• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah test yaptım negatif...
Embryo süper
Rahim 3 katman süper
Sonuc negatif ...
Tamam allahtan diyecek merkez elbette ama hıc mı bılımsel acıklaması yok???
Canım üç ay önce donasyonumda evde idrar testi 10. Gün yaptım hiç birşey yoktu çıkmadı test neyse dedim 11.günü kan da 390 çıktı tahlil kağıdı mail gelmişti zor baktım idrarda çıkmadı diye. Gebeydim. Sıkma canını etkileme kendini az daha dur bakalım allah hayırlı haberini vermeyi nasip etsin

bahçeci tedavisinde 8 mg prednol pozitiv sonucuna kadardı
halil beyin tedavisinde 16 mg prednol transfer gününden 5 gün kullanılıyor
Hepsi değişik tedavi lady yazmış kendisi için herşey süper test neden negatif diye ya bende dr lara soruyorum başka ne gerekli tahlil muayene varsa yaptırayım 4. Kez aynı oluyor diyorum herşey iyi gerek yok diyorlar enfeksiyon bölümüne gittim. Araştırdım ondanmı diye kafamdan bir çok tahlil yaptırıp verdim ellerine yine sonuç aynı lady ye denen banada deniyor allahtan diyecek bişey yok pes etmekte yok

Dayanamadım acile gittim..İyiler çok şükür kanama alanı da yok rahimde ufak pıhtı var önceki kanamadan kalan..izmirdeyiz biz ilk defa akşam kadın doğum acil ihtiyacım oldu..tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde kadın doğum doktoru yok gece..dokuz eylül hastanesine gittik acilde sırq var hem ne sıra..eşim kavga etti çıktık..tepecik kadın doğum evine gittik koca İzmir’de nasıl olur böylesi şey..ya ağır kanama geçirsem ya mesela erken doğum filan olsa:( ??? Orası da korkunçtu dört hamileydik ikisini acil kürtaja aldılar hem de resmen vapur çağır..tipine göre muamele ediyorlar resmen tansiyonumu ölçtüler 143-96 dedim sinirlendim şu an ondan..hepsini parçalamayasım geldi..kadıncağız 79 doğumlu..acil kürtaj dediler ağladı ben istiyorum bebeği diye bi bağırldılar kanamadan ölnek mi istiyorsun diye sustu kaldı..ben nasıl atlamadım doktorun üstüne bilmiyorum..şükür pıtır pıtır atıyor kalpleri de bu korkularından benim kalbim duracak..allah hiç birimizi muhtaç etmesin...merak edenler için uzun uzun yazdım hepinize sevgiler
[/

İyisindir inşallah sorun olmasın rabbimden dileğim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sımsıkı tıtunsun miniklerin annesini üzmesinler yaramazlık yapıp aallaha emanet olun canımmm

Bende ilk seferde 43 yaşında ikiz hamile kaldım ve 44 de doğum olacak inşallah 34. Haftamız bitti..
Bizde 12 toplandı 5. Güne 3 adet geldi ve 3 u de donduruldu...1 adet 4aa 1 adet 4ab 1 adet 4bb..6. Günde ise 3 bb ve 3bc 2 adet emb. daha donduruldu...4ab ve 4 bb daha sonra çözülüp transfer edildi ve onlarla hamile kaldim:)
Ayrıca tüm hazirlik sürecinde neredeyse 1 paket sigara içtim. .ama su değerleri 0.1 olan Slim minik sigaralardan..transfere 2 gün kala 5 adete düşürdum ve transfer günü ve sonrası 4 gün hiç ıcmedim..ama sonra tutmadı stresi başladı ve yaklaşık 5-6 gün yine değerleri 0.1 olan sigaradan günde 5-6 adet içtim ama yarım yarım. ...Sonucunun kesin pozitif olduğunu öğrendikten sonra ne olduysa bir daha canım istemedi ve 7.5 aydır hiç ıcmedim. ..
Mavisu transferde neden önce 4aa'yı değil de 4ab'yi verdiler?

Valla ben bıktım artık... merkez kabul etmıyor bu testlerı efendım ılla gununde yapacakmısım... Ne fark edecekse... Aglaya aglaya benım hemsıreye proluton u yaptırdım ... sınır oluyorum bosu bosuna bunca hormon yedırıyorlar bir ümit için.
Berk Akgun varmıs burada ki dr larım soyleyıp duruyor dunya ıvf mıs arkadasıma orayı mı onersem o da baslayacak. Yaptıran var mı orada ?

Valla ben bıktım artık... merkez kabul etmıyor bu testlerı efendım ılla gununde yapacakmısım... Ne fark edecekse... Aglaya aglaya benım hemsıreye proluton u yaptırdım ... sınır oluyorum bosu bosuna bunca hormon yedırıyorlar bir ümit için.
Berk Akgun varmıs burada ki dr larım soyleyıp duruyor dunya ıvf mıs arkadasıma orayı mı onersem o da baslayacak. Yaptıran var mı orada ?
merhaba . hayırlısı olsun hakkınızda belkide olumludur hemen kendinizi kötüye motive etmeyin .yumurta donasyonumuydu sizin hangi merkezdi. ben burdaki herkese soruyorum hangi merkez diye bıktıracağım artık sizleri .bizde yumurta donasyonuna karar verdik çok fazla merkez var kafalar karışıyor

:KK43: umarım sorun olmaz sağol canım benim rahatlattın duymaya ihtaiyacıö vardı bunu :KK43:
Benim de crione jel ile kahverengi kanamam oldu cok korktum aglaya aglaya gittim hastaneye cok şükür bebegim iyi 9+3 olmuştu pazartesi nden beri canim sıkkın yatiyorum bende yarin kontrole gidecegim

Canım Murat bey 4 bbye şans ver dedi. Tek dezavantaj tek olması dedi. Ama kafa işte 4 AB iki tane tutmamış 4 bb düşük ihtimal diyorum. Eşimde 1600 e transfer ettireceğiz mecbur diyor pazarlıkla bile 1500 Euro diyor canım özel solisyon kullanıyorlarmış.zaten maddi olarak da artık bir bu donmuş transferi bi de en fazla yeni tedaviyi kaldırırım o da olmazsa çocuk olayını unuturum.
Resmen soyuyorlar ya boyle duygularimizi somuruyorlar.

6.cı gun cıkmıs yesılada da resmını yolladı.. Ben de tamamen bos... O da yap cıkar belkı gec bak dedı dıye motıve baktım.. ama yok ıste .. evet transfer gununu saymazsak 5.ci gun ama sayılıyor mu bılmıyorum...
Daha 5. Günü ne idrari canim ya benim 8. Gun bile cok silikti zor gördüm degerim 1000 lerdeyken bile kop koyu degildi bak simsi 9+5 olduk çok şükür

Benim de crione jel ile kahverengi kanamam oldu cok korktum aglaya aglaya gittim hastaneye cok şükür bebegim iyi 9+3 olmuştu pazartesi nden beri canim sıkkın yatiyorum bende yarin kontrole gidecegim
Hayırlı haberler inşallah canım ama okudukçq rahatladım ben yüzde yetmiş tedavi gebeliğinde kahverengi kanama oluyor normal yani sanırım..dün hastanede kadıncağız pijamalarına kadar kan içindeydi be ağrıdan kıvranıyrıudu allah korusun sanırım o noktada tehlikeli bizim gibi az miktarda ve aşırı ağrı eşlik etmiyorsa bebeklerimizi çok üzmemeliyiz annesi

merhaba . hayırlısı olsun hakkınızda belkide olumludur hemen kendinizi kötüye motive etmeyin .yumurta donasyonumuydu sizin hangi merkezdi. ben burdaki herkese soruyorum hangi merkez diye bıktıracağım artık sizleri .bizde yumurta donasyonuna karar verdik çok fazla merkez var kafalar karışıyor
evet yumurta donation , doğuş hastanesi Dr Sevket bey de yaptırdım. Karsr verme ile bır yazı yazmıstım ınceden. Kım ne derse desın kendınız gıdın gorusun veya telefonda konusun ama kendınız karar verın. Bırıne ıyı gelen dıgerıne kotu gelebılıyor.

Dayanamadım acile gittim..İyiler çok şükür kanama alanı da yok rahimde ufak pıhtı var önceki kanamadan kalan..izmirdeyiz biz ilk defa akşam kadın doğum acil ihtiyacım oldu..tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde kadın doğum doktoru yok gece..dokuz eylül hastanesine gittik acilde sırq var hem ne sıra..eşim kavga etti çıktık..tepecik kadın doğum evine gittik koca İzmir’de nasıl olur böylesi şey..ya ağır kanama geçirsem ya mesela erken doğum filan olsa:KK43: ??? Orası da korkunçtu dört hamileydik ikisini acil kürtaja aldılar hem de resmen vapur çağır..tipine göre muamele ediyorlar resmen tansiyonumu ölçtüler 143-96 dedim sinirlendim şu an ondan..hepsini parçalamayasım geldi..kadıncağız 79 doğumlu..acil kürtaj dediler ağladı ben istiyorum bebeği diye bi bağırldılar kanamadan ölnek mi istiyorsun diye sustu kaldı..ben nasıl atlamadım doktorun üstüne bilmiyorum..şükür pıtır pıtır atıyor kalpleri de bu korkularından benim kalbim duracak..allah hiç birimizi muhtaç etmesin...merak edenler için uzun uzun yazdım hepinize sevgiler
abla keşke ege ünv gitseydin. inş problem kalmamıştır.

Hayırlı haberler inşallah canım ama okudukçq rahatladım ben yüzde yetmiş tedavi gebeliğinde kahverengi kanama oluyor normal yani sanırım..dün hastanede kadıncağız pijamalarına kadar kan içindeydi be ağrıdan kıvranıyrıudu allah korusun sanırım o noktada tehlikeli bizim gibi az miktarda ve aşırı ağrı eşlik etmiyorsa bebeklerimizi çok üzmemeliyiz annesi
Is yerinde arkadasim adet olur ki kanamasi olurdu ve kucagina aldi cok şükür. Zor elde ettik korkuyoruz ama en iyisi sakin olmak . Insallah saglikla kucagimiza aliriz

sabah test yaptım negatif...
Embryo süper
Rahim 3 katman süper
Sonuc negatif ...
Tamam allahtan diyecek merkez elbette ama hıc mı bılımsel acıklaması yok???
Lady cim daha çok erken. Niye hemen olumsuz düşünüyorsun. Lutfen çağırma. Hersey güzel olacak. Bebisin gelecek. Lutfen bundan baska birsey getirme aklına tahlil gününe kadar. Sonra tahlil günü negatif olursa hep beraber üzülürüz. Ama simdi olumsuz birşey düşünmek yok lütfen.

Back
X