valla 1 sene once hit e gitmistik kıbrısta gozumun ıcıne bakıp senı anne yapacagım demıstı bana... sonra ıst da ofısıne gıttıgımde de aynı seylerı soyledı ama ofısı cok basıktı adam dalgın gıbı ıdı neyse unuttuk onu... Sımdı dusunuyorum ona gıtse ıdım yapar mıydı... Ay aklımda bın bes yuz soru.. merkeze de guvenmıstım valla delırecem. Sımdı ılacları kullanayım mı ben gerek var mı

valla 1 sene once hit e gitmistik kıbrısta gozumun ıcıne bakıp senı anne yapacagım demıstı bana... sonra ıst da ofısıne gıttıgımde de aynı seylerı soyledı ama ofısı cok basıktı adam dalgın gıbı ıdı neyse unuttuk onu... Sımdı dusunuyorum ona gıtse ıdım yapar mıydı... Ay aklımda bın bes yuz soru.. merkeze de guvenmıstım valla delırecem. Sımdı ılacları kullanayım mı ben gerek var mı
Canım bence ilaçlarını kullan ne kaybedersin günün var daha belki gelişme olacak mutlaka 12. Gün diye tembih ediyorlar var yada yok garantiye almış olmazmıyız kendimde olsa günü gelmeden tahlil yaptırmazdım olacak olanı bu psikoloji yıkar. Günü önemli bence bir tahlil daha 12.gün yapsan tabii yinede kendin bilirsin

Sen de sorun olduğunu Sanmıyırm muhtemelen embriyo denilen kalitede değil..hit de çok sağlıklı değil bir sürü arkadaşımız üzüldü o merkezde..merkezle ilgiliyse bence en iyisi gynolife ve bahçeci..sonuçta benim gynılife yine olmadı..sanırım üzgünüm ama biz şanssız olan yüzde otuzuz :(

Sen de sorun olduğunu Sanmıyırm muhtemelen embriyo denilen kalitede değil..hit de çok sağlıklı değil bir sürü arkadaşımız üzüldü o merkezde..merkezle ilgiliyse bence en iyisi gynolife ve bahçeci..sonuçta benim gynılife yine olmadı..sanırım üzgünüm ama biz şanssız olan yüzde otuzuz :KK43:
yok ona gıderım dıye demedım de yanı hep adamın soylerken kı yuzu aklımda... ben merkeze guvenmıstım burada bır arkadasımız da aynı yerde yapmıstı coktandır gormuyorum ama Aylin Yavuz du adı sanırım... ... Gercekten benım ruh halim kalmadı aralıkta 45 i goruyorum. Kubrısta 45 den sonra sorun cıkartmaya baslayacakmıs demıslerdı ne bıleyım

Sen de sorun olduğunu Sanmıyırm muhtemelen embriyo denilen kalitede değil..hit de çok sağlıklı değil bir sürü arkadaşımız üzüldü o merkezde..merkezle ilgiliyse bence en iyisi gynolife ve bahçeci..sonuçta benim gynılife yine olmadı..sanırım üzgünüm ama biz şanssız olan yüzde otuzuz :KK43:
embryo hkkda yalan soyleyecek kadar dusmusler mıdır ya valla bıktım nasıl gucenır kı ınsan

yok ona gıderım dıye demedım de yanı hep adamın soylerken kı yuzu aklımda... ben merkeze guvenmıstım burada bır arkadasımız da aynı yerde yapmıstı coktandır gormuyorum ama Aylin Yavuz du adı sanırım... ... Gercekten benım ruh halim kalmadı aralıkta 45 i goruyorum. Kubrısta 45 den sonra sorun cıkartmaya baslayacakmıs demıslerdı ne bıleyım
Aralıkda 45 bitiyor benim de :( ben de üçüncüden başka denemeyeceğim..son şansım..vazgeçme sen ilk donasyonda tutma ihtimali asla yüzde yetmiş değil..toplam denemeler sonucunda gebelik oranı bence o..donmuş vardı de mi canım

hersey iyi ise kalmaması lazımdı ... demek ki iyi bakılmıyor demek ki ne rahım denıldıgı kadar ıyı ne embryolar ne bır sey... Kader ... Kısmet deyıp gececegız csresı yok. Bır daha denyemem urktum artık bir de olmuyor ... hep o gogus hastalıkları uzmanının dedıgı aklımda 40 yas ustusun aılende mem kanserı var sıgarada ıcıyorsun ve pespese ıvf ılacları en yuksek rısklı gruptasın desın kanser ıcın...

benimde enbuyuk korkularimdan biri ictigim hormon ilaçlarınin meme kanseri yapma ihtimalinin cok yuksek olmasi umut ararken biyandan sagligimizdan mi oluyoruzz keske sigarayi birakabilseniz

Aralıkda 45 bitiyor benim de :KK43: ben de üçüncüden başka denemeyeceğim..son şansım..vazgeçme sen ilk donasyonda tutma ihtimali asla yüzde yetmiş değil..toplam denemeler sonucunda gebelik oranı bence o..donmuş vardı de mi canım
donmusta hıc yok malesef sende mı oglak burcusun.. aynı ay da 45 olacagız kutlamalıyız

Ben güven sorunu yaşıyorum ne yazık ki..kendi merkezimle ya da herhangi bir merkeze değil sözüm..genel olarak işleyişle ilgili..
aynen ben de merkez degıl de genel olarak guvenmıyorum. Bugun clexan yapmadım zaten ev de kalmıstı sımdı de dısardayım progeston fıtıl de yapmadım amann neyse

0.1 sonuc ne pldu hanı her sey ıyıydı... yok oste ... hanı donasyon kesın cozumdu ne oldu hanı 4aa iyiydi hersey yalan dolan
Geçmiş olsun canım. bende bilemedim ilaçları biraksanmı devammı etsen. İstersen biraz araştır makaleleri felan 5.gün bu rakam olabilirmi diye?

donmusta hıc yok malesef sende mı oglak burcusun.. aynı ay da 45 olacagız kutlamalıyız
Ben aralığın başı iki Aralık...donmuş nasıl kalmıyor ben bunu anlamıyorum..gencecik kızlar o kadar ilaç yirmi otuz yumurta toplanması lazım..gerçi bunda da vardır bir hayır..belki embriyo sağlıklı değildi ikinci denemende benim gibi eli boş dönebilirdin

6ay önce bahçeciye kanda virüslere baktırıp eşimle evrakları vermiştim şimdi yeniden istiyorlar
yeniden yaptırdım evrakları hazırladım
işlerini nakadar ciddi yaptıklarını görüyorum
halilde 2 senelik sonuçları verdim kabul ettiler ve 1,5 sene boyunca birdaha istememişlerdi

Zaza cım CD56 dediğiniz testmi bu canım.

kızlar burda olanlar bizi gizli takip edenler firdevstede anneliye kavuşan çok arkadaşlarımız var
amacımız bu kurum kötü bu kurum iyi değil
asıl amac bazı merkezlerin doktorlarının kendilerine çeki düzen vermeleri
tabii her kes para kazanmak istiyor ve ister firdevs ister bahçeci olsun
en önemlisi merkezlerin doktorlarının sizinle muhatap olması
hemşirelerin sizi gözü yolda burakmamaları
mesaj yazınca size mutlaka dönmeleri
negativ sonuçtan sonra peşimizi burakmayıp bizimle beraber problemleri çözmeleri

Evet Zaza cm
Kesinlikle sana katılıyorum.
Deneyimli hemşire olabilir.
Bilgi vermeli.
Tamam Dr telde görüştü.
Bir kişide seninle sıcak iletişime geçmeli.
Evet bunu İrem yapıyor.
Ama sağlıkçı değil.
Sağlıktan anlayan deneyimli.konuşkan.bilgi birikimi olan bir kişi Watsap mesajıyla değil telefon açarak bilgi vermeli.
Diyorum ben.
Ama inşallah geliştirecekler kendilerim.
Tabi giden bizim psikolojilere oluyor.
İyiki bu grup var.
İnanın her şeyi not alıyor.
Soruyorum artık

Ben aralığın başı iki Aralık...donmuş nasıl kalmıyor ben bunu anlamıyorum..gencecik kızlar o kadar ilaç yirmi otuz yumurta toplanması lazım..gerçi bunda da vardır bir hayır..belki embriyo sağlıklı değildi ikinci denemende benim gibi eli boş dönebilirdin
evet 10 tane embryo 3 tane 5.ci gune gitti dediler ben de anlamiyorum

zaza cim benim merkezde sifirdan tum testleri istedi birak alti ayi 2 ayi bile kabul etmediler. Ama sonuc iste gordugun givi... Bir de murude dagdelen hnm sanirim bir kere herhalde gectigimiz sene onu da sramisim... Allahim 2 ay da bir akillsrina geliyorum herhalde ariyorlar. Sınır oldum ya. Neden arıyorsunuz baska yerde yaptım dıyorum kı aynı hadtaneyı kullanıyorlarmıs dusun bana dıyor kı olumsuz cıktı dı mı? Benı bır daha aramayın dedım. Bu ne ayıp ya aynı merkezde bır dr dıgerıne laf edıyor ya da hemsıresı artık kımse ... Telefonda ramayın dedım sak yarım saat sonra sms mesaj geldı bhnlatdan. Cıkartın benı lıstesınden dıye yazdım... Zaten tepemdeler...

Back
X