- 11 Şubat 2017
- 299
- 772
- 53
Nerede yaptırıyorsun canım resim gösteriyorlarmı ?bana bugun yada yarin resim atacaklar bir conor bulunmus cekapa almislar sonuca gore resim atacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede yaptırıyorsun canım resim gösteriyorlarmı ?bana bugun yada yarin resim atacaklar bir conor bulunmus cekapa almislar sonuca gore resim atacaklar
Çok erken baktın şuan boşuna kendini üzüyorsun.Dun gece ki kaset test negatif , hic onemsemedim.
Ama bu sabah predictor 6 gun once testi yaptim onda da hicbirsey yok.. malesef saniyorum olmadi. Eger bize soylenen embryo grade leri iyi ise , iyi cozulduler ve transfer de dedikleringivi kolay ve rahat gecti ise , rahimde gayet iyi ise sorun ne? Cevap veriyorum kader![]()
Kan testi olmadan negatif sonuç olmaz..mor kanatlarım ve daha nice arkadaşımız 12.gün dahi idrarda pozitif alamadılar..Ben umutluyum..Dun gece ki kaset test negatif , hic onemsemedim.
Ama bu sabah predictor 6 gun once testi yaptim onda da hicbirsey yok.. malesef saniyorum olmadi. Eger bize soylenen embryo grade leri iyi ise , iyi cozulduler ve transfer de dedikleringivi kolay ve rahat gecti ise , rahimde gayet iyi ise sorun ne? Cevap veriyorum kader![]()
Tabi öyle bir genelleme yapmak zor bence tamamen şans işi...denek tahtası gibi oldum yapılmayan tetkik ve test kalmadı rahimde sıkıntı yok olmadı iki seferde de...bazen çok problemli rahimde bile tutunuyor bence en önemlisi yumurta..donör..o da şans tamamen birinin ki güzel çıkıyor birininki kötü..bana kalitesiz denk geldi..bundan sonra şansım değişir umarım./bulamiyorlar
birde biz 2 kere rus kixla calistik. 1. hic embriyo olmadi. 2. 4 tane oldu bunlarda 5. ve 4. gun ,5 aa 2 tane. 4 bb ve 4bc kaliteydi acaba ruslarin yumurtasi kalitesiz mi
Sıradaki sensin güzelim..beni unutmayin. ocak ayi transfer
Lütfen kan baktır aşırı empati yaptım burda kös kös oturuyorum tanısam burda olsan yanına gelir sarılırdım önce sonra polikliniğe götürürdüm hemen..haber ver nolurkendini teselli etmek disinda baska carem yok ...
Canım moralini hiç bozma erken yaptın çok, ben dokuzuncu günde yapmıştım silik çıkmıştı. Bekle biraz ve lütfen moralini yüksek tut.Dun gece ki kaset test negatif , hic onemsemedim.
Beşinci gün embriyosu altıncı gün kanda çıkıyor bugün de çıkabilir az da olsa...bazı kadınlarda geç geçiyor idrara..bünyeyle ilgili belki seninki onuncu gün bile geçmez idrara..bizi bizden başka kimse anlamaz..ben en yakın iki arkadaşınla paylaşırım herşeyi ama anlamıyorlarYarin sabah kan baktiracagim soz. Kan a kacinci gun baktirilmali?
Canım, benim de hep idrarda tek çizgi, silik bile değildi 10.gün müydü neydi hatta.Kizlar anliyorum da.. Bakin ABD ve ingilitere den videolar var youtube da 5 gun sonra silikte olsa cizgi cikmaya basliyor... Zaten teknik olarak 5.ci gun hcg salgilanmaya basliyor. Tabii ki ilaclara devam ediyorum vs. Ama 2 gun once bir sey oldu benim yuregime dustu...
Dedim ya atamadim da bu hissi... Sebebini bilmiyorum. Gitmedi bu olumsuzluk uzerimden . InsA sizler haklisinizdir ve insA kan da filan cikar ama his gitti benden.. Tesekkur wderim . Ayrica iyi ki bu grup var kimse ile konusamiyorum kafayi yerdim burasi da olmasa.
Ben 12.gün baktırmıştım o güne kadar idrar hep negatiftiYarin sabah kan baktiracagim soz. Kan a kacinci gun baktirilmali?
Canım benim ters ve ikizlere hamileyimArkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben bu yaşıma kadar ilk defa bundan 3 ay önce histeroskopi yapıldığında rahimimin ters olduğunu öğrenmiştim , bunu kendi dr.ma sorduğumda bunun kısırlık sorunu olmadığını söylemişti. Eskilerde farklı düşünülsede günümüzde artık sorun olarak görülmediğini söylemişti. Laporaskopi ameliyatı öncesi ön muayenede dr.yine rahimin tersliğinden bahsetti, ameliyat sonrası bilgilendirmede söyledikleri aynen şuydu "herşey güzeldi endometrium yok ,yapışıklık yok, kist yok herşeyin bir genç kızınki kadar temiz demişti .fallop tüplerimi ben alınması için imza verdiğim için alınmış ve patalojiye gönderilmiş. Benim size sormak istediğim aramızda rahmi ters olup infertilite sebebi olan varmı? Ve donasyon için engel teşkil edermi ?bilgisi olan bu sorunu yaşıyan varmı aramızda ?
Bunu merkeze sormaya korkuyorum hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum. Gerçi murat bey beni muayene etmişti ,bir dr.olarak fark etmiştir heralde ama yinede içime acaba diye kuşku düşmedi desem yalan olur.
Maşallah ne güzel hem kız hem erkek allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende cinsiyetini çok merak ediyorum haftaya öğreneceğiz inşallah :)Kader birliği yaptığım herkese merhaba.
Bebeklerimin cinsiyetini bi çok arkadaşım soruyodu bugün öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
1 erkek 1 kız bebeklermiş.
Şükürler olsun gönlüme göre oldu
Tedbir amaçlı NİFTY dna testi yaptırdım.Down sendrom ve bazı kromozon hastalıklarını gösteren bi test.Sonucu öğrenmeme 1 hafta kaldı.Hayırlısıyla o da güzel çıkarsa daha huzurlu olucam.
Yaradanım her isteğene sağlıklı evlat/lar nasip etsin
Cevabın için çok sağol canım.ne güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canım benim ters ve ikizlere hamileyim
Şu olumsuz düşünceleri lütfen gönder kafandan beyinine pozitifi yükle iyimi tatlım kötü düşünce. Kötüyü çağırır .olumlu ol hadi allah kucağına almayı nasip etsin inşallah onlarn kademe kademe geliştiğini büyüdüğünü düşün beynine kabul ettirKizlar anliyorum da.. Bakin ABD ve ingilitere den videolar var youtube da 5 gun sonra silikte olsa cizgi cikmaya basliyor... Zaten teknik olarak 5.ci gun hcg salgilanmaya basliyor. Tabii ki ilaclara devam ediyorum vs. Ama 2 gun once bir sey oldu benim yuregime dustu...
Dedim ya atamadim da bu hissi... Sebebini bilmiyorum. Gitmedi bu olumsuzluk uzerimden . InsA sizler haklisinizdir ve insA kan da filan cikar ama his gitti benden.. Tesekkur wderim . Ayrica iyi ki bu grup var kimse ile konusamiyorum kafayi yerdim burasi da olmasa.
merhaba hangi merkezde yaptırmayı düşünüyorsunuzHiç bir bilgim yok canımne tüp bebek nede donasyon tecrübem yok malesef, bende daha ilk deneme için hazırlık yapıyorum ama eminim bilgisi olan arkadaşlar cevaplıyacaktır
üzme kendini herşeyin hayırlısı, belki dediğin gibi bir durum olabilir.
teşekkür ederim arkadaşım.Maşallah ne güzel hem kız hem erkek allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende cinsiyetini çok merak ediyorum haftaya öğreneceğiz inşallah :)
Benimde okuduğum biçok kaynakda 5.gün idrarda çıkabilir diyo ama çıkamayada biliyorum.Yarin sabah kan baktiracagim soz. Kan a kacinci gun baktirilmali?