- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Canım hiç üzülme benim başından beri kanamalı geçiyor iki defa hastane de yattım ki benim çok fazla olmuştu kanamam, gönlünü ferah tut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç üzülme benim başından beri kanamalı geçiyor iki defa hastane de yattım ki benim çok fazla olmuştu kanamam, gönlünü ferah tut
canım ne olur dınlen bıraz üzülme dusunme ıyı dusun ıyı olsun ne olur.umarım sorun olmaz sağol canım benim rahatlattın duymaya ihtaiyacıö vardı bunu
![]()
gecmıs olsun Meyra.. Kacıncı haftada idin. Ne olur moralini yuksek tut kalan bebısın ıcın. Sana da dua edecegım.Herkese yeniden merhabaaa ben yaklasik 20 gundur hastanede yatiyorum. İkizlerimin birisi beni birakti kanamam vardi yeni yeni kanamam bitti diger bebek saglikli cok sukur. Yesilada ablam sana da uzuldum. Benim ikizin birisi beni birakti ama insallah seni birakmaz bebelerin
7 haftada birakti daha dogrusu doktorlar anlamadi rahimde kanama alani vardi buyuk ultrasyona girince kesem bozulmus o kanama yapmis onu anladik. Simdi diger bebegim cok saglikli cok sukur hastanede daha ne kadar yatarim bilmiyorum.gecmıs olsun Meyra.. Kacıncı haftada idin. Ne olur moralini yuksek tut kalan bebısın ıcın. Sana da dua edecegım.
cok gecmıs olaun. dınlen ne kadar yatman gerekıyorsa yat yeterkı saglıklı ol7 haftada birakti daha dogrusu doktorlar anlamadi rahimde kanama alani vardi buyuk ultrasyona girince kesem bozulmus o kanama yapmis onu anladik. Simdi diger bebegim cok saglikli cok sukur hastanede daha ne kadar yatarim bilmiyorum.
Hazan transfer çokta önemi yok kim yapacağınaSistem değişmiş ancak çözebilmiş.
Şifre ile tekrar girince mesaj yazabildim şükür.
Arkadaşlar akıl verin bana.
Zaza ve Yeşilada ya yazmıştım özelden.
Moralim çok bozuldu ne yapmalıyım.
Dün rahim kontrolüm oldu.
Gynolife beni aradı.
Murat beyin cumartesi işi varmış.
3.Günü konacak.murat bey koyarsa
5. Gün olursa Murat bey koymayacak.
Benim moralim sıfır tabiki.
Eşim aradı ...
Biz 5. Gün istiyoruz ve Murat beyi istiyoruz.
Bu gün Murat beyle konuşup bana döneceklerdi.
Ne yapmalıyım ben.
Ortada dımdızlak kaldım.
Akıl verin![]()
Allah o minicik melekleri korusunBugün iş çıkışında araba kullanırken bi ıslaklık hissettim ve hafif karın ağrısı..eve geldim kilodun ortası kadar bi kanama..aklım çıktı((( hemen doktoruma gittim baktı bebeklerin kalbi atıyor pruluton iğne verdi ve bir hafta istirahat...içime sinmedi periontopa da gittim o da baktı kalpler atıyor ufak bi kanama alanı var biraz daha gelirse merak etme dedi..iğneyi yaptırdım..sürekli ağladım aşırı demorilize oldum..doktor olası bi durum dedi ikiz bebeklerde tedaviyle olan bebekler de lekelenme tarzı kanamalar olabilir dedi..eve gelince tekrar baktım kanamaya kahverengi rengi avuç içi kadar şimdi kanama yok ama peçeteyw silince hafif kahverengi bişey var..bi de üstüne eşimle kapıştık erkekler hödük oluyor bu tarz durumlarda..moralim çok bozuk bi şekilde yatıyorum..nolur dua edin kuzularım benle kalsın...
Meyracım sanada geçmiş olsunHerkese yeniden merhabaaa ben yaklasik 20 gundur hastanede yatiyorum. İkizlerimin birisi beni birakti kanamam vardi yeni yeni kanamam bitti diger bebek saglikli cok sukur. Yesilada ablam sana da uzuldum. Benim ikizin birisi beni birakti ama insallah seni birakmaz bebelerin
Bu defa inşallah olucak bu iş rahat olMerhaba. Dun transferim gerceklesti. 3 tane iyi kalite embryo koydular. En iyisi dediler grade mrqde soylemedıler zaten artık umursamıyorum cunku artık bıraktım Allah’a. Transfer kolay gectı. 3.cu embryo 2.cı tarafından dısarı puskurltuldu aslında gozumle gordum ama bırsey olmaz dedı doktor. Dun 2 saat yattım. 30.cu dk anormal tubaletımı yaptım ama. Sonra otele geldım. Hemen yatmadım. Cıktım otelde yemek yedım. Sonra bıraz yurudum. Sonra odama gelıp uyudum aksam 9 gıbı. Bu sabah ter basmıs uyandım. Kahvaltı ettım. Yurudum bıraz sonra gerı gelıp odaya uyumusum. Ogle yemegıne dogru kalkıp gıdıp ogle yemegı yıtıp yenıden yattım cok yorgun hıssedıyordum kendımı. Son 3 saattır de yurudum kumar oynadım casıno ya ındım ananas yıyeyım dıye bır suru para kaybettım sonra geldım odaya. Kabız oldum ne olacak bılmıyorum. Hıcbır sey hıssetmıyorum. Ilaclarımı yapıyorum, 3 saatten fazla ayakta kalmıyorum ... Belırtı fılan aramıyorum zaten hıcbır sey ablamıyorum. Gercekten ıncı tanelerı kondu sankı rahmıme. Konarken cok mutlu ve rahattım. Arada ya olmazsa yıne dıye gonlume dusuyor ama sonra kafamı dagıtmaya calısıyorum. 313 e tamamlayamadım ayetel kursıyı de bıraz daha okuyacagım sımdı. Bu arada 6 yumurta varmısmıs ama ben gerı kalanı dondurtmadım.. Boyle ıste.
Allah o bir yavrunu sana bağışlasın7 haftada birakti daha dogrusu doktorlar anlamadi rahimde kanama alani vardi buyuk ultrasyona girince kesem bozulmus o kanama yapmis onu anladik. Simdi diger bebegim cok saglikli cok sukur hastanede daha ne kadar yatarim bilmiyorum.
Rengi iyi ama karışık geldi bu sayfa
Landcez canım hayırlı olsun transferin, inşallah bu kez Rabbim gülenlerden eylesin gönlünün muradına evladına kavuştursun canım.Merhaba. Dun transferim gerceklesti. 3 tane iyi kalite embryo koydular. En iyisi dediler grade mrqde soylemedıler zaten artık umursamıyorum cunku artık bıraktım Allah’a. Transfer kolay gectı. 3.cu embryo 2.cı tarafından dısarı puskurltuldu aslında gozumle gordum ama bırsey olmaz dedı doktor. Dun 2 saat yattım. 30.cu dk anormal tubaletımı yaptım ama. Sonra otele geldım. Hemen yatmadım. Cıktım otelde yemek yedım. Sonra bıraz yurudum. Sonra odama gelıp uyudum aksam 9 gıbı. Bu sabah ter basmıs uyandım. Kahvaltı ettım. Yurudum bıraz sonra gerı gelıp odaya uyumusum. Ogle yemegıne dogru kalkıp gıdıp ogle yemegı yıtıp yenıden yattım cok yorgun hıssedıyordum kendımı. Son 3 saattır de yurudum kumar oynadım casıno ya ındım ananas yıyeyım dıye bır suru para kaybettım sonra geldım odaya. Kabız oldum ne olacak bılmıyorum. Hıcbır sey hıssetmıyorum. Ilaclarımı yapıyorum, 3 saatten fazla ayakta kalmıyorum ... Belırtı fılan aramıyorum zaten hıcbır sey ablamıyorum. Gercekten ıncı tanelerı kondu sankı rahmıme. Konarken cok mutlu ve rahattım. Arada ya olmazsa yıne dıye gonlume dusuyor ama sonra kafamı dagıtmaya calısıyorum. 313 e tamamlayamadım ayetel kursıyı de bıraz daha okuyacagım sımdı. Bu arada 6 yumurta varmısmıs ama ben gerı kalanı dondurtmadım.. Boyle ıste.
Meyracm geçmiş olsun, üzülme hayırlısı olsun canım. Kalan bebeğin için dirayetli ol moralini bozmaHerkese yeniden merhabaaa ben yaklasik 20 gundur hastanede yatiyorum. İkizlerimin birisi beni birakti kanamam vardi yeni yeni kanamam bitti diger bebek saglikli cok sukur. Yesilada ablam sana da uzuldum. Benim ikizin birisi beni birakti ama insallah seni birakmaz bebelerin
Canım geçmiş olsun, Allah kalan bebişine sağlıklı ömür versinHerkese yeniden merhabaaa ben yaklasik 20 gundur hastanede yatiyorum. İkizlerimin birisi beni birakti kanamam vardi yeni yeni kanamam bitti diger bebek saglikli cok sukur. Yesilada ablam sana da uzuldum. Benim ikizin birisi beni birakti ama insallah seni birakmaz bebelerin
Çok geçmiş olsun kuzum allah diğer yavruna ömür versinHerkese yeniden merhabaaa ben yaklasik 20 gundur hastanede yatiyorum. İkizlerimin birisi beni birakti kanamam vardi yeni yeni kanamam bitti diger bebek saglikli cok sukur. Yesilada ablam sana da uzuldum. Benim ikizin birisi beni birakti ama insallah seni birakmaz bebelerin
Umarım zazamAllah o minicik melekleri korusun
Korkma ikiz gebelikte bu normaldi
Bugün iş çıkışında araba kullanırken bi ıslaklık hissettim ve hafif karın ağrısı..eve geldim kilodun ortası kadar bi kanama..aklım çıktı((( hemen doktoruma gittim baktı bebeklerin kalbi atıyor pruluton iğne verdi ve bir hafta istirahat...içime sinmedi periontopa da gittim o da baktı kalpler atıyor ufak bi kanama alanı var biraz daha gelirse merak etme dedi..iğneyi yaptırdım..sürekli ağladım aşırı demorilize oldum..doktor olası bi durum dedi ikiz bebeklerde tedaviyle olan bebekler de lekelenme tarzı kanamalar olabilir dedi..eve gelince tekrar baktım kanamaya kahverengi rengi avuç içi kadar şimdi kanama yok ama peçeteyw silince hafif kahverengi bişey var..bi de üstüne eşimle kapıştık erkekler hödük oluyor bu tarz durumlarda..moralim çok bozuk bi şekilde yatıyorum..nolur dua edin kuzularım benle kalsın...
Merhaba. Dun transferim gerceklesti. 3 tane iyi kalite embryo koydular. En iyisi dediler grade mrqde soylemedıler zaten artık umursamıyorum cunku artık bıraktım Allah’a. Transfer kolay gectı. 3.cu embryo 2.cı tarafından dısarı puskurltuldu aslında gozumle gordum ama bırsey olmaz dedı doktor. Dun 2 saat yattım. 30.cu dk anormal tubaletımı yaptım ama. Sonra otele geldım. Hemen yatmadım. Cıktım otelde yemek yedım. Sonra bıraz yurudum. Sonra odama gelıp uyudum aksam 9 gıbı. Bu sabah ter basmıs uyandım. Kahvaltı ettım. Yurudum bıraz sonra gerı gelıp odaya uyumusum. Ogle yemegıne dogru kalkıp gıdıp ogle yemegı yıtıp yenıden yattım cok yorgun hıssedıyordum kendımı. Son 3 saattır de yurudum kumar oynadım casıno ya ındım ananas yıyeyım dıye bır suru para kaybettım sonra geldım odaya. Kabız oldum ne olacak bılmıyorum. Hıcbır sey hıssetmıyorum. Ilaclarımı yapıyorum, 3 saatten fazla ayakta kalmıyorum ... Belırtı fılan aramıyorum zaten hıcbır sey ablamıyorum. Gercekten ıncı tanelerı kondu sankı rahmıme. Konarken cok mutlu ve rahattım. Arada ya olmazsa yıne dıye gonlume dusuyor ama sonra kafamı dagıtmaya calısıyorum. 313 e tamamlayamadım ayetel kursıyı de bıraz daha okuyacagım sımdı. Bu arada 6 yumurta varmısmıs ama ben gerı kalanı dondurtmadım.. Boyle ıste.