Ne yapim simdi? Iki mi üc mü bende?Çok kafam karışık benim de..sen de çok kararsızdın ama mantıklısı üç sanırım yoksa sen de yapmazdın..demiştim eğer iki koydurursa direticem iki konulsun diye..sen fikrimi değiştirdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapim simdi? Iki mi üc mü bende?Çok kafam karışık benim de..sen de çok kararsızdın ama mantıklısı üç sanırım yoksa sen de yapmazdın..demiştim eğer iki koydurursa direticem iki konulsun diye..sen fikrimi değiştirdin
Yaptırmadım canımSizler yaptirdiniz mi bu testleri? Gercekten cok para. Biz de kararsiz kaldik
Canım yazdım merkeze sonuçları ona bile cevap gelmedi bekliyorumGeçmiş olsun canım.Çok merak ediyorum ne diyecekler başka ne isteyecekler?
Sebidam gerçekten bilmiyorum önce sen gideceksin mutlaka konuş murat hocayla ayrıntılı..çok karışık kafam aslında iki koydurtmak istiyorum açıkçası ama yine tutmazsa kendimi suçlu hissetmek istemiyorumNe yapim simdi? Iki mi üc mü bende?
Ben de merak ediyorum aynı dokturumuz bizden istemedi pgtNe kadara yaptirdin pgt yi cnm. Doktor mu onerdi siz mi istediniz?
Normalde cd10 un üstünde serum veriliyor ama yakın arkadasiminda cd si 15 civariyla o da murat hocada ikizlerine hamile ve seruma gerek yok dedi murat hoca.Kızlar merkez hala cevap yazmadı buradaki doktorum histeroskopi sonucu süper CD 56 sonucu da normal dedi..ama burdan okuduğum sonuçlara göre serum verecek sanırım murat bey de mi..bilen değerlendirebilen var mı sonucu..CD 56 sonucum 16.71
MasaAllah çok sevindim insaAllah test sonucuda güzel cikar. Canım şunu soracam sana eşin nasıl bu durumda tepkileri filan sana karşı.. bebisleri seviyo mu daha doğrusu karnını sevip onlarla konusuyo mu merak ediyorum bunları..Kader birliği yaptığım herkese merhaba.
Bebeklerimin cinsiyetini bi çok arkadaşım soruyodu bugün öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
1 erkek 1 kız bebeklermiş.
Şükürler olsun gönlüme göre oldu
Tedbir amaçlı NİFTY dna testi yaptırdım.Down sendrom ve bazı kromozon hastalıklarını gösteren bi test.Sonucu öğrenmeme 1 hafta kaldı.Hayırlısıyla o da güzel çıkarsa daha huzurlu olucam.
Yaradanım her isteğene sağlıklı evlat/lar nasip etsin
teşekkür ederim canım.MasaAllah çok sevindim insaAllah test sonucuda güzel cikar. Canım şunu soracam sana eşin nasıl bu durumda tepkileri filan sana karşı.. bebisleri seviyo mu daha doğrusu karnını sevip onlarla konusuyo mu merak ediyorum bunları..
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı biz bekleyenlere olsun inşallahKader birliği yaptığım herkese merhaba.
Bebeklerimin cinsiyetini bi çok arkadaşım soruyodu bugün öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
1 erkek 1 kız bebeklermiş.
Şükürler olsun gönlüme göre oldu
Tedbir amaçlı NİFTY dna testi yaptırdım.Down sendrom ve bazı kromozon hastalıklarını gösteren bi test.Sonucu öğrenmeme 1 hafta kaldı.Hayırlısıyla o da güzel çıkarsa daha huzurlu olucam.
Yaradanım her isteğene sağlıklı evlat/lar nasip etsin
sarisin renkli gozlu uzun boylu bu kadar ben uzun esim uzun kisa zaten olmaz e ben sariyim renkli gozluyum siysiyah gozlu istemem bulamiyorlar halainsallah en uygunu istediklerinizin en guzeli bulunur gec olsn ama güç olmasin
ne ozellikler belirtmistiniz acaba bnm bildigim kadariyla sac goz rengi kan grubu falan soyleniyomus
aksine daha cabuk gebe kaliyormussuz ben de ters rahime sahibim. sadece kese karindan 8haftalik olmadan gorunmediArkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben bu yaşıma kadar ilk defa bundan 3 ay önce histeroskopi yapıldığında rahimimin ters olduğunu öğrenmiştim , bunu kendi dr.ma sorduğumda bunun kısırlık sorunu olmadığını söylemişti. Eskilerde farklı düşünülsede günümüzde artık sorun olarak görülmediğini söylemişti. Laporaskopi ameliyatı öncesi ön muayenede dr.yine rahimin tersliğinden bahsetti, ameliyat sonrası bilgilendirmede söyledikleri aynen şuydu "herşey güzeldi endometrium yok ,yapışıklık yok, kist yok herşeyin bir genç kızınki kadar temiz demişti .fallop tüplerimi ben alınması için imza verdiğim için alınmış ve patalojiye gönderilmiş. Benim size sormak istediğim aramızda rahmi ters olup infertilite sebebi olan varmı? Ve donasyon için engel teşkil edermi ?bilgisi olan bu sorunu yaşıyan varmı aramızda ?
Bunu merkeze sormaya korkuyorum hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum. Gerçi murat bey beni muayene etmişti ,bir dr.olarak fark etmiştir heralde ama yinede içime acaba diye kuşku düşmedi desem yalan olur.
evet dusuyor sonra yavas yavas yukseliyor ornek ben hep yuzde 55 artti beniİkiz olupta biri sonlandığında böyle düşüş oluyor mu bilginiz var mı
Birşey sorucam çok direndim ama dinlemediler demişsiniz. Bende gynoda donasyon yaptırmayı düşünüyorum ama kesinlikle çoğul gebelik istemiyorum. Ne yalan söyleyeyim bakmak çok zor olur benim gözüm yemiyor ikiz yada üçüz ihtimalini. bunu çok net belirtsemde yinede koyacaklarmı 3 embriyo? Baştan konuşup embriyoları tek tek dondurtmak gibi bir çözümü yokmu bunun?Burada kı dr um 3 embryo olur mubhıc... cok yanlıs muhım olan hamıleleık degıl muhım olan yasayan bebegın eve gıtmesı dedı.. Valla cok dırendım ama dınlemedıler dedım su an moralım bozuldu ya![]()
hayirli olsun canim cok mutlu oldumteşekkür ederim canım.
seninde yavruların nicedir orada seni bekliyo şu kocan artık ikna olsa.biraz tatlı tatlı baskı yap bence.
Ilk başlarda pek bebeklere yakınlık göstermiyodu.Hatta bigün tartışırken onlar senin bebeklerin bile dedi.
Bende annemin evinden getirmedim dedim : )
Ama onlar büyüdükçe detaylı ultrasonda minik insanları gördükçe onlarla bağ kurmaya başladı.
Onlara yenidogan zıbın takımlarıyla geldi bi akşam eve.
Hele bugun ikizlerden birinin kız olduğunu duyunca çok mutlu oldu.Hep kızımız olsun diyodu.Hatta işlem öncesi cinsiyet seçelim diyodu ama yumurtam az oldugundan doktor önermemişti
Bence doğunca onlara iyice bağlanıcak.
Arkadasim nasil oldi senin attisin ben acaba erkenmi birajtim il aclarievet dusuyor sonra yavas yavas yukseliyor ornek ben hep yuzde 55 artti beni
Teşekkür ederim arkadaşım.Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı biz bekleyenlere olsun inşallah
tesekkur ederim canım.Dualarımdasınız.hayirli olsun canim cok mutlu oldum
Gözün aydin canim. Maşallah bebislere. Rabbim bu uğurda uğraşan herkesi guldursun inşallahtesekkur ederim canım.Dualarımdasınız.