Teşekkür ederim canım.
Bi kaç yazı önceki mesajınıda kendimce yanıtlıyım.
Benim geçen sene 1 yumurtam vardı ve sadece o transfer edildi tutmadı.
Bu sefer 3 emb. transferinde 2 tutundu.
ikiz kesinlikle zor sana katılıyorum ama ben bunun hayalini bile kuramiyodum ki 1 tane tutunmasi bile zordu o yuzden bu 2 hediye için mutluyum(Bu hediye tabirinide sevgili canım arkadaşım kullandı bebeklerim icin.hoşuma gitti alıntı yaptım )
Eğer 1 tane transfer yaptırırsan şansın düşük olur.
Bu topikte çoğunluk 2 veya 3 transfer yaptırıyo.Şöyle bi arkadaşlarımıza bakarsan ikiz tutan sayı çok az.
3 transferle merkezler basariya%70 diyo .1 tane olursa bu oran 3/1 olur.
Nasip bence kaderinde ikiz annesi olman varsa o 1 emb. bölünür tek yum. ikizi olur.
Bizler geliceği planlar.hayal ederiz ama kaderi yaşarız.
Çok haklısın bir laf vardır ya sen plan yaparsın Tanrı güler diye:) bu konuda fikir aldığım iyi oldu teşekkürler :)

ben olsam mac 2 koydururum kocam yuzunden bır de ılk dı ondan dırenmedım dırenemedım. Ama ınanın dun tum gece makale okudum sız de okuyun ınanılmaz cok arastırma var benım burada kı doktor bosuna soylenmemıs bana
Sayı arttıkça tutunma olasılığı düşüyormuymuş yoksa gebelik süreci zor olduğu içinmi?

laydecz'cim teşekkür ederim.
Bende ilk ikiz olduğunu öğrendigimde içimden geçen buydu.
Amin inşallah.
Senin bekleme sürecindeki bu zor günleri kolaylıkla atlatmanı diliyorum.
Ben stres yönetimi konusunda kendime güvenirim.soğuk kanlı ve kaderciyim.Ancak buna karşı bile ben o bekleme sürecini çok zor atlattım.Hatta dayanamayım 8.gun kan verdim ki.o kadar emindim tutmadigina bari testi göriymde bu stres bitsin diye düşündüm.hic bi belirtim yokti sadece sag bacak birlesme yerim ağrıyodu.kasık ağrısı filan degildi.
Hani tutsa içime doğar diyodum.
Hiç öyle değilmiş mucizelerim orada can bulmuş meğer.
Ben hayvan sevdalılarındanım.
hayvanların kanat ve kuyruklarını çok özel bulurum. ve sevdigim renk mor. oyuzden nickname bunu seçmiştim.
sevgili yesiladanın transferinde tutunduguna inanip onu cesaretlendirim sonuc negatif olunca cok üzüldum.ve artik ikimseye icime doguyor demiycem.
Sadece bebeginin tutunmasini gercekten cok istiyorum.dualarımdasın.
Sevgili Morkanatlarım..içinize doğmasının sebebi öyle olmasını çok istediğinizden..tanımadığınız biri için dua etmeyi ben burda öğrendim..sevdiğim insanlara dua ederdim hep şimdi isimlerinizi bile bilmeden nicknamelerinizi dile getirirek dua ediyorum alalhım biliyor nasılsa isminizi :).içinize doğmaya devam etsin lütfen..yeni transferde sizden alacağım güce enerjiye inanılmaz ihtiyacım olacak...iyiki bu tipiği bulmuşum iyiki tanımışım sizi.:

Ayy canımmm gözün aydın çok çok sevindim umarım tahlil sonucu da süper çıkacak huzurla geçireceksin gebeliğini..çok gözün aydın:)
canım yeşil 'cim çok teşekkür ederim.
Inşallah darısı başına .bu sefer herşeyi hakkıyla yaptın Rabbim pozitif sonucunla hepimizi mutlu etsin.

Ben de yarın ilk test denememı yapacagım . Öyle karar verdım.
Cuma günü transfer gunun.yarin 5.gun olucak bence 1 gun daha sabret 6.gün kan ver.
idrar test yapma.
Benim idrar testte hic görünmedi
Once kan verdim.anı olsun diye idrar test yaptik negatif.ertesi gun tekrar kan.ayni gun yine idrar test yine negatif. bence şuan bile yapsam cift cizgiyi görürmuyum emin degilim : )

Cuma günü transfer gunun.yarin 5.gun olucak bence 1 gun daha sabret 6.gün kan ver.
idrar test yapma.
Once kan verdim.anı olsun diye idrar test yaptik negatif.ertesi gun tekrar kan.ayni gun yine idrar test yine negatif. bence şuan bile yapsam cift cizgiyi görürmuyum emin degilim : )
İdrar tahlili yapmadan dayanmak çok zor..illa bakar insan...yani ben tutamam kendimi biliyorum yine bakarım

idrar test yapma.
ya cok tatlısın esim de aynen oyle dedı dırekt kan testi yaptır ama ev de gecmıs zamanlardan bır test buldum acılmamıs :) cok tahrık edıcı yarın 6 olmuyor mu? 2 kasım yarın 7 sı degıl mı tabıı transfer gununu saymıyorsak haklısın

aynı ben :)) test tuvalette duruyor zor tutuyorum kendımı ama yarın yapayım dıyorum :)
Yap zaten yapma desek de yapacaksın bana benziyorsun :))) ama çıkmazsa üzülme çok küçük ihtimal çıkması zaten diye bak...yani tek çizgi görürüsen gül geç iki gün sonra kan bak çift görürsen hemen yaz bize

Bu arada cevap geldi merkezden..geç geliyor cevaplar kızıyorlardır bana üsteliyorum diye..sorucaz tabii..sınırda yüksekmiş murat hoca dekort tablet başkıxaz tedaviyle demiş..rahimle ilgili yorum yok...rahşmde sorun olduğunu düşünüyorum dedikten sonra rahim inatla sorunsuz çıkınca keşke rahimde değilmiş sorun iyi bari filan denseydi..hayaller hayatlar...

teşekkür ederim canım.
seninde yavruların nicedir orada seni bekliyo şu kocan artık ikna olsa.biraz tatlı tatlı baskı yap bence.
Ilk başlarda pek bebeklere yakınlık göstermiyodu.Hatta bigün tartışırken onlar senin bebeklerin bile dedi.
Bende annemin evinden getirmedim dedim : )
Ama onlar büyüdükçe detaylı ultrasonda minik insanları gördükçe onlarla bağ kurmaya başladı.
Onlara yenidogan zıbın takımlarıyla geldi bi akşam eve.
Hele bugun ikizlerden birinin kız olduğunu duyunca çok mutlu oldu.Hep kızımız olsun diyodu.Hatta işlem öncesi cinsiyet seçelim diyodu ama yumurtam az oldugundan doktor önermemişti
Bence doğunca onlara iyice bağlanıcak.
Ne tatlı yaa :)

teşekkür ederim canım.
seninde yavruların nicedir orada seni bekliyo şu kocan artık ikna olsa.biraz tatlı tatlı baskı yap bence.
Ilk başlarda pek bebeklere yakınlık göstermiyodu.Hatta bigün tartışırken onlar senin bebeklerin bile dedi.
Bende annemin evinden getirmedim dedim : )
Ama onlar büyüdükçe detaylı ultrasonda minik insanları gördükçe onlarla bağ kurmaya başladı.
Onlara yenidogan zıbın takımlarıyla geldi bi akşam eve.
Hele bugun ikizlerden birinin kız olduğunu duyunca çok mutlu oldu.Hep kızımız olsun diyodu.Hatta işlem öncesi cinsiyet seçelim diyodu ama yumurtam az oldugundan doktor önermemişti
Bence doğunca onlara iyice bağlanıcak.
Ne tatlı yaa :)

Kader birliği yaptığım herkese merhaba.
Bebeklerimin cinsiyetini bi çok arkadaşım soruyodu bugün öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
1 erkek 1 kız bebeklermiş.
Şükürler olsun gönlüme göre oldu
Tedbir amaçlı NİFTY dna testi yaptırdım.Down sendrom ve bazı kromozon hastalıklarını gösteren bi test.Sonucu öğrenmeme 1 hafta kaldı.Hayırlısıyla o da güzel çıkarsa daha huzurlu olucam.
Yaradanım her isteğene sağlıklı evlat/lar nasip etsin
41 kere maşallah canım Allah, analı babalı sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin maşallah bir kız bir oğlan :) sizler bizim umudumussunuz moralimissiniz :) inşallah ard arda güzel haberler alırız zaza ladcez Sebida daha niceleri inşallah :)

Back
X