Kader birliği yaptığım herkese merhaba.
Bebeklerimin cinsiyetini bi çok arkadaşım soruyodu bugün öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
1 erkek 1 kız bebeklermiş.
Şükürler olsun gönlüme göre oldu
Tedbir amaçlı NİFTY dna testi yaptırdım.Down sendrom ve bazı kromozon hastalıklarını gösteren bi test.Sonucu öğrenmeme 1 hafta kaldı.Hayırlısıyla o da güzel çıkarsa daha huzurlu olucam.
Yaradanım her isteğene sağlıklı evlat/lar nasip etsin
Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah allahkucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin

Bebeklerimin cinsiyetini bi çok arkadaşım soruyodu bugün öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
Tedbir amaçlı NİFTY dna testi yaptırdım.Down sendrom ve bazı kromozon hastalıklarını gösteren bi test.Sonucu öğrenmeme 1 hafta kaldı.Hayırlısıyla o da güzel çıkarsa daha huzurlu olucam.
Gözün aydın canım, hayırlı olsun çok sevindim Nifty de inş tertemiz gelir sağlıkla kucağına alırsın inş bebişlerini :)

Hayırlı olsun canım:) sağlıkla kucağına al inşallah

sarisin renkli gozlu uzun boylu bu kadar ben uzun esim uzun kisa zaten olmaz e ben sariyim renkli gozluyum siysiyah gozlu istemem bulamiyorlar hala
Benim tam 1 ay sürdü geri dönmeleri. Senin özelliklerinde yabancı uyruk seçsen çok vardır ama türkmü istiyorsun?

Ayy canımmm gözün aydın çok çok sevindim umarım tahlil sonucu da süper çıkacak huzurla geçireceksin gebeliğini..çok gözün aydın:)

Çok kafam karışık benim de..sen de çok kararsızdın ama mantıklısı üç sanırım yoksa sen de yapmazdın..demiştim eğer iki koydurursa direticem iki konulsun diye..sen fikrimi değiştirdin
valla ben cok dırendım hayır uc koymalıyız dıye dırendıler basta da kocam dırendı bence buyuk hata oldu inan sımdı kı aklım olsa en fazla ıkı hatta bır de dırenırım dun butun gun makale okudum.

O kadar sevındım kı, aslında ıcıne dogmustu senle ılgılı ama demedım bazen boyle tanımadıgım ınsanlarla ama konustuggm bazı seyler dusuyor yuregıme hatta erkege kanat ısmını koysa dedım.. :) Allah daglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Sonsuz sevgıler.

valla ben cok dırendım hayır uc koymalıyız dıye dırendıler basta da kocam dırendı bence buyuk hata oldu inan sımdı kı aklım olsa en fazla ıkı hatta bır de dırenırım dun butun gun makale okudum.
Ben de ilkinde çok söyledim iki tane istiyırm diye..o zaman hemen tutacak sanıyordum üçü de tutarsa sonlandıramam çok üzülürüm diye istememiştim..Murat hoca yüzde beş ihtimal üçünün de tutması dedi..ama bu kez bir kez daha bastırmayı düşünüyorum..dört tane koyulup dördü tutan da var..canım benim senin üçü de birinci kalite..endişelenme artık..benim gibisin aynı..bekleme sürecinde yemiş bitirmiştim ben de kendimi..bir kez daha söylüyorum senin oldu bu iş..ben demiştim dicem

Hayırlı olsun canım:) sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim canım.
Bi kaç yazı önceki mesajınıda kendimce yanıtlıyım.
Benim geçen sene 1 yumurtam vardı ve sadece o transfer edildi tutmadı.
Bu sefer 3 emb. transferinde 2 tutundu.
ikiz kesinlikle zor sana katılıyorum ama ben bunun hayalini bile kuramiyodum ki 1 tane tutunmasi bile zordu o yuzden bu 2 hediye için mutluyum(Bu hediye tabirinide sevgili canım arkadaşım kullandı bebeklerim icin.hoşuma gitti alıntı yaptım )
Eğer 1 tane transfer yaptırırsan şansın düşük olur.
Bu topikte çoğunluk 2 veya 3 transfer yaptırıyo.Şöyle bi arkadaşlarımıza bakarsan ikiz tutan sayı çok az.
3 transferle merkezler basariya%70 diyo .1 tane olursa bu oran 3/1 olur.
Nasip bence kaderinde ikiz annesi olman varsa o 1 emb. bölünür tek yum. ikizi olur.
Bizler geliceği planlar.hayal ederiz ama kaderi yaşarız.

Ben de merak ediyorum aynı dokturumuz bizden istemedi pgt
pgd yı genc donor dıye onermıyor doktorlar bulent tırasa gotmıstım o gynolıfe la calısıyor o hıc onermıyor zaten dıger yandan pgd de saglıklı embryo bozulabılıyor.. hatta onunla ılgılı altı ay kadar evvel ny dan donerken aldıgım dergı de kapak yazısı ıdı... kac saglıklı embryonun bu test yuzunden cop oldugu

pgd yı genc donor dıye onermıyor doktorlar bulent tırasa gotmıstım o gynolıfe la calısıyor o hıc onermıyor zaten dıger yandan pgd de saglıklı embryo bozulabılıyor.. hatta onunla ılgılı altı ay kadar evvel ny dan donerken aldıgım dergı de kapak yazısı ıdı... kac saglıklı embryonun bu test yuzunden cop oldugu
Asla girmem o riske çok teşekkür ederim bilgi için canım

Birşey sorucam çok direndim ama dinlemediler demişsiniz. Bende gynoda donasyon yaptırmayı düşünüyorum ama kesinlikle çoğul gebelik istemiyorum. Ne yalan söyleyeyim bakmak çok zor olur benim gözüm yemiyor ikiz yada üçüz ihtimalini. bunu çok net belirtsemde yinede koyacaklarmı 3 embriyo? Baştan konuşup embriyoları tek tek dondurtmak gibi bir çözümü yokmu bunun?
yok ben gyno da yapmadım ayrıca sız bır dersenız bır koyarlar.. Benim eşim kesinlikle red etti kesin 3 ü de konsun dedi.. Yani orada kı dr da onu onerınce biz de oyle yaptık. Ama esınız de sız de tek dersenız tabıı kı tek konur

Kızlar ilk 3 gun major bel ahrım vardı yanı resmen yerımde duramıyordum agrıdan sonra gectı hatta sımdı yok oldu ve ayrıca yıne hıcbır belırtı kalmadı.. morkanatlarim morkanatlarim mesela sen transferden sonra neler hıssettın... Sankı transferı ben olmadım... O derece hıssızım

O kadar sevındım kı, aslında ıcıne dogmustu senle ılgılı ama demedım bazen boyle tanımadıgım ınsanlarla ama konustuggm bazı seyler dusuyor yuregıme hatta erkege kanat ısmını koysa dedım.. :) Allah daglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Sonsuz sevgıler.
laydecz'cim teşekkür ederim.
Bende ilk ikiz olduğunu öğrendigimde içimden geçen buydu.
Amin inşallah.
Senin bekleme sürecindeki bu zor günleri kolaylıkla atlatmanı diliyorum.
Ben stres yönetimi konusunda kendime güvenirim.soğuk kanlı ve kaderciyim.Ancak buna karşı bile ben o bekleme sürecini çok zor atlattım.Hatta dayanamayım 8.gun kan verdim ki.o kadar emindim tutmadigina bari testi göriymde bu stres bitsin diye düşündüm.hic bi belirtim yokti sadece sag bacak birlesme yerim ağrıyodu.kasık ağrısı filan degildi.
Hani tutsa içime doğar diyodum.
Çok uykum geliyodu.tüm gün uyuyarak geçirebilirdim.
Hiç öyle değilmiş mucizelerim orada can bulmuş meğer.
Ben hayvan sevdalılarındanım.
hayvanların kanat ve kuyruklarını çok özel bulurum. ve sevdigim renk mor. oyuzden nickname bunu seçmiştim.
sevgili yesiladanın transferinde tutunduguna inanip onu cesaretlendirim sonuc negatif olunca cok üzüldum.ve artik kimseye icime doguyor demiycem.
Sadece bebeginin tutunmasini gercekten cok istiyorum.dualarımdasın.

Back
X