Dayanamadım acile gittim..İyiler çok şükür kanama alanı da yok rahimde ufak pıhtı var önceki kanamadan kalan..izmirdeyiz biz ilk defa akşam kadın doğum acil ihtiyacım oldu..tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde kadın doğum doktoru yok gece..dokuz eylül hastanesine gittik acilde sırq var hem ne sıra..eşim kavga etti çıktık..tepecik kadın doğum evine gittik koca İzmir’de nasıl olur böylesi şey..ya ağır kanama geçirsem ya mesela erken doğum filan olsa

??? Orası da korkunçtu dört hamileydik ikisini acil kürtaja aldılar hem de resmen vapur çağır..tipine göre muamele ediyorlar resmen tansiyonumu ölçtüler 143-96 dedim sinirlendim şu an ondan..hepsini parçalamayasım geldi..kadıncağız 79 doğumlu..acil kürtaj dediler ağladı ben istiyorum bebeği diye bi bağırldılar kanamadan ölnek mi istiyorsun diye sustu kaldı..ben nasıl atlamadım doktorun üstüne bilmiyorum..şükür pıtır pıtır atıyor kalpleri de bu korkularından benim kalbim duracak..allah hiç birimizi muhtaç etmesin...merak edenler için uzun uzun yazdım hepinize sevgiler
[/
İyisindir inşallah sorun olmasın rabbimden dileğim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sımsıkı tıtunsun miniklerin annesini üzmesinler yaramazlık yapıp aallaha emanet olun canımmm