Canım bende dün ofis histeroskopi oldum narkoz vermeden baktı doktor rahim ağzından geçerken adet sancısı gibi ağrı oluyor haberin olsun
Ameliyat yapılmasa boşu boşuna epidural yaptırma zaten onun ağrısı cihazın içine girmekten daha ağrılı
Geçelim bana kavitemde sağ tüpe geçen delik gözüküyor sol delik yine perdeleşmiş
Ama kavite geniş ve iyi
Artık bilmiyorum ne yapıcam bir yalnışlık yine bu kadar emeklerimi çöpe attı
Kürtaj yine yapışıklığa yol açtı
Allah bana güç kuvvet versin
Yinede bu halimle transfere gidicem kaviteye güvenerek
Dualarınızda benide hatırlayın canlarım
Zazamam rabbim gönlüne göre versin canım tez zamanda yüzün gülsün kalbin huzurla kucağın bebeklerle dolsun

Ay kurban olduğum kıyamm sana..allah yardımcın olsun.. kısa sürecekse iğne yerine narkozsuz olmasını tercih ederim sorcam doktora..yazdıklarını Google’dan arayıp okuyacağım senden öğreneceğimiz çok şey var..hamile kalkınca da bizi bırakma emi:)seviyorum seni allah yar ve yardımcın olsun
Kurban olurum sizlere benim kader arkadaşlarım
siz benim can yoldaşlarımsınız
hepiniz anne oluncaya kadar burdayım-))

Hanımlar kabızlık için bir çare bulan varmı dubalac şurup verdi doktor ama hiç işe yaramıyor. Hergün kayısı suyu kefir ve bol su içiyorum. Zeytinyağlı sebze yemekleri ile besleniyorum ama yinede olmuyo. Tavsiyesi olan varmı?
Canim denedin mi bilmiyorum ama pirasa cok iyi geliyor

hepiniz anne oluncaya kadar burdayım-))[/Q
hepiniz anne oluncaya kadar burdayım-))
Bizde senin için burada olacağız birbirimize destek olucaz dualarım zaza cım sana ve hepimize

Hanımlar kabızlık için bir çare bulan varmı dubalac şurup verdi doktor ama hiç işe yaramıyor. Hergün kayısı suyu kefir ve bol su içiyorum. Zeytinyağlı sebze yemekleri ile besleniyorum ama yinede olmuyo. Tavsiyesi olan varmı?
Canim ben diyetisyene basladim. Cok sukur duzene girmek uzere

Sabahları yarım çay bardağı zeytinyağı içmek işe yarayabilir ;)

Merveko senden uzun zamandı haber yok
Nasılsın kuzum
Zazacim çok sağol iyiyim.Ben henüz karar aşamasındayım daha karar veremedim.Olursa Bahceci yada gynolife olur herhalde.Ama hergun buradan sizi takip ediyorum.Bakmadigim bir gün bile yok.Senin de transferin yaklaşmış sanırım.Bu sefer inşallah bebeğini alır gelirsin canim. Her gün hepinize dua ediyorum.Allah hepimizin kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun tez zamanda inşallah.

Canım bende dün ofis histeroskopi oldum narkoz vermeden baktı doktor rahim ağzından geçerken adet sancısı gibi ağrı oluyor haberin olsun
Ameliyat yapılmasa boşu boşuna epidural yaptırma zaten onun ağrısı cihazın içine girmekten daha ağrılı
Geçelim bana kavitemde sağ tüpe geçen delik gözüküyor sol delik yine perdeleşmiş
Ama kavite geniş ve iyi
Çok geçmiş olsun zaza inşallah herşey yolunda gider hakkında hayırlısı olsun

Hayırlı olsun ins pozitif olur bu ağrılar acıları unuturuz duygularınızı bastirmissiniz ve daha sonra bian patlama oluyor herşey gönlünüzce olsun sizin yazdıklarinizi hep takip ediyorum çünkü çok sempatisiniz genelleme yapmak istemiyorum ama ben hiç böyle sempatik bir dr la karşılaşmadım belkide onyargili yaklaşıyorum bilmiyorum:)
genelde hekımler tatliş insanlardır ama her meslek gibi biz de gergınız , zor gunler gecırıyoruz, anlasılmadıgımızı dusunuyoruz, e ıste mesela uzerıne hayat streslerı vs bazen overstres i karsıya gecırıyor olabılırız... Mesela ben sımdınkara kara bu haftayı dusunuyorum hatta ızın mı alsam dıyorum cunku sıgara yok kahve yok bol hormon endıse var nasıl olurum kı kom bılır ??

Ama kavite geniş ve iyi
Allah a dua edıyorum... Guc kuvvet senınle olsun ama en onemlısı ınanc.. Artık bebısler senın kucagını bulsun... Ben hissediyorum az kaldi.

Arkadaslar benim belim kopacak derece de agriyor... Sanki adet olacagim gibi ama oyle boyle degil... Tamam dun yoruldum otelden erken check out olunca aksam 8 de ki ucaga kadar beklene vs ama uyudum guzel dun gece bu sabah nerede ise yerimde duramayacagin kadar agriyor. Bunu yasayan var mi? Tesekkurler

Arkadaslar benim belim kopacak derece de agriyor... Sanki adet olacagim gibi ama oyle boyle degil... Tamam dun yoruldum otelden erken check out olunca aksam 8 de ki ucaga kadar beklene vs ama uyudum guzel dun gece bu sabah nerede ise yerimde duramayacagin kadar agriyor. Bunu yasayan var mi? Tesekkurler
En erken belirti bel ağrısı :)

ya bilemiyorum vallahi mi? Bir de sımdı bır yerde okudum canım sıkıldı... Ben acayıp sıcakta kaldım kıbrıs cok sıcaktı bırkac kez ter bastı vs acaba bır sey olmus mudur?
Bır de kacıncı gunde dus aldınız?
Ben üçüncü gün aldım her iki transferde de...bişey olmaz merak etme..hiç durmadan okuyordum deliler gibi herşeyi..bu sefer nasip olur da transfer yaparsak yine bırakcam elimden telefonu kitap okuyacağım film izlicem..hayatı zehir etmeden geçirmeye çalışcam..senin minikler tutucak annesi içime doğuyor sadece azıcık daha az geril nolursun..güzel canını üzme..illa okuyacaksan kitap oku:)

Benim de belim çok ağrımıştı inşallah tutunuyor bebecikler

Ben transferden 1 ay önce ve transfer sonrası 15 gün bu forumda dahil hiçbir internet sitesine bakmadım hamilelik ile ilgili. Çünkü insan kafasına çok takıyor acaba bu belirtimi olumsuz bişey görünce yıkılıyor falan hiç gerek yok artık kondu yapacak bişey kalmadı dua etmekten başka. O yüzden belirtiler ile ilgili araştırma yapmayın bence. Kendinizi üzmeyin yok yere.

Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun. Popolarindan opuyorum meleklerinin

Back
X