reklam değil sadece umut olsun size diye yazdım, kimin reklamını yapacağım ki? yani yerin çok da önemi yok bence, biraz şans bu işler ama buradaki doktorum takibimi çok iyi yaptı onun da hakkını yemek istemem. soru sormak veya yardım almak isteyen olursa diye yazdım çünkü ben de okumuştum buradaki yazıları ve başarılı olanları görünce seviniyordum ben de başarılı olunca yazmak istedim.

Kıbrıs Kolon hastanesi
Kendilerine mucize ekip diyorlar
Dr.ismi firdevs canım.
Bir kaç yeri inceledim hep 1 tek dr ekip görünmüyordu .bahçeci farklı geldi kadro var en azından ekip çalışması ve tavsiye üzerine seçmiştim regli ile hayırlısı başlıyorum allah hepimizin tedavşsini kolay ve güzel eylesin hayırlı haberlerimiz olsun burada

Bir kaç yeri inceledim hep 1 tek dr ekip görünmüyordu .bahçeci farklı geldi kadro var en azından ekip çalışması ve tavsiye üzerine seçmiştim regli ile hayırlısı başlıyorum allah hepimizin tedavşsini kolay ve güzel eylesin hayırlı haberlerimiz olsun burada
hadi hayırlısı olsun insA

ablalarım merhaba, benim sorum donasyonla ilgili değil şuan ama tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. doktorum adet olunc gel yumurta toplayalım dedi. bende tamam dedim 3 4 ay öncesinden decavit omepa q10 ve desolet vermişti. bana bugun ilaçları ne kadardır kullanıyorsn, tedaviye kac aydır hazırlanıyorsun dedi. bende dedim 1 ay kullanmadım ilaçları bıraktım. kendiliğimden adet göremiyorum 2 3 ayda bir göryorum. o zaman tedaviye bir ay ara verebiliriz dedi. amh 001 hangi ilacı kullanıcaz dedim. gonalf-450u flakon söyledi. fsh düşürmek için ilaç vermeyecekmi şimdi bu doktor. benm fsh 3 ay önce baktırdığımda 84 olmuştu. ya da desolet fsh mı düşürecektı. ben kullanmadım ara verdim. yarın gidicem. tahlil yapması gerekiyor mu fsh felan. ona göre mi vermeli ilaçları. kafamda deli sorular.. allah hepimizin yardımcısı olsun

bulamiyorlar
birde biz 2 kere rus kixla calistik. 1. hic embriyo olmadi. 2. 4 tane oldu bunlarda 5. ve 4. gun ,5 aa 2 tane. 4 bb ve 4bc kaliteydi acaba ruslarin yumurtasi kalitesiz mi
Hic embriyo olmayınca ikinci tedaviyi bedava yaptılar mı? Hangi merkez burası?

0.1 sonuc ne pldu hanı her sey ıyıydı... yok oste ... hanı donasyon kesın cozumdu ne oldu hanı 4aa iyiydi hersey yalan dolan

cok üzüldüm kendi basima gelir gibi icim yaniyo boyle olumsuzluklari okuynca allah yardim etsin arkadasim yipratma kendini dicem ama elinde olmayacak biliyorum

0.1 sonuc ne pldu hanı her sey ıyıydı... yok oste ... hanı donasyon kesın cozumdu ne oldu hanı 4aa iyiydi hersey yalan dolan
Çok üzüldüm arkadaşım
Donasyon başarı orani %70 .senin emb. kaliten çok iyiydi demekki malesef %30 luk dilimde kaldı.
Diyecek kelime bulamıyorum : (

ablalarım merhaba, benim sorum donasyonla ilgili değil şuan ama tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. doktorum adet olunc gel yumurta toplayalım dedi. bende tamam dedim 3 4 ay öncesinden decavit omepa q10 ve desolet vermişti. bana bugun ilaçları ne kadardır kullanıyorsn, tedaviye kac aydır hazırlanıyorsun dedi. bende dedim 1 ay kullanmadım ilaçları bıraktım. kendiliğimden adet göremiyorum 2 3 ayda bir göryorum. o zaman tedaviye bir ay ara verebiliriz dedi. amh 001 hangi ilacı kullanıcaz dedim. gonalf-450u flakon söyledi. fsh düşürmek için ilaç vermeyecekmi şimdi bu doktor. benm fsh 3 ay önce baktırdığımda 84 olmuştu. ya da desolet fsh mı düşürecektı. ben kullanmadım ara verdim. yarın gidicem. tahlil yapması gerekiyor mu fsh felan. ona göre mi vermeli ilaçları. kafamda deli sorular.. allah hepimizin yardımcısı olsun
bence fsh'a bakması gerekir, ne oldu değerler diye sonuçta yüksekse tedaviye başlamamalı

Çok üzüldüm arkadaşım
Donasyon başarı orani %70 .senin emb. kaliten çok iyiydi demekki malesef %30 luk dilimde kaldı.
Diyecek kelime bulamıyorum : (
hersey iyi ise kalmaması lazımdı ... demek ki iyi bakılmıyor demek ki ne rahım denıldıgı kadar ıyı ne embryolar ne bır sey... Kader ... Kısmet deyıp gececegız csresı yok. Bır daha denyemem urktum artık bir de olmuyor ... hep o gogus hastalıkları uzmanının dedıgı aklımda 40 yas ustusun aılende mem kanserı var sıgarada ıcıyorsun ve pespese ıvf ılacları en yuksek rısklı gruptasın desın kanser ıcın...

merkeze yazdım... erken test guvrnılır degıl ılaclara devam test gunu yapın dıyor... mucıze mı beklıyoruz anlayamıyorum

merkeze yazdım... erken test guvrnılır degıl ılaclara devam test gunu yapın dıyor... mucıze mı beklıyoruz anlayamıyorum
Canım üzgünüm ama daha senin 6. Gün değilmi yanlışmı hatırlıyorum kendini koyuverme gününde bir test daha yapsan be tatlım

Ne diyeceğimi bilemiyorum..çok çok üzgünüm..yüzde yetmiş değil bence başarı..ikimizde de aynı şey oldu..rahim mükemmel embriyo süper eee neden olmadı :( umarım bir mucize olur umarım..çok üzgünüm

Arkadaslar benim gebeligim kimyasal oldu 7 bin eurom cöp oldu haram zikkim olsun Allaha havale ediyorum bugun icim yanaraktan dr firdevsi aradim gebeligim kimyasal oldu dedim eee okabilir diye alayci bi tavirla cvp aldim onlar elinden geleni yapmislar benim vucut kabul etmiyormus bu stresli halimle embriyolarimi oldurmusum boyle stresli oldugum surece gebelik olmazmis cogu hastasina bedava da yapiyomus para derdindede degilmis ama ben hak etmiyormusum onlari kotulemisim islerini kotu yapiyo konumuna sokmusum ama hastalari hep onlarin yaninda durmus bedavada yapmis ama ben hak etmiyormusum firdevs hanimin herseyden haberi varmis burda yazilanlari biliyomus nadem bedava yapiyirdunuz beni ilk tanidiniz gun o 2 kotu embriyoyu niye dondurdunuz cebimde kalan 500 euromu neden aldi badeva yapiyomus ya son kurusumuza kadar tukettiler bizi 600 istedi 500euromuz vardi karttinizda yokmu kartinixdan cekelim diyen billur ve irem hanim gucunuz bana yetti bi engellinin ahini aldiniz engelli maasiyla gecinen insaniz biz annemin hacilik parasini aldik geldik neymis kotulemisim burda bicok hasta sizi kotuledi sadece benmi banami yetti gucunuz anne olmak icin yanip tutusan insanlara bunu yapmaniz cok aci karniniz tok para derdiniz yok bizleri para makinesi olarak goruyolar zaten icim yanmis bir umut icin sizi aramis hastaniza bu sekil davranmaniz ben hak etmiyormusum sizin de evladiniz var anlamazssiniz burdaki kadinlarin yasadijlari aciyi anne olmasaydiniz anlardiniz vicdani rahatmis yasattiniz aciyi yasamadan olmeyin insallah 7 bin embriyo hic az bir para degil benim icin haram olsun ben emriyolarina kotu demisim kac emriyolaga gosterdim ya hicbiride muhtesem 3mbriyo demedi ben den onlarin emriyosuna kim kotu demisse imzali kagit istiyo mahkemeye vercekmis sen emriyolarin grederlerini bile soyluyemiyorsun onlarda siniflandirma yokmus dunyada butu tup bevek merkezleri sinifkandiriyo bi bunlarda yok arkadaslar allah herkesi vicdanli merhmetli hastasina para gozuyle bakmayan drlarla karsilastirsin 100 euroya bile tenezull eden merkezlerle degil
Oncelikle cok cok gecmis olsun. Yalnız dava acsanız haklısınız.O nasıl bir konusma seklidir öyle,nasıl bir terbiyesizlikmiş. Siz hakketmiyorsunuz ne demek. Bu hasta psikolojisinden ayrı birsey.Iyi ki yazdınız buraya.Bazı doktorların nasıl insanlıktan nasibini almamış oldugunu gorduk.Bu merkezlerin hepsi malesef ticarethane gibi davranıyor,tamam prar kazanacaklar anladık ve kabulumuz fakat hastalarla iletisim halinde olurken usluplarına dikkat etmeleri lazım.Orası onların davrandıgı gibi bir ticarethane ise siz de hizmetinizi duzgun almaya hakkınız var. Ayrıca burada embriyolar kotu cıktı yazdınız diye size dava acmak gibi bir hakkı yok. Siz yasadıgınız bir olayı paylasıyorsunuz. Onlar size embriyoların iyi oldugunu kanıtlasa bile yasadıgınızı paylastınız diye kimse size bir davadan suclu bulamaz. Yaptıkları tamamen terbiyesizlik.Neyse umidinizi yitirmeyin.Tekrar cok gecmis olsun.

Ne diyeceğimi bilemiyorum..çok çok üzgünüm..yüzde yetmiş değil bence başarı..ikimizde de aynı şey oldu..rahim mükemmel embriyo süper eee neden olmadı :KK43: umarım bir mucize olur umarım..çok üzgünüm
ya yanı bugun kan da cıkması gerekmez mıydı ? ılaclara devam etmelı mıyım 5 gun daha anlamı var mı sence?

Back
X