• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım hepsiniz sağolun rahatlattınız beni Dr a da gittim geldi kese düzgün kalbi atıyor yolk ta varmış cuma dinleriz dedi kanama alanı yok sakin ol dedi 1 tane kese 1 tane bebek miş çok korktum...bir an ya.. canlarım hepinizden Allah razı olsun bu meleğim inatçı olsun beni bırakmasın inşallah
çok sevindim maşşalah inş böyle sağlıklı güzel büyür inş

Kızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Canım gözün aydın Allah sağlık versin yavrularınızı size bağışlasın hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar inşallah

Canlarım hepsiniz sağolun rahatlattınız beni Dr a da gittim geldi kese düzgün kalbi atıyor yolk ta varmış cuma dinleriz dedi kanama alanı yok sakin ol dedi 1 tane kese 1 tane bebek miş çok korktum...bir an ya.. canlarım hepinizden Allah razı olsun bu meleğim inatçı olsun beni bırakmasın inşallah
ohhh çok şükür

Canlarım sabah 6.30 da jel kullandım geri çektim ucunda bir nohut kadar pıhtı gibi birşey vardı dağıttım koyu kırmızı oldu ağrım yok ama bu ne sizce 2 kere lavaboya gittim birşey olmadı ama korkuyorum neolur benim içinde dua edin bugün 6.0 günümdeyim Rabbim korusun meleğimi
Teşekkür ederim. Murakami evet ananas yemeye de başladık. Kaçıncı gün gebelik testine bakabiliyorduk. İlk 5 gün dolunca mıydı.
Burasi 10.gun dedi. 😱

Canım şimdiden hayırlı olsun..içini ferah tut bak herşeyin rast gitti herşey çok güzel olacak...duamdasın..:)
Yesilcimm 😍 cok saol. Bugün spermi verdik. Icimize sinmedi picsi ve max diye yontemler de satin aldik. Spermi secen yöntemler. Hayirli olur insallah. 😘

Kızlar fetal dna test sonucumuz çıktı...şükür iki bebeğim de iyi...bilmeyenler için yazıyorum..fetal dna testleri bir kaç marka..bazısı almanyaya bazısı amerikaya gidiyor..benim yaptırdığım verifi test..Amerikaya gidyor ve on gün içinde sonuç geliyor...Down sendromu ayrıca,tirozomi 13-18 bakılıyor bir de cinsiyet için y kromozomu taranıyor...amniyosentez gibi riskli bir uygulama değil..sadece anneden kan alınıyor..2li 3lü 4lü test yapılmıyor bu yapılınca..tek sıkıntı pahalı..ama tüm hamilelğiniz boyunca kafanız rahat etsin istiyorsanız baktırın..bu arada y kromozu var ben de yani bebeklerden en az biri kesin erkek..umarım doktor yanılmaz diğeri de kızdır...sizden de güzel haberler duyalım inşallah canlarım..

Kızlar fetal dna test sonucumuz çıktı...şükür iki bebeğim de iyi...bilmeyenler için yazıyorum..fetal dna testleri bir kaç marka..bazısı almanyaya bazısı amerikaya gidiyor..benim yaptırdığım verifi test..Amerikaya gidyor ve on gün içinde sonuç geliyor...Down sendromu ayrıca,tirozomi 13-18 bakılıyor bir de cinsiyet için y kromozomu taranıyor...amniyosentez gibi riskli bir uygulama değil..sadece anneden kan alınıyor..2li 3lü 4lü test yapılmıyor bu yapılınca..tek sıkıntı pahalı..ama tüm hamilelğiniz boyunca kafanız rahat etsin istiyorsanız baktırın..bu arada y kromozu var ben de yani bebeklerden en az biri kesin erkek..umarım doktor yanılmaz diğeri de kızdır...sizden de güzel haberler duyalım inşallah canlarım..
Sonucuna sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftada yapılıyor senin 14 hafta sanırım

Kızlar merhaba,
biz ctsi günü geldik Çek 'e. Yarın sperm veriyoruz. Ctsi de transfer var inşallah. Nolur dualarinizi benden de eksik etmeyin. Ben de transfer olmus ve olacak tüm güzel yürekli bayanlara en kısa surede sağlıklı annelikler diliyorum 😍
İNşallah pozitif haberlerin ile bize dönersin cenım 🙏🏻

Herkese iyi akşamlar:) sizleri sürekli takip ediyorum ilk sayfadan başladım okumaya daha bitiremedim ama devam ediyorum okumaya ne kadar güzel bir topik bilmediğim çoğu bilgiyi sizler verdiniz hepimizden allah razi olsun bilhassa zaza 74 sizi tanımadan ama verdiğiniz bilgilerden çok teşekkür ediyorum. Bende iki tane negatif almış biri olarak sizlerle ağladım sizlerle hamile olan arkadaslarla çok sevindim rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Ben gürcistanda denedim ikisinide ikiside tutmadı daha 4 ay oldu.Ama vazgeçmedim yine denicem ama biz kktc ye gidemiyoruz. Merak eden varsa sorularını cevaplarım gürcistan da merkezi benim olmadi tabiki büyük yıkım anca kendime geldim ve araştırmaya başladım hiç bir bilgimiz olmadan buradan doktorumun önerdiği yere gittik ama balıklama atlamışız neyse belki gitmek isteyen olursa etkilemek istemem rabbim isteyen herkese evlât versin bu defa üye olmayı başardım.bende yazıyım 2 tane tüp kendi yumi 2 defa don anasyon hepside başarısız ne diyeyim .Ama iyiki burası var ne yazıkki çok geç bulmuşum bence benim gibi sessiz takip eden çok verdiğiniz bilgiler çok değerli ve en çokta burada herkes birbirini anlayabiliyor çünkü bunu dışarıda konuşmak mümkün değil araniza kabul ederseniz bende buradayım artık
Kaderdaşımız aramıza hoşgeldin. İnşallah hepimizin evlatları olur 🙏🏻

Kızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Canım rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah. Sağlıkla dünyaya tutunurlar inşallah

Bunu ilk defa duydum ablacım. Sağlıkla evlatların dünyaya gelsinler inşallah

Gozun aydin :)

Bluebubble, canım bugün senin 10.günü olmalı durumun nasıl herhangi belirti varmı canım hiç test yaptınmı ?
Canım bugün benim 9.gün sanırım. Transfer gününü sayıyorsak 10. Ben gününü bekleyeceğim test için. Persembe dedi merkez.Hicbir belirti yok bende. Sende varmı birşeyler?

Cok dua edecegım sızın ıcın. Rabbım saglıkla evınıze goturmeyı nasıp etsin

Back
X