• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba . sonucu olumlu olup hamile kalan arkadaşlar . rahime çizik atıldı mı . faydasını gördünüz mü gerçekten ? yoksa yaptırmayıp hamile kalanda çokmu merak ettim.
Ben tr de kendi yumurtamla tüp bebek denediğimde çizik atılmıştı olmadı bebek. Donasyonda atılmadı çizik 5 aylık hamileyim ikiz bebek bekliyorum 🙏🏻

Kalp atışını duyduğum gün bıraktırırdı donasyon dr um estrofem ve progestan fitili. Ben yalnızca ikisini kullanıyordum
Regl günü estradiol 24.00. Estrofem 10 gün kullandım tahlil istendi estradiol 260.0 oldu transfer sonrası reçete gebelik 6. Haftasına kadar kullan 2x2 sonra 3 gün 1x1 yazdılar tuhaf olan nerde okusam bebek kalp atışı duyana kadar 7 haftalık bitmeli yazıyor bende doktoruma sorucam kafam karıştı

simdi kendi kadin dogumcum takibi yapan ile konustum ben perinatalogla ayni fikirde degilim proluton harici hepsine devam dedi.. Cidden delirecem
Bence donasyon dr nuzu dinleyin. Benim perinatolog,donasyon dr ve kadın doğumcum hepsi aynı görüşteydi farklı olsaydı donasyon dr mu dinlerdim.

Yüzlerini görmediğim kalbinde benimle aynı sevdalar olan guzel yürekli kardeşlerim, bebis haberlerini ,bebislerin buyumelerini okudukca yüzüm güldü:) yeni yaptırmış ve yaptiracak arkadaşlarıma da en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Bu aralar benim de biraz yoğundu,malesef hayatimizda biraz stres de var. Hatırlarsanız en son tiroid biyopsisi sonucu bekliyorduk. Patoloji yetersiz çıkmış. Bu hafta yeniden vericem :KK43: Bu arada annem kalca protezi ameliyatı oldu. Ona bakıyorum. Bir yandan islerim de en yoğun döneminde ama 7/24 hasta baktığım icin evden idare etmeye çalışıyorum. Görümcem de ani büyük bir ameliyat oldu. Stresimiz had safhada yani 😂 Hazırlık dönemimi hiç böyle hayal etmemiştim. Kısmet işte. Fakat öyle ya da böyle bir terslik çıkmazsa biz de 10-13 nisan gibi sperm vermeye gideceğiz inşallah. Ben hali hazirda regli olmuyorum. Merkez ekstra regli yapmak için ilac vermeyecek. Direkt climera patch ve progeston ile başlıyorlar. Bu arada Climera patch kullanan var mi? Merkez özellikle Climera kullanmami istiyor. Yoksa estrofem dedi. Kızlar benim özel bir sağlık durumum yüzünden sadece 2 defa denememe izin verdiler. Hatta ikiye bile biraz burun kiviriyorlar. O yüzden dualariniza çok ama cooook ihtiyacim var. Nolur bana da iyi dileklerinizi yollayın. 😘
Canım benim inşallah ilk denemen de olur.rabbim yar ve yardımcın olsun.

Kızlar bugün ilaçlara başladık. Allah'ın izniyle rızasıyla hayırlısı olsun.

İlaç planım. İlk gün bir kereye mahsus
Azitromisin 1 tane
Fluconazol 2 tane
Ass (coraspirin ) hergün 1 tane
Estradiol 2mg ilk 4 gün günde 1 tane,
ikinci 4 gün günde 2 tane.
4 nisan ilk rahim kontrolü olacak.

Kafam karışık bu kadar düşük dozda başlayıp rahim nasıl kalınlaşacak? Hiç bu dozda ilacı kullananız oldumu kızlar?

Azitromisin 1 tane
Fluconazol 2 tane

Kafam karışık bu kadar düşük dozda başlayıp rahim nasıl kalınlaşacak? Hiç bu dozda ilacı kullananız oldumu kızlar?
Canım zaten düşük dozla başlanıyor rahim kontrolünden sonra doz ayarlanacak..sen lütfen nar suyu da içmeye başla..allah rast getirsin bebeleri al gel inşallah..olacak senin de gör bak:)

Azitromisin 1 tane
Fluconazol 2 tane

İnşallah olumlu haberler alırsın canim. Bebişlerle dön bize inşallah 🙏🏻
Nerede başladın sen canım

Back
X