- 14 Mart 2018
- 535
- 1.754
- 63
Rica ederim. İnşallah hepimizden güzel haberler alırız,birinin güzel haberi hepimiz için umut oluyor.Çok sağol senin güzel haberlerini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. İnşallah hepimizden güzel haberler alırız,birinin güzel haberi hepimiz için umut oluyor.Çok sağol senin güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sen neden daha yolun başında moralini bozuyorsun? Olumsuz düşünüp olumsuzu çağırma lütfen, kalbini ferah tut ve sana tavsiyem bu konuyla alakalı hiçbir yazıyı okuma, okudukça kendini daha kötü hissedersinBen de dunden beri bel agrımda gecınce herhalde hıcbır hıssım kalmadıgını fark ettım. Yanı kesın olmadı hıssım bu.. Atamıyorum da bu hıssı... kı hep pollyanna yımdır ne oldu anlamadım... Durmadan hapsırdım hafıf kabız oldum tuvalette can cekıstık fılan ondan mı.. Cidden osıkolojım bozuldu benım... 6 kez tup bebek yaptım hıc boyle olmamıstım... Zaten dedım ya transfeee gırmeden evvel aglama krızı gecırdım
Pgd tüm kromuozomlara bakılmadığından şimdi NCS daha ilerlemişKizlar gittiginiz merkezler PGD,PGT testlerinin yapilmasini oneriyor mu? Cinsiyet belirleme icin sormuyorum. Genetik hastalik arastirmasi icin soruyorum. Kimyasal gebelik genetik anomali yuzundense pgt,pgd bunu da olcmez mi ? Bazi doktorlar embriyo uzerinde yapilan test oldugu icin önermiyor pgt,pgd yi. Siz ne diyorsunuz? Bir de karyomapping diye birsey duydunuz mu ?
inşallah gebelik sonucunu al ve her şey geride kalsınBen de dunden beri bel agrımda gecınce herhalde hıcbır hıssım kalmadıgını fark ettım. Yanı kesın olmadı hıssım bu.. Atamıyorum da bu hıssı... kı hep pollyanna yımdır ne oldu anlamadım... Durmadan hapsırdım hafıf kabız oldum tuvalette can cekıstık fılan ondan mı.. Cidden osıkolojım bozuldu benım... 6 kez tup bebek yaptım hıc boyle olmamıstım... Zaten dedım ya transfeee gırmeden evvel aglama krızı gecırdım
canım üzme kendini değerin çok düşmüş kendini kimyasala hazırla ama inşallah bir mucize olurÇok sağol senin güzel haberlerini bekliyoruz
üzülme arkadaŞIM İnşallah her kesin pozitiv sonuçlarıyla sende gebeler karvanına katılırsınnegatifleri duydukca bu isleme guvenim bitiyor icim skiliyor ben bukdr
üzülürken allah yardım etsin sizlere arkadaslarim keske elimden bisey gelse bu gruptaki herkese tek tek kucaklarina bebisler versem ahh ahh gece gece cok üzüldüm yine
Canım benim de değerim böyle düştü sonra tekrar yükseldi meğer ikiz gebelikten biri sonlanmış sende tekrar baktır değerlerineÇok sağol senin güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım peki bu kadar düşmüş müydüCanım benim de değerim böyle düştü sonra tekrar yükseldi meğer ikiz gebelikten biri sonlanmış sende tekrar baktır değerlerine
Okuyorum üzülüyorum. Ama öyle birşey demişsinki bana çok mantıklı geldi 1 tanesi sonlandı ise değer tabiki düşer bu arada tahlil yapan canlarımız ilaçları kesmeyin olumsuz düşünmeyin gebeliğin ilerlemiş halini bebek gelişiyor şeklinde beyninize kabul ettirin herşey beyinde başlıyor kötü düşğnmeyin iilaki düşecekse de dünyada kısmeti yok elimizden geleni pozitif yapalım sonuca göre üzüntümüzü en sona atalım allah yardımcınız olsunCanım benim de değerim böyle düştü sonra tekrar yükseldi meğer ikiz gebelikten biri sonlanmış sende tekrar baktır değerlerine
Cevap bile vermedi
Ne kadar pahalı üç embriyo konulacaksa 1200eu daha demek bu..herşey para..para sıkıntısı olmasa bu kadar üzülmez insan..her negatif yara açıyor her seferinde boşa giden çöpe giden para katlanıyorPgd tüm kromuozomlara bakılmadığından şimdi NCS daha ilerlemiş
merkezler bunuda teklif ediyor ama ilave embriyo başına 400 eu vermen gerek
Çok kafam karışık benim de..sen de çok kararsızdın ama mantıklısı üç sanırım yoksa sen de yapmazdın..demiştim eğer iki koydurursa direticem iki konulsun diye..sen fikrimi değiştirdinBizim bu geupta herkes 3 embryo konup mu hamıle kaldı? Bence 3 cok gelıyor ya... Taktım sımdı buna...
Cnm bence de daha fazla birsey okuma. Icini ferah tut. Kotu şeyler çağırma. Yapmaktan en keyif aldigin seyleri yapmaya calis. Biraz unutmaya çalış bu durumu. Cok stres yapiyorsun.simart azicik kendini. Hersey guzel olacakBen de dunden beri bel agrımda gecınce herhalde hıcbır hıssım kalmadıgını fark ettım. Yanı kesın olmadı hıssım bu.. Atamıyorum da bu hıssı... kı hep pollyanna yımdır ne oldu anlamadım... Durmadan hapsırdım hafıf kabız oldum tuvalette can cekıstık fılan ondan mı.. Cidden osıkolojım bozuldu benım... 6 kez tup bebek yaptım hıc boyle olmamıstım... Zaten dedım ya transfeee gırmeden evvel aglama krızı gecırdım
Sizler yaptirdiniz mi bu testleri? Gercekten cok para. Biz de kararsiz kaldikNe kadar pahalı üç embriyo konulacaksa 1200eu daha demek bu..herşey para..para sıkıntısı olmasa bu kadar üzülmez insan..her negatif yara açıyor her seferinde boşa giden çöpe giden para katlanıyor![]()
Ne kadara yaptirdin pgt yi cnm. Doktor mu onerdi siz mi istediniz?Benim pgt de yapıldı hem bu üçüncü transfer ama pgt yapılırken de bozulmuş olabilir
Geçmiş olsun canım.Çok merak ediyorum ne diyecekler başka ne isteyecekler?Kızlar şimdi çıktım histeroskopiden..genel anestezi yapıldı..Kasık ağrım var biraz..kavite tertemiz..raporda “kavite 7 nolu hegara kadar dilate edildi kavite normal olarak izlemdi her iki ostium gözlendi kanama kontrolünü takiben hasta iyi halde yatağa alındı “yazıyor..yani birşey yok rahim tertemiz..boşuna yapıldıgerçi temiz olması iyi şükür de bütün doktorlar gerek yok demişti..ayrıca CD 56 çıktı 17.56 sonuç..yazdım merkeze cevap gelmedi henüz..sanırım serum takalım derler..cevap yazdıklarında yazarım yine Kızlar..