiyorum :KK43: o halde geç kalmadan okuyayım hemen inşallah hepimiz içinde tez vakitte hamilelik haberleri alacağımız ve vereceğimiz günler gelsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba geçmiş mesajlarınızı okudum ama anlayamadım. Siz normal tüp bebek mi deneyeceksiniz yoksa donasyon mu? Sanırım hiç tüp bebek denemediniz?

Kizlar transferim yapildi. Allah hayirlisini versin insA. Herkes yine cok guleryuzlu ve positif karsiladi. Odam da guzeldi. Ama bir aglama krizi gecirdim transferden once sebebini bilemiyorum cok duygu yuklendim sanirim. Tabii hic bisi hissetmiyorum sanki transferi ben yasamadim. Sadece progesteron igne ( proluton depot) felaket yapti yine beni o kadar agriyor ki yapilan yer onca ovmaya gecmedi... clexan da tabii hemen gibegimi morarti bunlar ufak tefek seyler umarim tutunuyordur minikler ne bileyim valla ... boyle garip duygular icerisindeyim

Kizlar transferim yapildi. Allah hayirlisini versin insA. Herkes yine cok guleryuzlu ve positif karsiladi. Odam da guzeldi. Ama bir aglama krizi gecirdim transferden once sebebini bilemiyorum cok duygu yuklendim sanirim. Tabii hic bisi hissetmiyorum sanki transferi ben yasamadim. Sadece progesteron igne ( proluton depot) felaket yapti yine beni o kadar agriyor ki yapilan yer onca ovmaya gecmedi... clexan da tabii hemen gibegimi morarti bunlar ufak tefek seyler umarim tutunuyordur minikler ne bileyim valla ... boyle garip duygular icerisindeyim

Güzel haberlerini bekliyoruz cnm, inş sıkı sıkı tutunurlar.

Allah kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerinin devamını bekliyoruz çok güzel duygu ya . annesine sıkı sıkı tutunsunlar sarıp sarmalıcak onlar annesi emin olsunlar

Allah kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerinin devamını bekliyoruz çok güzel duygu ya . annesine sıkı sıkı tutunsunlar sarıp sarmalıcak onlar annesi emin olsunlar

Insallah kuzuların sıkıca yapışsın analarına.
Ben progestan da da igneyi kullanmis ve tercih edenlerdenim.
okadar çok igne vurdurdum ki popomda ödemden yer kalmamışti.bacağım çekme yapıyodu.Iğne vuracak hemşireler acıyodu bana.
Ama ben iğneye güvendiğimden tamallül etim.
proluton veya progestan iğnenin ağrısı almak için.
büyük bi pamuğa bol alkol döküp üzerine muşamba poşet koyup o tarafın üzerinde 30 dakika yatmak gerekiyor.Ayrica hergun zeytinyağ ile masaj yapmak gerekir.
Bunlarda tamamen geçirmesede ödemi azaltıp rahatlatmıştı.
inşallah güzel sonucu yaşatsın arkadaşım.Pozitif enerjilerim seninle.

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız.iğneyi yaptırdıktan sonra ilacın dağılması için biraz yürü benim de eniştem doktor o söylemişti gerçekten de yürüyünce ağrı yanma olmuyor, hemen vurulup oturunca felaket bir şekilde yanma ve bacakta kasılma oluyor. Tekrar herşeyin hayırlısı, ikiz bebişlerin olsun sımsıkı tutunsunlar sana inşallah

Canımmmmm hayırlı olsun...benim de iğneyi yapan hemşire bile nereye vuracağım ben ödem içinde çok kötü diyordu..ama değer bebişler için..allah elini boş koymasın..sakin ol huzurlu ol..çabucak geçsin 10 gün bize müjde ver...

Kızlar ben de bugün historoskopi yapacak doktora gittim..bugün ilk muayene oldu..anlattım öyküyü histeroskopide bişey çıkacağını sanmıyorum hem hsg hem de ultrasonla bakılmış çıkardı bişey olsa ama madem istediler bakalım dedi..Pazartesi sabahı erkenden olacak..epidural olacak belden iğneyle..acımaz çok umarım :( onun haricinde CD 56 için kan verdim o da Pazartesi çıkıcak..eşim için de tüp aldım sperm örneğini aldıktan yarım saat sonra vücûd ısısında tutup götürebilirmişiz aklınızda olsun..orda garip koşullarda Örnek vereceklerine böylesi daha iyi..ona da DNA hasarı bakılıcak..sordum bugünkü yeni dokturuma başka ne yaptırabilirim diye zaten uç noktada tahliller bunlar CD 56 ötesi yok zaten dedi..hiçbirşey çıkmayacak bence..o zaman ne olacak:( ya donörse..yazık değil mi emeklerle acılara paramıza..gerçekten yazık...

Teşekkürederim Yesilada2003 inşallah tek seferde tutar çok korkuyorum tecrübe sahibi olmam lazım hiç birşey bilmiyorum :KK43: o halde geç kalmadan okuyayım hemen inşallah hepimiz içinde tez vakitte hamilelik haberleri alacağımız ve vereceğimiz günler gelsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım şans işi en çok..okudum da ben..hatta makaleleri okudum..bulduğum herşeyi okudum..ama iki donasyon da negatif..bizle bilgilerimizle çok ilgisi yok..merkez önemli embriyo önemli ve şans önemli gerisi boş..umarım ilk seferinde güzel ruhunuzu yormadan olsun..çok takılmayın gerilmeyin sakin olun iyi olun..

Şafak sayımı başladı :) güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah inşallah

Back
X